Hur man köper avskärmade rvs

Avskärmad eller repo (repossessed) RV är fritidsfordon som har återkallats av en borgenär när ägaren inte gör betalningar i tid. Banken eller långivaren kommer då att sälja av fordonet i en auktion, ofta i vilket aktuellt tillstånd som det är i och till ett mycket lågt pris, för att återhämta sina förluster. Lär dig hur du kan hitta, inspektera och bjuda på en avskärmad RV till ett bra värde utan att bli förvånad eller besviken över fordonet.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta repo RVS
  1. Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 1
1. Kontrollera en banks reporista. Fråga din bank eller kreditförening om de låter dig se deras repo-lista. Titta på den här listan för att visa och bjuda på de fordon som Långivaren har återtagit och ser att sälja, vilket kan innehålla RVS.
  • Observera att fördelen med att använda det här alternativet är att du kan finansiera RV via banken direkt, och ofta med låga eller 0% räntor. Å andra sidan är nackdelen att långivare vanligtvis inte spenderar pengarna för att rengöra eller fixa upprepade fordon innan de säljs.
  • Om du är intresserad av en repo RV som säljs direkt från en långivare, fråga hur fordonet var repossessed. En RV som vände sig frivilligt är vanligtvis i mycket bättre form än en som måste beslagtagas från en samverkande ägare.
  • Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 2
    2. Köp från en repo återförsäljare. Kolla in auktioner som innehas av återförsäljare av repossessed RV, som är det vanligaste och populära sättet att köpa dem. Kolla in återförsäljares webbplatser och lokala annonser för att visa och bjuda på sina alternativ eller ta reda på platsen för en personlig auktion.
  • Observera att fördelen med att köpa från en återförsäljare på auktion är att de fixar fordonet väl, och är mer intresserade av att flytta en hög volym lager än att markera startpriset. Var försiktig med dem som tar ut en "visningskostnad" eller några andra onödiga förskottsavgifter.
  • Observera att det kan vara svårt att hitta kvalitet RV i en mycket stor inventering av fordon under alla olika förhållanden. Håll dig borta från något som inte har en titel med dem eller återförsäljaren hävdar titeln är "i transit", eftersom det är nästan omöjligt för dig att kräva ägande utan en.
  • Bild med titeln Köp avskärmad RVS Steg 3
    3. Försök att köpa från en återförsäljare. Prova en begagnad RV-återförsäljare för att kolla in de repossessed RV som de har köpt på auktion och fastsatt. Observera att denna metod inte erbjuder så mycket besparingar på RV som andra gör, men att köpa från en återförsäljare eliminerar budgivningsprocessen och kan ge dig fler alternativ för finansiering och garantier.
  • Tänk på fördelarna med att köpa repo RV från en återförsäljare. Återförsäljare köper dessa RVs på auktion och kommer då att göra ett bra jobb med att rengöra dem, ersätta vissa föremål, och till och med göra mindre reparationer, så RVS är i bättre form när de säljs.
  • Vet att nackdelen är att återförsäljare kommer att vandra upp priset på repo rvs som de har fixat upp. Om du inte kan upptäcka ett problem och är en kunnig förhandlare, kommer du att sluta betala ungefär samma pris som någon annan begagnad RV.
  • Metod 2 av 3:
    Undersöker och inspekterar en RV
    1. Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 4
    1. Kolla resten av marknaden. Kolla in andra auktioner eller återförsäljarens webbplatser för att titta på gemensamma priser, särskilt för RVs av liknande make och modell eller liknande villkor för en är intresserad av. Var försiktig eller beredd att förhandla om att starta bud eller fråga priser som verkar mycket högre än andra på marknaden.
    • Kontakta Nada-guiden för RV-modellen du är intresserad av att ta reda på det låga värdet för den specifika make och modellen. Se till att en säljare inte frågar en takt som är högre än sitt sanna värde, och att du är beredd att bjuda inte mer än det är verkligen värt.
    • Tänk på att du vill betala mindre för en repo RV än vad du skulle köpa en regelbunden RV från en återförsäljare eller en privat säljare, speciellt om du inte har mycket information om fordonet. Med tanke på alla okända om den tidigare ägaren garanterar risken för dig en betydande prisreduktion.
  • Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 5
    2. Forskning RV. Bestäm vilken information du kan om en RV du är intresserad av från en långivare, återförsäljare eller återförsäljare. Gör sedan ytterligare forskning som du behöver för att ta reda på om du får ett rättvist pris och ett bra värde med tanke på fordonets risk och kvalitet.
  • Leta efter säljare som ger bilder, fordonshistorier, VIN-nummer och certifierade titlar. Ju mer information lämnas på förhand desto bättre, eftersom det vanligtvis betyder att RV är i bättre form, du kan göra bättre forskning, och du är närmare att få det färdigt.
  • Om det finns kända reparationer som måste göras på en RV, få ett citat från en bilverkstad för det beräknade beloppet det skulle kosta att fixa dem och faktor som i din budget och överväganden.
  • Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 6
    3. Kontrollera RV grundligt. Bestäm när och hur länge du kan inspektera en repo RV du är intresserad av, och ser den över grundligt för eventuella skador. Du kan kanske planera ett möte i förväg, eller visa en enhet tillsammans med allmänheten före en auktion. Du kan till och med kunna testa en husbil eller lastbilskamerare.
  • Ta med en erfaren mekaniker eller en RV-expert på din inspektion om du kan. Få den fullständiga bedömningen möjlig om bilens förutsättningar och eventuella problem så du vet exakt vad du bjuder på eller köper.
  • Om du köper en repo RV från ett annat tillstånd och inte kan inspektera det personligen, hyra en oberoende inspektionstjänst eller pålitlig mekaniker för att titta på RV för dig.
  • Metod 3 av 3:
    Bjuda på och få en RV
    1. Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 7
    1. Känn din budget. Använd din kunskap från den angivna fordonsinformationen, din inspektion och din forskning för att komma med ett belopp som du inte kommer att gå över när du bjuder på RV du vill ha. Placera sedan ditt bud eller flera bud upp till ett pris som inte är högre än det här beloppet.
    • Var uppmärksam på det utgångsbud som säljs av säljaren, och börja med att bjuda på eller strax över detta pris.
    • Om du bjuder på nätet kan du kanske ställa in ett maximalt bud och möjliggöra frånvarande budgivning, så att systemet kan bjuda på dig till ditt maximala belopp.
  • Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 8
    2. Förstå villkoren från säljaren. Granska alla kontrakt, villkor och villkor från banken, återförsäljaren eller återförsäljaren om budgivningsprocessen och försäljningen av en RV. Se till att du läser några instruktioner och ansvarsfriskrivningar noga så du förstår vad du är skyldig att.
  • Vissa återförsäljare kommer att kräva att du träffas med en mäklare för att säkerställa att du förstår villkoren för försäljning eller auktionsprocessen innan du kan göra ett bud eller ett erbjudande.
  • Vet att du i allmänhet är bunden till försäljningen av en repo RV när du ställer ett bud på det, och försäljningen är "som det är."Det innebär att eventuellt problem eller problem du hittar efter att försäljningen inte kan bestridas, även om det inte dokumenterades av säljaren. Försäljningen är slutgiltig, och utan garanti.
  • Bild med titeln Köp Avslutad RVS Steg 9
    3. Plocka upp din rv och gör det gata lagligt. Ta emot din RV när du har överbjängt andra budgivare, betalade och undertecknade nödvändiga dokument. Precis som någon annan bil eller släpvagn, måste du se till att den lagligen kan köras i ditt tillstånd innan du kan njuta av att använda den.
  • Omrätta fordonet i ditt namn, få det försäkrat, registrerat, och andra reparationer eller ersättningar som görs för att göra det till gatan juridiska. Kontrollera med ditt tillstånd eller län om det finns några ytterligare steg du måste ta för en RV i synnerhet.
  • Om du bjuder på en RV från en banks repo-lista kan du behöva vänta med att ta reda på om ditt bud accepterades efter att de skulle jämföra med andra erbjudanden. Först då kan du göra en inspektion av enheten innan du undertecknar det slutliga pappersarbetet, gör betalning och ta RV-hemmet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande