Hur man ansöker om south dakota state university

South Dakota State University (SDSU) har utsetts statens säkraste campus i två på varandra följande år. Med ett flertal utbildningsprogram och certifikat att välja mellan, blir en jackrabbit vara den perfekta saken för dig. Här är hur man ansöker om SDSU.

Steg

  1. Bild med titeln har ett bra jobbintervju steg 1
1. Bläddra runt Sdstate.edu.Forskning olika grader och intresseområden för att hitta din perfekta avdelning och större. Vissa majors kräver en praktik och andra kan kräva utbildningsresor till examen. Och vissa program är helt online. Ta reda på de stora som de flesta intresserar dig.
  • Bild med titeln SUCCEED IN COLLEGE STEG 09
    2. Lär dig om campus.Läs om allt som erbjuds på campus och vad studentlivet är som. Se till att schemalägga en campustur för att se campus för dig själv. Kolla in de mer än 200 klubbar och organisationer som finns på campus eller brainstorm idéer för din egen klubb. Lär dig hur du är involverad i studenttidningen, det kollegiska ,, grekiska livet, Hobo Day, studentradiostationen, KSDJ, anger ett program för universitetsprogram.
  • Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 11
    3. Komplett obligatoriskt pappersarbete som behövs för ansökan.
  • Första gången måste inhemska nybörjare uppfylla något av följande krav: En ACT Composite-poäng eller Act SuperScore av 18 eller SAT matte och läsning / skrivande subscore Totalt 970- eller nivå 3 eller högre på matematik och engelsk språkkonst smartare balansbedömning - eller en högskola kumulativ GPA av 2.6 eller högre- eller en ranking i topp 60 procent av examensklassen.
  • Internationella studenter behöver uppfylla språk och akademiska krav. En lör 950 eller agera 18 eller TOEFL IBT 61 eller IELTS 5.5. Andra undantag kan gälla. Se detaljer. En högskola GPA minst 2.6 ekvivalent. Se akademiska krav för specifika länder.
  • Internationella doktorander behöver också uppfylla språk och akademiska krav. En TOEFL IBT 71 eller IELTS 5.5. Vissa program har högre minimikrav. Hitta programspecifika krav genom att välja ditt intresseprogram i kandidatkatalogen . En grundutbildad minsta GPA av 3.0 för ovillkorlig upptagning.
  • Studenter som överförs till SDSU från en annan efter sekundär institution är berättigade till antagning om de har en kumulativ GPA av 2.0 eller högre och är i gott skick med alla institutioner som deltog. Studenter som har mindre än 24 överlåtbara krediter krävs också för att uppfylla de nybörjade kraven.
  • Var noga med att få tillgång till de nödvändiga transkriptionerna, dokumenten och annan information för att skicka av om det är tillämpligt.
  • På grund av Covid-19-pandemin kan examen högskole seniorer ansöka om SDSU utan att behöva en handling eller SAT-poäng.
  • Bild med titeln Skriv en college Admissions Essay Steg 7
    4. Skapa ett självbetjäningscenterkonto.Fyll i alla de obligatoriska fälten för att starta ditt eget servicekonto. Du behöver det här kontot för att fylla i din onlineapplikation. Använd en e-postadress som du får tillgång till efter gymnasiet eller efter överföring.
  • Bilden med titeln Kom in i MIT steg 9
    5. Fyll i ansökan.En onlineapplikation finns på SDSU: s webbplats. Välj vilken term du vill ansöka om. Slutför sedan formuläret och betala $ 20 ansökningsavgift. SDSU accepterar ansökningar om en rullande antagnings tidslinje - men om du är en internationell student, behåll dessa viktiga tidsfrister i åtanke:
  • Fallsemesterns ansökningsfrist för grundläggande internationella studenter är den 15 juni och vårsemesteransökningsfristen är den 15 november.
  • Fallsemesteransökningsfristen för examen internationella studenter i april 15 och vårsemesteransökningsfristen är 15 oktober.
  • Bild med titeln Få ett fullt stipendium steg 3
    6. Ansök om stöd. Priset på undervisning, böcker och aktivitetsavgifter kan lägga upp varje termin. Gå över till studentid.Gov att starta FAFSA (gratis ansökan om federal studenthjälp) process och se om du är berättigad till ekonomiskt stöd. Var noga med att fylla i SDSU-stipendieringen och ha ett gymnasiet som skickats för att vara berättigade till första gången freshmen stipendier. Kontakta gärna SDSU: s finansiella biståndskontor om du har ytterligare frågor.
  • Bild med titeln Skriv en examen Tack talet Steg 13
    7. Läs om SDSU-studentens framgång. Med över 180 studieområden att välja mellan har många studenter funnit akademisk och karriärsucces på SDSU. Kolla in intervjuer med studenter eller läs om Hattie Seten, Senaste Rhodos Scholar Mottagare och elevernas associeringspresident.
  • Bild med titeln Tjäna en Bachelor
    8. Lär känna MyState och D2L-konton. MyState och D2L kommer att vara vanliga webbplatser du besöker som student på SDSU. Mystat är centrum för elektroniskt liv för jackrabbits. D2L används för att ge kursmaterial till studenter.
  • Bild med titeln Pack för college Steg 21
    9. Ansök om bostäder. Navigera till Mystate för att ansöka om bostäder på campus och hitta en rumskamrat. SDSU erbjuder en mängd olika bostadsalternativ. Du kan också kolla in våra bostads- och måltidsplaner.
  • Tips

    Har dina högskoleutskrifter och testresultat redo.
  • Final, Official High School Transcript (Skicka inte det här själv - vi måste ta emot den direkt från din skola.)
  • Officiell handling eller SAT poängrapport (om det är på ditt gymnasiet, det är perfekt.)
  • Bläddra bland olika stipendier att minska kostnaden.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande