Hur man blir en vårdhem administratör i ohio

En vårdhem administratör ansvarar för en effektiv och effektiv drift av ett vårdhem, från att tillåta patienter och samordna sin vård att hantera budgetar och anställda. Dessutom ansvarar en vårdhem administratör för att säkerställa att vårdhemmet är i full överensstämmelse med federala och statliga hälsovårdsförordningar och krav. Att bli en vårdhem administratör innebär både akademisk utbildning och praktisk erfarenhet, och kan erbjuda en givande karriär till dem som gillar att hantera andra och se till att patienterna får bästa möjliga vård. Läs följande steg för att lära dig hur du blir en vårdadministratör i Ohio.

Steg

  1. Bild med titeln Bli en bevarande Officer Steg 3
1. Uppnå din kandidatexamen eller magisterexamen. I Ohio behöver du en kandidatexamen eller magisterexamen med 100 klocktimmar i kärnan av kunskapsämnen, och det är bäst om din examen är i ett hälsovårdsrelaterat fält. Dessutom kan ta affärs- och förvaltningskurser ge dig den grund som är nödvändig för att hantera dag-till-dags angelägenheter i ett vårdhem i Ohio.
  • Bild med titeln Bli en bilhandlare i Storbritannien Steg 5
    2. Hitta ett utbildningsinstitut som erbjuder vårdhem administratörscertifieringskurser. Du kan göra kurser på Internet och på en campus, så välj den typ av utbildning som fungerar bäst för dig.
  • Bild med titeln Ordna Bail utan kostnad Steg 4
    3. Få en praktik i ett vårdhem i Ohio. I Ohio är du skyldig att slutföra en 9 månaders praktik om du har en kandidatexamen eller en 6 månaders praktik om du har en mästare innan du får din certifiering i vården. Att vara en del av det administrativa kontoret gör att du kan se arbetet med ett vårdhem förstahand och uppleva alla olika aspekter av en vårdhem administratörs jobb.
  • Bild med titeln Bli en Dells återförsäljare Steg 10
    4. Passera Ohio State Exam for Healthcare Administration. Utan din statliga certifiering får du inte fungera som vårdhem administratör.
  • Bild med titeln Bli en vårdhem administratör i Ohio Steg 5
    5. Passera vårdhemens nationella tentamen för att få din nationella certifiering. Du behöver det här utöver din statliga certifiering innan du kan ansöka om ett jobb inom vårdadministration.
  • Bild med titeln Bli en företagsundersökare Steg 3
    6. Ansök om en position som vårdhem administratör vid ett antal vårdhem i Ohio.
  • Du kan svara på annonser på arbetsbrädor, i handelsmagasiner eller i tidningen
  • Dessutom finns det headhunting byråer som tillgodoser vårdindustrin som kan hjälpa dig att hitta en position.
  • Du kan också skicka in ditt CV uninvited till vårdhem. Ibland öppnas positionerna oväntat, och om ditt CV redan är där kan du ringa tillbaka för en intervju.
  • Se till att ditt CV och brev är professionella och tydliga. Ge referenser som kan garantera dina kvalifikationer och tala mycket om dina professionella prestationer. Vänta 2 veckor innan du följer upp med ett samtal.
  • Bild med titeln Bli en Dells återförsäljare Steg 3
    7. Forskning Den ekonomiska hälsan hos ett vårdhem som erbjuder dig en position. Det är en bra idé att vara fullt medveten om inte bara de organisatoriska utmaningarna du står inför för att acceptera, utan också den ekonomiska situationen. Dessutom definierar tydligt dina uppgifter i ditt kontrakt innan du accepterar för att undvika att begå för många ansvarsområden.
  • Bildbeteckningen blir en kommersiell fastighetsbedömare Steg 3
    8. Behålla din certifiering. Staten Ohio kräver att du tjänar fortsatta utbildningskrediter för att behålla din certifiering, så var noga med att ta rätt kurser varje år för att vara aktuell.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande