Hur man blir en paleontolog

Paleontologer studerar livets historia på jorden genom fossiler av växter, djur och mikroorganismer. Det är ett givande yrke med olika arbetsmöjligheter. För att bli en framgångsrik paleontolog behöver du examen från gymnasiet, tjäna en kandidatexamen, delta i praktik och tjäna en examen. Du behöver också söka efter företag som hyr paleontologer och hur man ansöker om jobb.

Steg

Del 1 av 4:
Bli kvalificerad
  1. Bildbeteckningen blir en sjuksköterskans anestesist Steg 1
1. Graduate High School med goda betyg i de flesta ämnen. För att bli en paleontolog behöver du först examen högskola innan du går på college. I gymnasiet bör du försöka göra det bra i matematik och vetenskap, eftersom en stark bakgrund i dessa ämnen kommer att ställa dig för bättre framgång som student på college.
  • För att bli accepterad till ett college med ett anständigt vetenskapsprogram måste du behålla goda betyg under hela dina år i gymnasiet.
  • Bild med titeln Bli en domare Steg 1
    2. Tjäna en kandidatexamen i biologi eller geologi. Många av de viktigaste vetenskaperna kommer att fungera, men geologi, biologi, geografi och miljöstudier är vilka paleontologer arbetar huvudsakligen i. Det är viktigt att ha en stark bakgrund i vetenskapen, och koncentrera därför både i geologi och biologi. Helst bör en student dubbelmästare i geologi och biologi. Ett annat alternativ är att vara större i en och ta en minderårig i en annan.
  • Ta en balans av liberal konst, främmande språk, kemi, fysik och matte kurser. Calculus krävs för att komma in i de flesta paleontologiska examensprogram, och det bör tas så tidigt som möjligt i dina grundutbildningsår.
  • Kurser som är viktigast för paleontologi är mineralogi, stratigrafi / sedimentering, sedimentär petrologi, ryggradsledning paleontologi, ekologi, ryggrad och vertebrat zoologi, evolutionär biologi och genetik. Du kan hitta dessa på 4-åriga högskolor.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 14
    3. Ta klasserna för att fineta sig med datorns färdigheter. Du kan ta grundläggande datorkurser på college för att lära dig att använda Word-processorer, lära dig kodning, utföra forskning och använda databaser. Forskare använder datorer som verktyg för forskning, datainsamling och kommunikation. Du måste också kommunicera med kollegor, arbetsgivare och paleontologiska organisationer via e-post.
  • Du behöver veta hur du använder satellitbaserade geografiska informationssystem (GIS). Detta används i hantering av databaser för fossiler och samlingsdata.
  • Du måste ta klasser på college för att lära dig digital kartläggning.
  • Bild med titeln Bli en senator steg 5
    4. Välj en underdisciplin i paleontologi. Inom Paleontology finns det subdiscipliner för studenter att välja mellan. Granska vilka kurser som forskarutbildningen erbjuder att bestämma om en underdisciplin. Du bör bestämma vad du ska specialisera dig innan du går in i grundskolan. Ta en mängd olika kurser som speglar din specialisering.
  • Till exempel kräver ryggradsledningens paleontologi en kombination av biologi, botanik, miljövetenskap, paleontologi och zoologiska kurser.
  • Om du väljer att specialisera dig i ryggradspaleontologi, tar du biologi, marinbiologi, paleontologi och zoologiska kurser.
  • En annan specialisering att välja är biostratigrafi, studien av vertikal distribution av fossiler i stenar.
  • Du kan välja Paleo-botanik, som är studien av växtfossiler, särskilt alger, svampar och markväxter.
  • Du kan också studera proto-människa och förhistoriska mänskliga fossiler i paleoantropologi.
  • Bild med titeln Bli medlem av Delta Sigma Theta Steg 2
    5. Tjäna en examen i paleontologi. För att driva en examen i paleontologi måste du ta klasser med tonvikt på paleontologi som integrerad biologi, jord och planetariska vetenskaper och geografi. Många universitet har inte paleontologiavdelningar. Graduate studenter arbetar med sin fakultetsvägskommitté för att få den utbildning de behöver för sin specialisering.
  • Individuella universitet har sina egna krav på personer som söker examen i paleontologi. Att söka på ett universitets webbplats för forskarutbildningen är din bästa satsning. Ett exempel är UC Berkeleys program. De erbjuder mästare i paleontologi genom sina integrerade biologi- och geografiavdelningar.
  • Till exempel, för att kvalificera sig för en avancerad examen i paleontologi, måste du ta kurser från geografi, geologi och biologiavdelningar. Dessa kurser kan innehålla mineralvetenskap, zoologi, evolutionär paleo-biologi, strukturell geologi, vertebrat och ryggradsledning paleontologi, och så vidare.
  • Du kan också studera utomlands genom en mängd olika program som geofysiker i Brasilien, geologer i Columbia, petroleumsingenjörer i Bolivia, petroleumsingenjörer i Rumänien och petroleumsingenjörer i Spanien.
  • Del 2 av 4:
    Få erfarenhet
    1. Bild med titeln Bli en mjukvaruingenjör Steg 5
    1. Delta i praktik för att få fältupplevelse. Efter gymnasiet, ansöka om praktik genom paleontologiorganisationer, universitet och museer. Du kan lära dig om praktikmöjligheter genom ditt universitet och genom lokala naturhistoriska museer. Många paleontologiska organisationer erbjuder praktik i paleontologi, liksom ideell orienterat arbete.
    • Fortsätt att söka efter praktik hela året, eftersom företag och organisationer ofta skickar möjligheter online. Du kan göra en enkel online sökning efter praktik på området intresse för att börja hitta möjligheter.
    • Till exempel erbjuder Bighorn Basin Paleontological Institute praktik i fossila förberedelser, digitaliserande samlingar, utbildning, bidragsskrift, marknadsföring och marknadsföring, webbutveckling och ideell förvaltning.
    • Det kan vara till hjälp att prata med en paleontolog på ett lokalt museum för att berätta hur du börjar samla fossiler på egen hand.
  • Bild med titeln fil för akut vårdnadssteg 4
    2. Gå med i mentorprogram för att träna för en karriär. Det paleontologiska samhället listar mentorprogram som är värd av Geological Society of America. Dessa program erbjuder rese stipendier och bidrag, liksom en lunch för undergrader och grader för att möta fakultetens mentorer.
  • Under Paleontological Society Mentors i Paleontology Career Luncheon kan grader och undergrader lyssna på och prata med en panel av yrkesverksamma om karriär i paleontologi.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 14
    3. Tala med proffs i ditt område för att hitta nya möjligheter. Din högskola eller universitet kan ha en paleontolog för att du ska bedriva självständig forskning med. Det finns också frivilliga möjligheter på lokala museer. Du borde prata med en professionell i ditt fält för att svara på dina frågor om vilka paleontologer gör.
  • 4. Ta paleontologi fältkurser för praktisk erfarenhet. Det paleontologiska samhället samsponsorer en fältarbete på University of Georgia. Studenter som går med i kursen kan lära sig att analysera fossila posten.
  • Graduate studenter kan också gå till Bahamas till forskningsmiljöer på San Salvador Island. Detta erbjuds av University of the Bahamas Gerace Research Center.
  • 5. Delta i Paleontological Digs när det är möjligt. Fältarbete ser bra ut på college och stipendium applikationer. Du kan överväga att gå med i privata gräver genom museer i stater som Utah, South Dakota, Wyoming, Montana och Colorado. Du kan också gå med på projekt som pass i tid som erbjuds via Förenta staterna Skogservice (USFS)
  • I gymnasiet bör eleverna gå till vetenskapsläger baserade på paleontologi. Det finns ett läger som heter Paleontology Research Team som erbjuds genom Oregon Museum of Science and Industry.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 15
    6. Volontär att hjälpa till med paleontologisk forskning. Centrum för hälsovetenskap erbjuder ett vertebrat paleontologi volontärprogram. Du lär dig att samla in data om ekosystem och klimatförändringar. Volontärer lär sig också om provtagningstekniker.
  • Volontärer kommer att lära sig hur man gör slår av ben och tänder och ser dem med ett elektronmikroskop.
  • Du lär dig hur du installerar faciliteter för fossilberedning och lär dig att rengöra fossila ben.
  • Del 3 av 4:
    Hitta jobbmöjligheter
    1. Bild med titeln Bli en mjukvaruingenjör Steg 8
    1. Leta efter branschjobb till undersökning och räddning fossiler. Mycket arbete för paleontologer är idag i industrier som miljökonsultation, motorvägskonstruktion, gas och oljeledningar, elektriska och telefonlinjer och olje- och gasborrning. Dessa jobb har hög efterfrågan på paleontologer att undersöka och rädda fossiler på federala, statliga och tribalmarkbyggnadsprojekt.
    • Miljöföretag tar ofta på dessa jobb och anställer människor med utbildning i fossil samling och förberedelse.
    • En sannolik kandidat för denna typ av arbete skulle ha en mästare i geologi eller biologi med paleontologi fältarbete erfarenhet.
    • När du ansöker om dessa jobb, betona din fältarbete erfarenhet av att kartlägga fossiler.
  • Bild med titeln Answera intervjufrågor Steg 15
    2. Sök regeringens paleontologjobb på internet. Byråer som hyr paleontologer inkluderar presidiet för markförvaltning, National Forest och nationalparkerna och monumenten. Medan dessa jobb är utanför akademin kommer du fortfarande att utnyttja dina färdigheter i paleontologi, geologi och fältarbete
  • Det är också en bra väg för alla som är passionerade om att främja bevarande av offentliga resurser, som fossiler.
  • Bild med titeln Bli en mjukvaruingenjör Steg 6
    3. Hitta arbetsledande museumsamlingar som kurator. Som kurator skulle du vara ansvarig för att hantera stora samlingar av fossiler, identifiera nya exemplar och använda sin databas för katalogisering av fossiler. Var beredd att skriva instruktionsmaterial och diagram för museets displayer. Du kan också behöva lyfta upp till 30 pund (14 kg).
  • Du kommer att behöva hjälpa till med forskning, uppdatera datorsystem, leda offentliga turer och utbilda doktor och volontärer.
  • En civilingenjör kan krävas, men de accepterar också phds med möjlighet till en högre lön.
  • Del 4 av 4:
    Ansökan om paleontologi arbete
    1. Bildbetaget Skriv ditt kongressrepresentant Steg 12
    1. Läs jobbannonser noggrant för att förstå alla krav. Skräddarsy ditt CV och täckbrev till jobbet, genom att uppmärksamma specifika färdigheter som den listar och noterar dem. Av dessa färdigheter bestämmer de 3 viktigaste baserat på din läsning av arbetsbeskrivningen.
    • Skriv till exempel en lista över de jobbkrav som finns i arbetsbeskrivningen, gå över dem och dra ut 3 som du tror är det viktigaste för jobbet. Organisera ditt CV baserat på de 3 viktiga kraven.
    • Lista dessa egenskaper först på ditt CV och förklara hur du har uppfyllt dessa uppgifter i tidigare jobb.
  • Bild med titeln Skriv ditt kongressrepresentant Steg 1
    2. Skriv ett tydligt objektiva uttalande på ditt CV. I objektivt uttalande, ange vad dina avsikter är för det jobb du ansöker om. Till exempel, "att upptäcka, dokumentera, förbereda, återställa och visa några av de bästa fossilerna i världen för de bästa människorna i världen (mina kunder)," klart och kortfattat säger varför den här paleontologen gör sitt jobb.
  • Bildbeteckningen blir en plusstorlek modell Steg 4
    3. Organisera dina färdigheter så att de matchar de som anges i jobbannonsen. Organisera ditt CV i sektioner för utbildning, forskning och fältupplevelse, lärarupplevelse, datakunskaper och utmärkelser och hedrar. Till exempel, om jobbet kräver samlingshanteringserfarenhet, lägg det i ett avsnitt som beskriver din forsknings- och fältupplevelse.
  • Till exempel kan en arbetsgivare i ett gasbolag vara intresserad av din fossila undersökning och räddningsupplevelse.
  • Särskilda färdigheter kan innebära dator, paleontologi och geologi och skrivbordsutgivning och grafik.
  • Bild med titeln Välj ett rekryteringsbyrå Steg 12
    4. Diskutera din fältupplevelse när du ansöker om ett jobb. När du ansöker och intervjuas av en arbetsgivare, bör du prata om att du deltog i, bevarande arbete du har gjort, studera utomlands program och forskning du hjälpte eller initierat. Om du ansöker om ett branschjobb, referera till någon geologiupplevelse du har.
  • Till exempel, om du ansöker som museums curator, prata om vad du har gjort om hantering av databaser och samlingar av fossiler. Om du har designupplevelse, diskuterar du det, som du kanske behöver skapa diagram för museets displayer.
  • Var specifik om forskning som du har gjort om det gäller jobbet.
  • Betona din förmåga att interagera med allmänheten, för det kan vara ett jobbkrav beroende på vilken position du ansöker om.
  • Tips

    Läs mycket om paleontologi och vetenskap i allmänhet så tidigt som möjligt. Före college, bör du ha en stark uppfattning om vad man kan förvänta sig i Paleontology Jobs.
  • Få förstahandsupplevelse i vetenskapliga sommarläger som är inriktade mot paleontologi medan du är i gymnasiet.
  • Ta fördel av virtuella händelser, föreläsningar och fältresor. Före college, borde du ha en uppfattning om fossiler eller förhistoriska djur.
  • Varningar

    Förvänta dig inte att hitta många jobb som gräver för fossiler och ben. De flesta av de jobb som är tillgängliga för paleontologer är inom industri, regering, museer och som akademiker.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande