Hur man hittar gårdsskyltplatser för en politisk kampanj

Gårdsskyltar kan vara en viktig del av lokala och lagstiftningsval. Tecken kan hjälpa till att snabbt öka namnidentifieringen, skapa en känsla av momentum och hjälpa till att skapa en organisationsstruktur för en kampanj. Medan de senaste studierna har funnit att gårdsskyltar är osannolikt att rekrytera nya väljare, tillåter de nuvarande supportrar att känna sig kopplade till kampanjen och utåt visa sitt stöd. För kampanjer som vill placera gårdsskyltar, hitta volontärer i nyckelområden för att placera dina tecken hjälper både med att engagera nuvarande supportrar och etablera din kampanjs offentliga ståndpunkt inom ett samhälle.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta en plats i någon annans gård
  1. Bild med titeln Skriv ett juridiskt transkript steg 14
1. Forskning Lokala lagar. Många stater i U.S. har lagar och förordningar om när politiska gårdsskyltar kan publiceras, liksom vilken typ av innehåll som ska ingå i ett tecken. Kontrollera dina statliga och lokala bestämmelser om politiska gräsklippningar innan du börjar sätta upp dem för att säkerställa att de kommer att stanna kvar på lång sikt.
  • Det är viktigt att kontrollera både statliga och lokala föreskrifter, liksom vissa stater kan ha mer linsmässiga förordningar, kan lokala bestämmelser vara strängare.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 2
    2. Mål högkvalitativa områden. När du planerar din gårdsskyltkampanj, börja med att beställa väljare i högkraftsområden, som längs huvudvägarna eller nära stadscentra. Ju större synligheten på gårdsskyltarna, desto mer påverkas de har. Titta på höga fordon och fottrafikområden inom rösträtten och planerar att döpar väljar specifikt på dessa områden först.
  • Gör en plan för att möta tecken mot vägarna eller gågatan. Orientera tecknen i varv så att de är mest synliga för förbipasserande.
  • Placera inte tecken på någon gård utan tillstånd, även i högtrafikområden.
  • Bild med titeln hjälpa dina föräldrar att komma överens med dina svärföräldrar steg 3
    3. Gå dörr till dörr. Det mest effektiva sättet att få tecken på människors varv är att kombinera din dörr knackande kampanj med din gårdsskylt rekrytering. Detta gör att du kan få ditt meddelande ut och uppmuntra dem som är mottagliga att dela med andra.
  • Mål de mest trafikerade gatorna först, eftersom detta kommer att maximera exponeringen. För de människor som är vänliga, fråga dem om det skulle vara okej att sätta ett tecken på gården.
  • Försök att få så många tecken i ett område som möjligt på samma dag. Många kampanjer tror att det plötsliga skiftet från inga tecken till fulltecknad täckning kan hjälpa till med att bygga namnigenkänning.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 4
    4. Organisera en telefonkampanj. Rekrytera volontärer som kan ringa väljare som bor i ditt distrikt och uppmuntra dem att ta ett gårdsskylt för din kampanj. Detta kommer att vara mest effektiva med medlemmar i din egen fest, liksom med vänner och bekanta.
  • Det kan vara till hjälp att integrera din allmänna telefonbankkampanjer och dina önskemål att placera tecken.
  • Fråga väljare som verkar mottagliga för din kandidat eller gruppens meddelanden, "skulle du vara villig att låta vårt team placera ett tecken på din gård för att visa ditt stöd?"
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 5
    5. Skicka ut mailningar. Inkludera ett frivilligt gårdsskyltkort i mailingar som du skickar ut till beståndsdelar och väljare. Ge dem ett porto-betalt returkort för att volontär för ett tecken, eller ge en länk till din kampanjs webbplats där de registrerar sig för att få ett tecken.
  • Samla alla dina svarskort eller webbsvar och ange ett datum för att gå efter tecken. Placera dem alla på en gång om möjligt, eller skapa satsdatum så att du har tre eller fyra gånger under din kampanj där ett antal tecken går upp på samma dag.
  • Gör din webbform framstående på din webbplats, så att de som svarar på posten ser det direkt och de som kommer till din webbplats av andra skäl kan fortfarande frivilligt.
  • Bild med titeln Bygg ett superdator steg 7
    6. Skicka ett e-postblast. Skapa ett provskylt för att skicka till vänner, supportrar och andra aktivister från ditt samhälle. Sök på webben för politiska skyltar för att få idéer, och direkta väljare till din webbplats för att volontär att vara värd för ett tecken.
  • Försök att göra din gårdstecken e-post till en prioritet. Krama inte bara dem mellan andra e-postblaster. Istället, gör dem till fokus för flera blaster. På så sätt är e-postmeddelanden mer benägna att få uppmärksamhet.
  • Metod 2 av 3:
    Placera ett tecken på din gård
    1. Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 7
    1. Ring kampanjen. Om du är väljare som vill visa ditt stöd genom att vara värd för ett gårdsskylt, är det enklaste att göra att helt enkelt ringa och be att läggas till i deras lista. Ring till kampanjens hotline och fråga, "Hur kan jag frivilligt vara värd för en gårdsskylt för din kampanj?"
    • Du kanske också vill kontrollera kampanjens hemsida för att se om det finns ett formulär som du kan använda för att registrera dig automatiskt online.
  • Bild med titeln hjälpa dina föräldrar att komma överens med dina svärföräldrar steg 12
    2. Gå till en lokal rally eller händelse. Hitta en lokal händelse till stöd för eller sponsras av kampanjen och sluta med att se om de ger ut gårdsskyltar. Om tecken inte är omedelbart tillgängliga, fråga en av kampanjarrangörerna ", kommer du att sätta mig på din lista för att vara värd för ett gårdsskylt för den här kampanjen?"
  • Vissa kampanjer kan ha specifika teckenfördelningsevenemang, medan andra helt enkelt kan ha tecken på större evenemang. Ring i förväg för att se om gårdsskyltar kommer att vara tillgängliga för hämtning vid en händelse.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 9
    3. Volontär för att hjälpa till att placera tecken. Kontakta kampanjen och begäran om volontär för att hjälpa till att placera tecken i ditt område. På det sättet kan du få ett tecken på din gård och bli aktiv för att visa ditt stöd.
  • Bekräfta i förväg att du vill få ett tecken på din gård, liksom. Detta säkerställer att det finns tillräckligt för alla listade.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 10
    4. Gör ditt eget tecken. Tecken är mer effektiva när de är konsekventa, så det är inte tillrådligt att skapa ett helt unikt tecken till stöd för din kampanj. Men om kampanjen inte har några förtryckta skyltar tillgängliga, kanske du vill ringa dem och be om en kopia av gårdsskyltdesignen så att du kan ha en av dina egna tryckta.
  • Skriv inte ut tecken på en kampanj som du stöder utan att få kampanjens tillåtelse först.
  • Metod 3 av 3:
    Distribuera gårdsskyltar
    1. Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 11
    1. Sätta upp ett bord. Distribuera gårdsskyltkort eller extra tecken på varje offentlig händelse som är värd av din kampanj, liksom på lokala evenemang som festivaler eller rallyer. Om du inte har extra gårdsskyltar för tillfället, uppmuntra folk att fylla korten och ge dem till dig eller en volontär innan de lämnar.
    • Att tillåta människor att ta gårdsskyltar på dina händelser hjälper dig att få täckning i områden som du kanske inte aktivt kan kan dukassa in, och för många väljare är det lättare att anmäla sig och vänta på att tecken ska distribueras.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 12
    2. Värd en gemenskapshändelse. Engagera lokala väljare med ett evenemang som en blockfest och distribuera och höja tecken under den här tiden. Detta möjliggör inte bara skyltdistribution, men ger också din kampanj en chans att domstolen vetter mot ansikte.
  • Om du är värd för en händelse som är avsedd att främja gårdsskyltar, använd det som en chans att visa väljare uppskattning, liksom. Väljare är mer benägna att dyka upp för en aktivt engagerande händelse som en blockfest än en händelse som är fokuserad helt på skyltarna.
  • Bild med titeln Hitta Yard Sign Placeringar för en politisk kampanj Steg 13
    3. Omfördela tecken efter behov. Du vill att dina tecken ska läggas upp och stanna upp, men tecken lyckas ofta gå. Ha en volontär eller ett teamkontrollområden där du vet att din kampanj har tungt tecken täckning och placera nya tecken där gamla kan ha gått saknas.
  • Var alltid säker på att fråga tillstånd innan du byter ett tecken på privat egendom, eftersom väljaren kan ha blivit av med tecknet på något sätt.
  • Tips

    För att göra en stor inverkan på väljare och givare på en liten tid, bör en kampanj överväldiga distriktet med gårdsskyltar på en gång.
  • Kandidater bör använda gårdsskyltar som ett tillfälle att visa väljare att deras kampanj har lönsamhet. Använd dem som ett sätt att visa aktuellt stöd mer än som individuellt sätt att få nytt stöd.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande