Hur får man fri mark i usa

"Du kan inte få något för ingenting" är ett idiom av en anledning. Du kan få gratis mark i USA, men det kommer vanligtvis med ett försiktighet, som du måste bygga på landet. Ändå kommer flera små städer och samhällen att ge dig möjlighet att ansöka om fri mark.

Steg

Del 1 av 3:
Lokalisera fri mark
  1. Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 1
1. Förstå var du hittar gratis land. För det mesta erbjuds fritt land av små städer eller jordbrukssamhällen. Vanligtvis är målet att dra i affärer eller öka befolkningen. De bästa ställena att hitta gratis mark är i stater med låga befolkningsdensiteter.
  • Försök att söka efter "Homestead Act 2010" eller "Fri land i USA" uppkopplad.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 2
    2. Vet vad du ska bli ombedd att göra. De flesta mark är tekniskt gratis. Det är, du får det gratis men du måste göra något i gengäld. Du kan till exempel vara skyldig att bygga ett hem på fastigheten (även om vissa platser tillåter husbilar) eller skapa ett visst antal jobb i ett område.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 3
    3. Låt dig inte luras av erbjudanden om gratis mark från den federala regeringen. Den federala regeringen blev av med homesteading 1976, vilket betyder att det inte erbjuder gratis mark för utveckling längre. Om du ser annonser för fri mark från den federala regeringen är det inte legitimt. I stället letar du efter land som erbjuds av staden själv.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 4
    4. Besök den lämpliga webbplatsen. De flesta samhällen som erbjuder gratis mark har webbplatser om programmet, som du kan hitta via sökmotorer. De använder de webbplatser för att ge information om det land de erbjuder, plus många har ansökningsblanketten online. Om du vill se landet själv hittar du kontaktinformation för programmet, tillsammans med lämpliga personer för att visa dig landet.
  • För att hitta dessa webbplatser, försök att söka efter "Fri land i [ditt tillstånd]". Till exempel har Marquette, Kansas en webbplats dedikerad till deras fria mark erbjudanden. Den här webbplatsen erbjuder information om ansökan, villkor för att få det fria landet och kontaktuppgifter om du har frågor.
  • Del 2 av 3:
    Ansökan om fri mark
    1. Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 5
    1. Fyll i ansökan. Ofta måste du fylla i en ansökan för att få gratis mark. Du måste ge en grundläggande biografisk information, som vem som kommer att bo på landet och där du bor nu. Du måste också ge information om vad du planerar att göra med landet. Städerna som erbjuder denna fördel vill se till att du kommer att uppfylla de krav de ställer in. Annars kan de avvisa din ansökan.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 6
    2. Uppfylla kraven i överföringen. För att få landet måste du skicka in en bostadsplan och bevisa att du har det ekonomiska sättet att bygga. Med vissa samhällen måste du skicka in en ritning för godkännande. I grund och botten vill de se att du har en plan för ditt hus eller företag, och att du har pengarna att göra det.
  • På vissa platser kan du bara bli ombedd att ge en blueprint.
  • För att bevisa att du har det ekonomiska sättet att bygga, behöver du inte ha pengar på ditt bankkonto. Om du är förhandsgodkänd för ett lån, kan det vara tillräckligt.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 7
    3. Underteckna avtalet. För det mesta måste du ta vissa åtgärder eller förlora landet. Till exempel, i Marquette, Kansas, måste du bygga ett hus inom ett år. För att göra det måste du skriva med en entreprenör inom fyra månader och börja bygga inom sex månader.
  • Var medveten om att du kan förlora det fria landet om du inte uppfyller villkor, även efter att marken har överförts till dig.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 8
    4. Göra en insättning. De flesta städer kräver att du lägger ner en deposition. Vanligtvis är det inte så mycket. Till exempel, i Lincoln, Kansas, är det $ 0.08 per kvadratfot.
  • Del 3 av 3:
    Uppfylla dina skyldigheter
    1. Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 9
    1. Följ deadlines. För att hålla ditt land måste du uppfylla din sida av avtalet. Var uppmärksam på det fina utskriften och uppfyller de nödvändiga villkoren.
    • Det betyder inte absolut att du kommer att sparkas av ditt land om du inte får ditt hus byggt i tid. Om du har gjort en ärlig ansträngning för att göra det, kan staden eller staden ge dig en förlängning.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 10
    2. Ge vad du säger att du kommer att ge. Om du bygger ett företag måste du göra mer än att bygga. Till exempel, i Muskegon, Michigan, kan du få gratis mark i industriområden. Men du måste tillhandahålla ett visst antal jobb. För 5 hektar mark måste du skapa 25 jobb - för 30 hektar mark, måste du skapa 100 jobb.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 11
    3. Förstå var du ska betala. Vissa städer erbjuder dessa webbplatser fullt utvecklade, med saker som vatten, avlopp och el redan ansluten. Men några av dem kräver att du först har en bedömning, vilket kan vara tusentals dollar. Till exempel, i New Richland, Minnesota, kommer bedömningen att kosta dig 25 000 dollar.
  • Bild med titeln Få GRATIS mark i USA Steg 12
    4. Förvänta dig att bo på bostadsplatser. Dessa samhällen vill att du ska göra tomten ditt permanenta hem. Därför har de flesta bostadsbehov. Vissa kräver bara att du bor där ett år heltid, medan andra vill att du ska göra det permanent.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande