Hur man ansöker om university of hawaii

Omgiven av stränder, berg och "Aloha", Kommer till college i Hawaii låter som en dröm. Etablerad 1907 och känd som "Uh" Till boende och lokalbefolkningen deltar människor från hela världen de olika campuserna i 50: e staten. Här är hur man ansöker om University of Hawaii.

Steg

  1. Bild med titeln Ansök till University of Hawaii Steg 1
1. Välj en av de 10 campuserna på 4 öar.
  • Bild med titeln Ansök till University of Hawaii Steg 2
    2. Forskning om de olika majors och grader varje college erbjuder. Vissa kan vara starkare i redovisning och företag, medan andra är mer dator och teknikbaserade grader. Kapiolani Community College är känt för sina kulinariska och sjukvårdspersonal, i motsats till Honolulu Community College, som är mer inriktad på mekaniska och industriella karriärer.
  • Bild med titeln Ansök till University of Hawaii Steg 3
    3. Kompletta antagningskrav. Varje universitet har sina egna krav på grundnivåer och kandidater. Alla skolor har olika kategorier för invånare och icke-boende i Hawaii, internationella studenter och studenter med visum. Det rekommenderas starkt att dubbelkontrollera på högskolans hemsida.
  • Hälsokraven inkluderar en giltig Tuberkulos (TB) Examination och mässling, moms och rubella (MMR) immuniseringsrekord. Båda posterna är obligatoriska för varje högskolans applikation.
  • Uppnå minimikraven för betygspunktsmedelvärden (Gpa), Satt och handlingsresultat och andra test. Varje UH-college har sina egna poängkrav, särskilt överföring inom systemet och från andra skolor. Det finns också olika krav på det officiella testet av engelska som främmande språk (Toefl) och examen rekordundersökningar (GRE) poäng.
  • Bildbeteckningen gäller för University of Hawaii Steg 4
    4. Fyll i ansökningsblanketten och maila alla dokument till lämpligt antagningskontor. Det är viktigt att verifiera när ansökningsblanketter beror på den specifika terminen du vill ange. Registreringsavgifter, liksom sena registreringsavgifter är olika för varje skola och återbetalas inte och kan inte överföras. Om du är en inkommande freshman till University of Hawaii på Manoa, måste du också fylla i a "Självrapporterad applikationstillägg" form. Var noga med att bifoga alla högskolor eller college-transkript, om tillämpligt.
  • Bildbeteckningen gäller för universitetet i Hawaii Steg 5
    5. Kontrollera om du är berättigad till ekonomiskt stöd. Undervisning, bok och rumsavgifter kan lägga upp varje år och alla studenter är välkomna att se om de är berättigade till ekonomiskt stöd. Alla campuser använder Gratis ansökan om federal studentstöd systemet.
  • Bildbeteckningen gäller för University of Hawaii Steg 6
    6. Lär dig om Myuh portal. Myuh-portalen är universitetet i Hawaii online-system som är obligatoriskt för alla studenter att få tillgång till. Skapa ett konto gör det möjligt för dig att se alla poster (applikationer, undervisningsstatus, finansiella stödposter, överförbara krediter, etc.) samt alla klasskvaliteter. Om du överför från en skola till en annan inom University of Hawaii-systemet, kommer dina tidigare register att kategoriseras i rätt avsnitt.
  • Tips

    Universitetet i Hawaii-systemet har en bred etnisk mångfald av studenter, med majoriteten är japansk, filippinsk, kaukasisk och hawaiian.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande