Hur man köper statsobligationer

Att köpa ett statsobligation är som utlåningspengar till den amerikanska regeringen - att köpa obligationen innebär att man köper rätten till räntebetalningar var sjätte månad över obligationslivet, liksom att äga rätten till kontant betalning av obligationsparvärde på Obligationens löptid. Om du är en ny investerare är statsobligationer ett bra sätt att lära sig om att investera och tjäna något intresse. Icke-medborgare kan också köpa statsobligationer. Om du redan har en utvecklad värdepappersportfölj kan statsobligationer stärka din investering och skydda den mot marknadsförändringar.

Steg

Del 1 av 2:
Välja en Bond-investeringsstrategi
  1. Bild med titeln Ansök om ett entreprenörs bidragssteg 2
1. Bekanta dig med obligationsterminologi. En bond s "nominellt värde" Är summan av pengar Treasury kommer att betala obligationsinnehavaren (du) på obligationens löptid. Obligationer säljs i PAR-värdeökningar på $ 100. De "löptid" av ett statsobligation är alltid 30 år från det datum som obligationerna utfärdas. Förutom nominellt värde säljs obligationer i en given "ränta," Vilket är procentandelen av obligationsparvärde Bindningen betalar i intresse var sjätte månad. Treasury Bonds betalar innehavaren varje sex månader.
  • Här är ett exempel på ett statsobligation med ett nominellt värde på $ 100 och en ränta på 5 procent. Före auktionen vet budderna redan att obligationsinnehavarna får $ 2.50 (hälften av den årliga räntesatsen på 5 procent gånger $ 100) i intresse var sjätte månad på detta band, och att de kommer att få $ 100 när bindningen mognar.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 5
    2. Förstå obligationsräntan. Köpare kan köpa obligationer över eller under parvärde för att få en specifik "avkastning." Avkastningen beräknas genom att dividera kupongräntan med det pris som betalats för obligationen. Obligationsräntorna rör sig omvänt till räntor (när priserna går upp, går obligationsräntorna ner och vice versa).
  • Om avkastningen som bestäms vid auktion är högre än obligationens angivna ränta, kommer obligationen att sälja med rabatt eller mindre än nominellt värde. Om det bestämda avkastningen är mindre än obligationsräntan är obligationsförsäljningspriset högre än det nominella värdet av bindningen.
  • Vid auktion bestämmer budgivningen avkastningen för bindningen från det föregående exemplet bör vara 6%. Så, sänker Treasury köpeskillingen på Bond till $ 83.30, vilket gör utbytet, (räntebetalning / köpeskilling eller $ 5.00 / $ 83.30), 6%. Du köper bindningen för $ 83.30 på inköpsdatum. Varje år får du en betalning på $ 5.00 (eller 6% av $ 83.30) tills bindningen mognar, och sedan på löptiden betalar statskassan dig tillbaka till det 100 nominella värdet av bindningen.
  • T-Bonds är mycket flytande, särskilt jämfört med andra obligationer, och kan enkelt handlas på den sekundära marknaden. Det innebär att du inte behöver hålla bindningen till mognad.
  • Nuvarande statsobligationspriser kan hittas genom att besöka Treasury.GOV eller på finansiella marknadsplatser som Bloomberg eller Wall Street Journal.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 10
    3. Bedöm dina investeringsbehov. Fråga dig själv vad du hoppas kunna investera, och bedöma hur mycket pengar du kan investera i obligationer på kort och lång sikt framtid. Obligationer betalar ut på två sätt: Bi-årliga räntebetalningar och löptidsbetalningar av obligationsparvärde. Om ditt mål är att spara är att ha en klumpsumma tillgänglig vid någon tidpunkt i framtiden, som för pension eller utbildning, kommer du att dra nytta av att köpa flera obligationer som mognar på eller runt samma dag.
  • Bild med titeln vara skuldfri steg 3
    4. Bestäm din investeringsstrategi. Många människor använder det intresse de tjänar på sina obligationsinvesteringar, och bindningsförfallodagen när obligationen är inlösen, att investera i fler obligationer. Genom att ha investeringar i flera obligationer kommer du att diversifiera din portfölj och tjäna återstående intresse. Du kan också ta tid dina obligationsmaturiteter för att uppnå olika utbetalningsscheman. Den strategi du väljer beror på dina besparingsmål.
  • Medan du kan investera så mycket pengar i obligationer som du vill, kom ihåg att aktiemarknaden tenderar att genomföra högre avkastning än obligationer på lång sikt. Du bör överväga obligationer som ett av många investeringsalternativ för långsiktiga investeringar. Andra alternativ inkluderar aktier, företagsobligationer och värdepappersalternativ.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 16
    5. Bygg en bondstege. En investeringsstrategi är att bygga en bindningsstege, så att med ett återkommande intervall köper du ett nytt band med intäkterna från försäljningen eller löptiden för en annan obligationsinvestering i din portfölj. Du kan bygga stegar för så lite som $ 200 (eller priset på två obligationer), och eftersom obligationer är en mycket säker investering, är din investering mycket som ett högt intressebesparingskonto.
  • Bondstegar är fördelaktiga för att hjälpa en investerare att undvika risker från fluktuerande räntor. De kan också ge en stadig ström av inkomst som du kan ändra för att passa dina behov när de ändras över tiden.
  • Bild med titeln Välj ett rekryteringsbyrå Steg 5
    6. Köp obligationer som mognar samtidigt. Du kan också överväga att köpa många obligationer som alla är mogna runt samma tid, till exempel för ett college sparat konto. Om du investerar för att finansiera din dotters utbildning, köper du ett värde på $ 100 varje månad med ett mognadsdatum någon gång mellan de år som din dotter kommer att vara 18 och 23. Du kommer att få investeringsinkomst var sjätte månad tills dess att du kan återinvestera eller använda för kostnader, och när din dotter examinerar från gymnasiet kan du använda obligationsparvärdet för att betala för hennes högskola.
  • Del 2 av 2:
    Köpa statsobligationer
    1. Bild med titeln Välj ett rekryteringsbyrå Steg 21
    1. Bestämma hur du kommer att köpa. Om du är en låntagare som planerar att köpa flera typer av obligationer, köp och handel, eller köpa och handla andra typer av värdepapper som aktier, bör du överväga att använda en mäklare för att hantera din investeringsaktivitet. Investeringsmäklare kan hjälpa dig att utveckla en investeringsstrategi, eller göra benet att implementera din. Om du inte planerar och köper flera typer av värdepapper, tillåter US Treasury investerare att köpa och sälja obligationer direkt via deras webbplats treasurdirect.gov utan att behöva arbeta med en mäklare eller bank.
    • Mäklare kan generellt kategoriseras som antingen fullservice eller rabattmäklare.Rabattmäklare, som deras namn, föreslår, är prisvärda handelsfaciliteringstjänster. Detta kan vara så grundläggande som ett e-handelskonto, där du registrerar dig med mäklaren, e-handeln och använder sin tjänst för att köpa, sälja och övervaka dina investeringar. En fullservice mäklare kan vara så anpassad som en agent som utvecklar en investeringsstrategi för dig, och till och med köper och säljer för dina räkning med ditt tillstånd.
    • Om du investerar en liten summa pengar eller är nya att investera, är en rabattmäklare förmodligen ditt bästa val. Att använda en rabattmäklare sparar dig den högre kostnaden för full service och ger dig möjlighet att lära dig lite om handel medan du gör dina första investeringar. De flesta rabattgrupper som Etrade eller Scottrade ger investerare med inlärningsmaterial, så du kommer inte vara helt på egen hand.
    • För att skapa ett konto med en mäklare eller genom TreasuryDirect® Du behöver ditt personnummer (eller EIN om du är ett företag), e-postadress och bankdirigering och kontonummer för att finansiera dina inköp och samla in vinst.
    • Treasurdirect® Användare kan köpa och sälja egna värdepapper av alla slag på platsen, och kan till och med schemalägga återkommande inköp eller återköp av nya obligationer, till exempel för stegen eller klumpsummainvesteringsstrategin.
  • Bild med titeln Köp ett lager utan ett börsmäklare Steg 4
    2. Välja en auktion. US Treasury har obligationsauktioner varje februari, maj, och november, när det utfärdar nya obligationer med löptid datum 30 år i framtiden. Under de andra månaderna av året återupptog Treasury äldre obligationer, med löptid datum närmare försäljningsdatum. Du kan placera bud på auktionsdatumet själv, eller du kan schemalägga inköp i förväg genom att ange det aktuella lageret du kommer att köpa och godkänna att betala det bestämda icke-konkurrenskraftiga köpeskillingen.
  • Bild med titeln Köp ett lager utan en börsmäklare Steg 6
    3. Placera ditt bud. Treasury Bond Auktion består av två faser, först och främst av konkurrensutsatta och sedan av icke-konkurrensutsatt budgivning. Under konkurrensutsatta budgivning anger budgivare det nominella värdet av obligationer som de vill köpa, liksom det avkastning de behöver. De tilldelas alla, vissa, eller inget av det parvärde de bjuder på, baserat på hur deras bud staplar upp mot de andra budgivarna. Efter konkurrenskraftig budgivning är fullständig, tar statsskattet den genomsnittliga obligationsräntan för de vinnande konkurrensbuden och utmärkelser som inte är konkurrenskraftiga bud på det avkastningen.
  • Noncompetitive budgivning är den vanligaste formen av budgivning för nya eller blygsamma bindningsköp. Ickecompetitive budgivare är överens om att acceptera det höga avkastningen som bestäms av den konkurrerande auktionen och ange hur mycket obligationsnivå som de kommer att köpa.
  • Konkurrensbidragare är vanligtvis institutioner eller marknadsexperter, och de bjuder mot varandra för obligationsvärde. De angivna antalet parvärde som de vill köpa och avkastningen de vill ta emot. Treasury Awards bud som börjar med budet på det lägsta avkastningen, även om ingen budgivare kan köpa mer än 35% av det totala erbjudandet.
  • Konkurrenskraftig budgivning är komplex och kräver mer kunskap än denna skiss ger. För att placera ett konkurrenskraftigt bud borde du lära dig om marknaden, titta på den senaste bondsförsäljningsrabatten eller premiumräntorna för den typ av obligation som du vill köpa och arbeta med en mäklare eller på egen hand för att förutsäga hur inflationen staplar upp mot räntan erbjuds på obligationen.
  • Saker du behöver

    För att öppna TreasuryDirect® eller annat konto:

    • Personnummer.
    • Förarens licensnummer eller statligt ID.
    • Bankrutningsnummer och kontonummer till ett konto med medel för dina inköp.
    • E-postadress.
    • En webbläsare som stöder 128-bitars kryptering.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande