Hur man är vän med dina lagar

Svärföräldrar är knappen på många ett skämt och många ett klagomål. Och kulturellt sett är svärföräldrar inte mycket gynnade, eftersom de ofta betraktas som störande, bossiga, överbærande, dömande och krävande. Är det möjligt att se svärföräldrar som vänner? Du kan men ge det ett försök.

Steg

  1. Bild med titeln Bevänner din i lagar Steg 1
1
Var tacksam För de stora relationerna där du klickar direkt och träffas. Vissa människor får helt enkelt inte hela svärfar, eftersom de finner sina egna svärfarliga, omtänksamma och tillfredsställande av sin gräs. För de som är lyckliga nog att hitta det, kanske du inte behöver hitta vägarna till vänskap. För alla andra, fortsätt med de återstående stegen!
  • Bild med titeln Befriend i lagar Steg 2
    2. Var noga med att vilja utveckla en vänskap med dina svärföräldrar. Utan denna önskan kommer du inte att bli väldigt långt för din ilska, irritation, eller nedlåtenhet kommer att fortsätta att skina igenom istället.
  • Bild med titeln Befriend din i lagar Steg 3
    3. Förstå att ni alla har gemensamma intressen. Och att de ömsesidiga intressena ibland konflikt. Barn, som driver ett hushåll, behåller en trädgård, väljer skolor eller platser att bo, mata familjen, etc., är alla potentiella minefields snarare än punkter av ömsesidig förståelse. När du är medveten om detta kan du vara uppmärksam på de potentiella triggers som gör vänskapshårdare:
  • Det är alltför lätt att se förslag på dessa områden som kritik, störning eller chefighet.
  • De "råd" erbjuds vanligtvis på den mest personliga platsen för alla - varandras hem. Det är lite svårt att distansera sig när ett eget territorium står på spel!
  • Bild med titeln Bevänner din i lagar Steg 4
    4. Falla inte för fällan att se din make mindre älskvärda vanor som resultatet av hur dina svärföräldrar höjde honom eller henne. Det är bara en cop-out och det misslyckas med respekt att din make är en enskild person som kan göra sina egna val om hur man ska vara. Det kan hjälpa till att sätta dig i dina svärkorsskor och tänka på hur mycket du vill ha det om din framtida svärson eller svärson föreslog att ditt eget barns negativa vanor var alla ner till dig! Inte en fin känsla, är det?! Dessutom, pågår som dessa fäller människor i beteendemönster istället för att ge förväntningar att vi är alla individer med potential att växa, förändras och övervinna tidiga livsvanor: Ge inte din make ut om de inte lever upp till Att vara en helt förlovad make.
  • Bild med titeln Befriend din i lagar Steg 5
    5. Försök att träffas på neutralt territorium oftare. Om du ser dina svärföräldrar i ditt eget hem, eller i deras, är bara för att försöka, ordna att träffa dem någon annanstans vid flera tillfällen än i dina egna hem. Några exempel på platser att träffas inkluderar restauranger, parker, köpcentra, biblioteket, kaféer, underhållningsplatser, etc. Även en väns hus kan vara en bra lösning beroende på omständigheterna.
  • Bild med titeln Befriend i lagar Steg 6
    6. Tänk på att närhet till svagare förbättrar äktenskapet. När din make är glad att han eller hon kan se hans eller hennes föräldrar utan att känna att du är olycklig, tas en stor börda bort från ditt förhållande och den ursprungliga närheten kan bibehållas med svärföräldrar utan att det påverkar ditt äktenskap. Dessutom är det extra stöd och kärlek som erhållits när de är en vänlig del av ditt liv ovärderligt, särskilt med avseende på harmoni.
  • Bild med titeln Bevänner din i lagar Steg 7
    7. Vara ömsesidig och icke-konkurrenskraftig. Istället för att försöka överträffa dina svärföräldrar för din makas känslor, här är några grundläggande saker att tänka på:
  • Sluta försöka göra den bästa kakan, eller försöker hitta det bästa vin, Bara för att det här är också provinsen i dina svärföräldrar.
  • Be om sin kunskap och vara riktigt tacksam för att ta emot den. Till exempel, fråga dem om receptet på den måltid du bara haft, fråga dem hur de klippte gräsmattan så effektivt, fråga dem hur de planerade det resa runt om i världen På så snäv budget. I stället för att ångra sina goda punkter, dra nytta av dem och dra nytta av både deras kunskaper och det faktum att de i sin tur att de måste återkalla sig genom att lita på vad du är bra på.
  • Vänta inte på att din make lägger på grunden. Hitta enskilda anslutningar med dina svärföräldrar på gemensam mark. Det behöver inte vara allt eller till och med mycket - bara något som du kan dela historier, tips, idéer eller till och med commiserations om.
  • Be om deras hjälp. Istället för att de inte är intresserade eller villiga, fråga. De kommer snart att meddela om du organiserar Little Johnnys fjärde födelsedagsfest är bortom sin kapacitet.
  • Bild med titeln Befriend din i lagar Steg 8
    8. Ta inte en ovillighet att befria dig personligen. Mycket av negativt eller svårt skadligt beteende är bundet i de oupplösta mönstren i deras förflutna, i verkligheten att vissa föräldrar fortfarande kommer överens med sina barn som växer upp, och kan aldrig komma överens med detta. I slutet av dagen är det som är viktigt att du behåller din vilja att vara vänlig och göra det utan att låta dig bli dras in i den emotionella utpressningen eller förvirringen att vissa rättsliga relationer insisterar på att vara.
  • Tips

    Undvik att vara övervänlig. Att vara vänner med svärföräldrar borde vara artig, omtänksam och intresserad av sitt välbefinnande, men inte en sorts "i deras ansikte" eller "över toppen" falsk eller konstig vänlighet. I sin tur, om dina svärföräldrar hittar dig så underbart som sitt eget barn och du hittar dem så underbara som dina egna föräldrar, så kan det vara bara lite tvungen. Håll vänligheten riktig!
  • Själviska syskon är ofta en makeens rival. Och med proxy blir du också en rival, även om du inte vill vara sådan och du har försökt svårt att undvika att detta händer. Återigen, prova de föreslagna tillvägagångssätten ovan, men om det inte fungerar, svett inte det, låt det vara och bara fortsätta att vara trevligt. Det är svårt att fel någon som inte ger in till de subtila manipulationerna till hands.
  • Varningar

    Ration besök om din vänskap bara kan sträcka sig hittills.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande