Hur man skjuter till universitetets acceptans

Om du antogs till en amerikansk högskola eller universitet och behöver skjuta upp din anmälan av någon anledning, kommer de flesta universitet att göra det möjligt för dig att göra det. Processen kan vara något annorlunda beroende på anledningarna till att du vill skjuta upp ditt universitets acceptans. När du är redo att återvända, kolla in igen med Admissions Office för att ta reda på vad du behöver göra för att säkra din plats.

Steg

Metod 1 av 3:
Ansöker om uppskjutningTrött på annonser? Uppgradera till PRO
  1. Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 1
1. Betala din inskrivning. De flesta universitet begär en inskrivning när du ursprungligen accepterar antagning till universitetet. Du måste vanligtvis ha den här insättningen betalas innan du kan begära uppskjutning.
  • Många skolor gör det möjligt för dig att skjuta upp till den dag som höstterminen börjar. Men i de flesta fall är det bäst om du ansöker om uppskjutning så snart som möjligt efter att du blivit medveten om orsakerna till din uppskjutning.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 2
    2. Kontakta universitetets antagningskontor. Så snart du vet att du måste skjuta upp din acceptans måste du ta reda på universitetets politik för uppskjutning och deras applikationsprocess så att du kan komma igång.
  • Vanligtvis måste du fylla i en ansökan och beskriva anledningen till att du behöver skjuta upp entré. Vissa skolor tillåter dig bara att skjuta upp tillträde av specifika skäl som är utanför din kontroll, till exempel en familjeförbrukning eller en hälsokris.
  • Du kan behöva betala en avgift för att skjuta upp din anmälan. Admissionskontoret kommer att låta dig veta om det finns några pengar som är inblandade.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 3
    3. Samla stöddokumentation. Vid många universitet görs beslut om uppskjutningar av en individ eller en antagningspanel från fall till fall. En antagningsrådgivare kan begära handlingar eller information för att säkerhetskopiera dina skäl för att uppskjuta din acceptans.
  • Gå vidare och få den här informationen tillsammans när du skickar din ansökan så att du har den om du är ombedd för det. Vissa dokument, som medicinska rapporter och former, kan ta lite tid för dig att få.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 4
    4. Ta emot universitetets beslut. När en antagningsrådgivare eller en panel har granskat din ansökan och någon stöddokumentation, kommer de att fatta sitt beslut om huruvida eller förneka din uppskjutning.
  • Om din uppskjutning beviljas, följ upp med antagningskontoret om alla regler du måste följa medan din antagning skjuts upp och vad du måste göra när du är redo att återvända till skolan.
  • Om universitetet förnekar din begäran om att skjuta upp din acceptans kan det finnas en process tillgänglig för dig att överklaga detta beslut, vanligtvis till direktören för antaganden. I de flesta fall, om din begäran om uppskjutning nekas, skulle det innebära att du skulle behöva återanvända till skolan när du var redo att börja.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 5
    5. Följ de uppskjutna kraven. När ett universitet är överens om att skjuta upp din acceptans, kommer den uppskjutningen vanligtvis med begränsningar. För det första får du inte anmäla eller ta klasser vid ett annat universitet medan du har uppskjutit upptagande.
  • Fråga någon i Admissions Office för en lista med saker du inte får göra medan du är på uppskjutning. Att bryta mot dessa policyer kan innebära att du måste återanvända för antagning till det universitetet.
  • Var uppmärksam på tidsfrister, särskilt mot slutet av din uppskjutning. Skriv ner dem eller ställ dig på påminnelser så att du inte kommer att glömma.
  • Metod 2 av 3:
    Tar ett gapårTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 6
    1. Ta reda på om skolan tillåter dig att ta ett gapår. Medan de flesta europeiska universitet har länge accepterat och uppmuntrat nya studenter att ta en "sabbatsår" mellan deras gymnasiet och universitetsstudier, inte alla amerikanska skolor stöder idén.
    • Du kan undersöka online för att ta reda på om din skola stöder gapårsprogram, eller du kan fråga på antagningskontoret.
    • Många skolor har specifika tidsfrister och krav för studenter som skjuter upp deras acceptans för att ta ett gapår.Du kommer vanligtvis att följa en annan process än du skulle om du ville skjuta upp din acceptans av en annan anledning.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 7
    2. Skriv till direktören för antagning. För att ta ett gapår kräver de flesta amerikanska universiteten att du skickar ett formellt, skriftligt brev till direktören för antagning som begär tillstånd att skjuta upp ditt godkännande för ett år.
  • Använd ett traditionellt företagsbrevformat och korrekturläsning. Gör en kopia av ditt brev efter att du har skrivit ut och undertecknat det och skickar det till den till antagningschefen.
  • Vänta en rimlig tid, minst två veckor, innan du försöker följa upp. Om du inte hör något från antagningskontoret inom den tiden, ring och ta reda på om ditt brev mottogs eller om det finns något annat du behöver göra.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 8
    3. Beskriv dina gapårsplaner. För att godkänna en begäran om uppskjutning av acceptans att ta ett gapår, vill de flesta skolor ha en grundläggande översikt över dina planer för året och vilka utbildningsaktiviteter du kommer att driva.
  • Vissa skolor kräver ett fullständigt skriftligt förslag med detaljerad information och kontakter. Se till att du har all information du behöver.
  • Du måste vanligtvis lämna ett skriftligt förslag, och du kan också behöva presentera ditt förslag före en antagningspanel.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 9
    4. Kontakta det finansiella stödkontoret. Om ditt universitet godkänner uppskjuten av din antagning så att du kan ta ett gapår, vissa stipendier och bidrag kan automatiskt uppskjutas också. Det är dock ditt ansvar att se till att ditt ekonomiska stöd inte försöker betala din undervisning medan du inte är i skolan.
  • Gör planer på att följa upp med det ekonomiska stödkontoret efter skolan är i session för att se till att inga pengar har mottagits på ditt konto.
  • Metod 3 av 3:
    Återvänder från uppskjutningTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 10
    1. Kontakta antagningskontoret. När du är redo att starta skolan, låt antagningsbyrån veta så tidigt som möjligt före det datum som terminen är inställd på att börja. Den tidigare du meddelar dem, ju fler alternativ du har - speciellt om du behöver på campushus.
    • Om du hade en specifik kontakt när du ansöker om att få din antagning uppskjuten, kontakta den personen direkt. De kan bättre hjälpa dig eftersom de kommer att vara bekanta med de specifika uppgifterna.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 11
    2. Registrera för orientering. Om du skjuter upp din första inskrivning måste du vanligtvis fortfarande slutföra ett förstaårsorienteringsprogram innan du kan starta klasser. Orientering ger dig en bättre förståelse för universitetets tjänster, program och aktiviteter.
  • Orientering gör det också möjligt att bekanta dig med campus och träffa andra studenter.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 12
    3. Ansök om bostäder. Om du planerar att leva på campus måste du starta bostadsprocessen efter att du har återkommit från din uppskjutning. Starta den här processen så snart som möjligt för att du ska få de bästa valen för bostäder.
  • Du kan få information om ansökan om bostäder i orientering, eller du kan behöva slutföra processen före. Någon på antagningskontoret kan hjälpa dig att räkna ut vad du behöver göra.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 13
    4. Kolla på ditt ekonomiska stöd. De flesta ekonomiska stödet är också uppskjuten när du skjuter av universitetets acceptans, så det borde vara klart för dig när du återvänder från uppskjutning. Men du kanske måste återanvända för några privata stipendier.
  • Prata med någon i det finansiella hjälpkontoret så snart som möjligt efter att du meddelat det antagningskontor som du är redo att starta skolan. På det sättet får du maximal tid för att ta hand om alla applikationer eller pappersarbete som krävs för att få ditt ekonomiska bistånd påbörjat.
  • Bild med titeln Defer University Acceptance Steg 14
    5. Ta placeringstest om det behövs. Testresultat för både lagen och SAT är endast giltiga i två år. Om du tog handlingen eller satt för entré, kan den utgå av den tid då din uppskjutning har slutat.
  • Om dina intrång testresultat har löpt ut kan universitetet kräva att du tar andra bedömningar eller placeringstester för att bestämma vilka obligatoriska klasser du måste ta.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande