Hur man köper mark på auktion

Att köpa mark på en auktion kan vara ett bra sätt att få land till ett rimligt pris. Men auktioner är oförutsägbara och du kan snabbt hitta dig själv betala mer än landet är värt. Om du letar efter att köpa land genom en auktion, var noga med att du förbereder dig tillräckligt på förhand. Dessutom, när du vinner ett bud på en mark, var noga med att du slutför försäljningen enligt auktionsreglerna.

Steg

Del 1 av 3:
Genomförande av pre-auktion due diligence
  1. Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 1
1. Kontakta en specialiserad advokat eller fastighetsmäklare. Om du är oerfaren med mark auktionsprocessen i din lokal, kan det vara värt din tid och pengar att anställa hjälp. Fastighetsadvokater och agenter kommer att kunna hjälpa dig att få dina ankor i rad före auktionsdatumet. Dessutom kommer de att kunna hjälpa dig att rimligen värdera egendomen du är intresserad av så att du inte överbågar. Om du är den framgångsrika budgivare, advokater och fastighetsmäklare kommer att förbereda stängningsdokument och hjälp med överlåtelse av ägande.
  • För att anställa en advokat, besök din State Bars hemsida och lokalisera sin advokatreferensservice. Detta gör det möjligt för dig att prata med någon om dina behov. I gengäld ger de dig ett antal kvalificerade advokater att kontakta.
  • Att anställa en fastighetsmäklare, se online för mäklare eller företag som erbjuder auktionstjänster. Dessutom, för att du letar efter land, i motsats till bostads- eller kommersiell egendom, försöker hitta en byrå som specialiserar sig på det området.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 2
    2. Hitta mark auktioner nära dig. Landsauktioner äger rum runt om i USA och kan genomföras av regeringar eller privata auktionshus. Börja din sökning genom att besöka County Treasurer eller Tax Collection Websites. Allmänheten (jag.e., Regeringen) Landsauktioner utförs ofta av länet där fastigheten är belägen. Kontrollera dessutom din lokala tidning för auktionsmeddelanden i ditt område. Slutligen, hitta privata auktionshus i ditt område som säljer mark. Dessa är särskilt vanliga i landsbygdsområden.
  • Under senare tid har landauktioner också gått online. Kontrollera med ditt län för att se om de erbjuder denna tjänst. Palm Beach County, till exempel, erbjuder Florida en online-auktionstjänst för sina avskärmade egenskaper.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 3
    3. Delta i auktioner som observatör. För att bli bekväm med auktionsprocessen och auktionsföraren (e.g., privata, offentliga eller online-auktioner), besök flera auktioner och bara observera. Se hur auktionören driver sin verksamhet, bedöma kraven på finanser, observera andra auktionsgäster för att få en uppfattning om deras demeanor och analysera de typiska landarna för auktion. Alla dessa saker kommer att ge dig en bra idé om vem du vill arbeta med i framtiden.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 4
    4. Håll reda på egenskaper som kommer till försäljning. När tiden går, kommer auktionsbroschyrer att placeras online eller på auktionshuset. Dessa broschyrer innehåller information om landet för auktion. Informationen kommer i allmänhet att omfatta:
  • Paketnummeret
  • Mängden mark tillgänglig
  • Landets specifika läge
  • Åtkomstpunkter, inklusive rätt-på-sätt
  • Där du kan hitta undersökningen (vanligtvis på länets inspelarens kontor)
  • Restriktioner
  • Andra anteckningar
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 5
    5. Kontrollera villkoren för auktionen. De flesta auktioner har en uppsättning villkor som följer med sin försäljning. Detta dokument kommer att lägga ut exakt vad du kan förvänta dig om du köper mark från den auktionen. Till exempel innehåller Michigan Department of Natural Resources följande information:
  • Vilka typer av egenskaper erbjuds
  • Vad de minsta budpriserna är
  • Om det finns en reserv på en viss del (i.e., Kommer det inte att sälja om budgivningen inte når ett visst pris)
  • Den typ av titel som kommer att förmedlas
  • När fastighetsskatt kommer att betalas
  • Hur och när du kan få besittning av fastigheten
  • Villkoren för försäljningen
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 6
    6. Planera en rundtur i fastigheten. När du har hittat en fastighet som intresserar dig, ställer du upp en tid för att se landet. Om du arbetar med ett privat auktionsföretag som säljer mark som inte är föremål för en tvångsförsäljning (E.g., För brottsliga skatter eller avskärmning) kommer du vanligtvis att kunna gå igenom landet och bedöma det. Ring det privata auktionshuset du jobbar med och fråga om de erbjuder turer. Om så är fallet, planera en tid som fungerar för dig.
  • Om du tittar på att köpa mark som går igenom en tvångsförsäljning, kanske du inte kan få rättslig tillgång till fastigheten. Detta är fallet eftersom regeringen eller banken auktionen av marken ännu inte har ett ägarandel i landet. Tekniskt hörs det fortfarande till låntagaren eller delinquent skattebetalaren. Om du befinner dig i den här situationen kan du fortfarande besöka fastigheten och se den från det offentliga rummet. Gå dock inte på privatmark utan markägarens tillåtelse.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 7
    7. Studera jämförbara egenskaper. För att få en uppfattning om värdet av det land du är intresserad av, måste du titta på jämförbara marker i närheten. Om du till exempel tittar på att köpa jordbruksmark i South Dakota, bör du titta på det värderade värdet av nästa dörr granne, eller ha en bedömning gjort på det land du tittar på. Gör detta med flera egenskaper i närheten för att få en uppskattning av vad auktionsmarken kan vara värt.
  • Det är viktigt att noggrant värdera auktionsegenskapen eftersom det kommer att diktera hur mycket du är villig att bjuda och hur mycket finansiering du behöver ha på plats.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 8
    8. Säker finansiering. När du uppskattar värdet av den egendom du är intresserad av, måste du räkna ut ett sätt att betala det beloppet (om du är den högsta budgivaren). Vissa auktioner, allmänt privata auktionshus som säljer land At-Will, låter dig finansiera ditt köp (i.e., Få ett inteckning). Men många auktioner, vanligtvis tvingad försäljning, kräver att du betalar hela köpbeloppet så snart auktionen är klar. Ring auktionshuset med det land du är intresserad av och fråga om deras finansieringspolitik.
  • Om du får finansiera ditt köp, bli förhandsgodkänd för en inteckning. När du går till en bank, kommer de att bedöma det troliga värdet av fastigheten, informera dig om det maximala budet du kan göra, ge dig uppskattade stängningskostnader och bestämma din behörighet. Om kvalificerad kommer banken att lova att finansiera ditt köp om det går igenom.
  • Om du inte kan finansiera ditt eventuella köp måste du samla de pengar som krävs för att slutföra köpet vid auktionen.
  • Oavsett dina finansieringsalternativ kommer de flesta auktionshusen att kräva en betalning på landet när du bjuder på det. Av denna anledning, var noga med att du har tillräckligt med pengar för att täcka nedbetalningen innan du någonsin går till auktionen.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 9
    9. Få titelförsäkring. Olika typer av auktionsförsäljning kommer att förmedla olika typer av gärningar. Vanligtvis, i kraftskattförsäljning eller avskärmning, kommer auktionshuset att förmedla ett upphört att hävda när du köper landet. Med andra ord, individen eller regeringen lovar bara att överföra till dig vad som helst ägarintresse de har, om någon. Om fastigheten kommer med lustar eller andra belopp, kommer du att vara ansvarig för bortskaffande av dem.
  • Om du kommer att förmedlas ett upphörande, måste du köpa titelförsäkring om du kan. Titelförsäkring skyddar dig mot oförutsedda problem som kan uppstå efter att du köpt landet.
  • I försäljningsförsäljningen kan ett auktionshus och säljare förmedla en allmän garanti. Med denna typ av gärning garanterar säljaren mot framtida problem och försäkrar dig mot andra frågor. Om säljaren transporterar denna typ av gärning, kanske du inte behöver köpa titelförsäkring.
  • Del 2 av 3:
    Delta i auktionen
    1. Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 10
    1. Bekräfta specifika med auktionsföraren. En dag eller två före auktionen, kontakta auktionshuset eller den statliga myndigheten som är ansvarig för auktionen och bekräfta tid, datum och plats för auktionen. Auktionstider kan förändras beroende på vad som läggs upp för auktion den dagen. Om saker förändras, vill du veta i förväg.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 11
    2. Anlända tidigt. Auktioner är snabba och om du inte anländer tidigt kan du sakna åtgärden. Dessutom, innan du kan bjuda, måste du registrera, logga in, fylla i pappersarbete och ge adekvat bevis på din förmåga att betala om du vinner. Dessa uppgifter tar tid och måste slutföras innan auktionen börjar. Därför bör du anlända minst 30 minuter tidigt.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 12
    3. Göra en betalning. En nedbetalning är allmänt skyldig att bevisa din förmåga att betala om du vinner. Beloppet av nedbetalningen beror vanligtvis på vad du bjuder på och vad det värderas till. Du kommer att behöva betala en procentandel (E.g., 5-15%) av landets värde innan budgivningen börjar.
  • Om du är den höga budgivaren, kommer din betalning att gå mot det slutliga priset du är skyldig. Om auktionen tillåter finansiering, kommer nedbetalningen vanligtvis att hållas i escrow tills stängning, vid vilken tidpunkt det kommer att läggas till din slutbetalning. Om du är skyldig att betala kontant, kommer din betalning helt enkelt att subtraheras från det slutliga köpeskillingen.
  • Om du misslyckas på auktionen, kommer din betalning att returneras till dig omedelbart, i hela.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 13
    4. Bud på fastigheten. När auktionen börjar och den mark du är intresserad kommer upp till försäljning, börjar budgivningen. Auktionsföraren börjar budgivningen med det lägsta och priset kommer att gå upp som individers bud. Du kommer antingen att ha en paddla med ett nummer på det, eller du kommer helt enkelt att höja din hand, för att bjuda.
  • Du borde bjuda tills priset når det maximala du är villig och kan betala, då du ska låta fastigheten gå. Medan du kanske gillar den aktuella egendomen vill du aldrig betala mer än det är värt.
  • Om du är den framgångsrika budgivaren tar auktionsföraren ner din information.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra försäljningen
    1. Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 14
    1. Ange stängningsperioden. När auktionen är över, måste du prata med en administratör om hur du slutför ditt köp. Beroende på auktionshuset kan du omedelbart betala det slutliga priset, eller du kan ange en kort tidsperiod. Slutperioden för markförsäljning på auktioner är i allmänhet mellan 45 och 60 dagar. Under denna period får du dina angelägenheter i ordning och förbered dig för att betala det slutliga köpeskillingen.
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 15
    2. Slutför finansiering. Om du kunde finansiera ditt köp måste du gå tillbaka till banken med ditt förhandsgodkännande och underteckna ett inteckning. När du undertecknar ditt hypotekslån kommer banken att släppa medel för att betala för kostnaden för landet. Under avslutningsprocessen, som inkluderar att slutföra inteckning, kan du vara skyldig att visa eller fylla i några av följande dokument:
  • Avslutande beskrivning, som lägger ut villkoren och villkoren för ditt lån
  • Ett första escrow-uttalande, som listar skatterna och andra betalningar som långivaren förutser att betala under det första året av ditt lån
  • En promissory, som lägger fram hur mycket du är skyldig banken och hur det kommer att betalas tillbaka
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 16
    3. Betala det slutliga priset vid stängning. På dagen för stängning kommer du att överföra inköpsfonderna till auktionshuset, regeringen, eller säljaren, beroende på hur det har upprättats. När det fullständiga köpeskillingen har betalats får du besittning av ditt land. Om du köpt det från en AT-Will-säljare, bör du få besittning utan problem. Men om du köpte det genom en tvångsförsäljning, kan du dock behöva ta ytterligare ejectment eller utlämningsåtgärder för att få besittning.
  • Beroende på var du bor kan du behöva betjäna innehavaren med ett meddelande om ejectment innan du kan ta med en civil rättegång för att få domstolen att hjälpa dig. På andra ställen kan du kanske lämna en rättegång direkt med din lokala civila domstol. Vid den tidpunkten skulle du tjäna innehavaren med en kopia av ditt klagomål och en kallelse.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande