Hur man köper mark i florida

Florida var en av de värsta träffarna i USA efter lågkonjunkturen, och som ett resultat är ett tilltalande område som fastighetsinvesterare tittar på igen.

Mark går historiskt upp och ner i värde, med en relativt mer betydande takt. Därför är några av de bästa fynden att hitta från att köpa landet själv och hålla fast vid det tills fastighetspriserna går upp - vilket gör landet betydligt mer värdefullt, eftersom det kommer att bli en mycket större efterfrågan på nya bostäder.

Köpa mark behöver inte vara en investering. Många människor gillar idén att bygga sitt eget unika hem i Florida, och det är särskilt tilltalande ur ett brittiskt perspektiv, eftersom kostnaderna är relativt lägre, och planeringstillståndet är lätt att erhållas i Florida jämfört med i Storbritannien.

Innan du investerar i något land i Florida är det viktigt att göra gott om forskning i mäklaren / säljaren, det område där du vill köpa, och vilka tjänster som ingår i landet.

Steg

  1. Bild med titeln Köp egendom i Florida Steg 1
1. Bestäm vad som är orsakerna till att köpa mark i Florida. Kommer det att vara för att bygga ditt drömhem? Eller vill du bara investera?
  • Bild med titeln Köp mark på auktion Steg 7
    2. Om du vill bo i Florida, vilka områden överväger du? Det finns flera huvudregioner, som har olika kulturer, attraktioner och väder.
  • Bild med titeln Köp Tax Free Bonds Steg 10
    3. Gör din forskning om säljaren / mäklare. Det rekommenderas att göra en grundlig forskning i själva tomten, och det område där du köper.
  • Bild med titeln Få ditt hus bedömt steg 17
    4. Se till att du har undersökt det lokala området för bekvämligheter, sevärdheter och skolor, eftersom det kommer att påverka värdet på ditt land eller egendom om du bygger på det.
  • Bild med titeln Köp ett hus med vänner Steg 18
    5. Köp en tomt i Florida. Från ett brittiskt perspektiv är det viktigt att förstå skillnaderna som köper egendom / land i USA jämfört med Storbritannien. Det är tillrådligt att du söker juridisk rådgivning i Storbritannien och Florida innan du begår något köp. Det är möjligt att slutföra ett köp av mark utan att agera genom en advokat, men många människor känner sig mer bekväma att agera genom en advokat för att slutföra processen. Du bör åtminstone söka juridisk rådgivning för att gå igenom avtalet om kontraktet om du är osäker. En säljare / mäklare av markplottor borde kunna ge dig råd om hur man bygger, och var du ska hitta en bra entreprenör för den typ av byggnad du behöver.
  • Bild med titeln hantera en förvärrad DUI på Arizona Navajo Nation Land Steg 10
    6. Använd alltid ett titelföretag som ska köpas, särskilt deras escrow-konto. Det betyder att alla pengar du betalar är säker på ett tredje parts konto.
  • Bild med titeln Skriv ett köpförsäljningsavtal Steg 19
    7. För att slutföra köpet måste du skriva ett kontrakt som sedan diskuteras av säljaren. När det här är klart, kommer det att skickas till ett titelagent, som kommer att starta processen att överföra titeln. Detta kan ta flera veckor att bearbeta.
  • Bild med titeln Köp fastighet i Dubai Steg 12
    8. När titelhandeln har överförts är köpet slutfört. Titelagenten ska skicka den slutliga titeln gärning till köparen, och sedan, vilket ger balansen betalats, blir köparen den juridiska ägaren av landet.
  • Bild med titeln Kör ett landskapsarkitektur Business Steg 9
    9. Om du vill hålla fast vid marken som en investering, finns det lite underhållskostnader. Du måste betala en relativt liten markskatt varje år, såväl som att betala för att behålla ploten, som att hålla gräset, etc.
  • Bild med titeln Köp egendom i Florida Steg 17
    10. Om du bestämmer dig för att bygga på tomten, liksom kostnaden för byggprojektet själv, kan du medföra andra kostnader som påverkningsavgifter - en avgift som går mot lokalsamhället, finansieringstjänster som lokala skolor och brandservice.
  • Bild med titeln Hitta hus för att vända Steg 7
    11. Att bygga en fastighet i Florida kan vara annorlunda än att bygga i Storbritannien, eftersom många hem görs med hjälp av timmerram. Det blir också populärt i Florida att bygga modulära hem. Det finns dock fortfarande många bostäder konstruerade i Florida med hjälp av mer traditionella byggnadsmetoder på plats. Antingen kommer metoden att kosta ungefär samma - allt från $ 80 000 - $ 150.000 allt för ett 3/4 bäddshus, beroende på dina individuella specifikationer. Även om denna kostnad kan vara högre för fler lyxspecifikationer.
  • Tips

    Leta efter områden som ligger i närheten av byggda områden, eftersom Florida (som många amerikanska stater) sprids avsevärt jämfört med Storbritannien, annars kan du upptäcka att det inte finns några stormarknader, etc. för miles. Ett exempel skulle vara Orlando - Orlando har många förorterna och städer som ligger inom köravstånd till Disney Land, och många andra attraktioner, så det är ett ekonomiskt centrum som säkerställer närliggande områden är önskvärda.
  • Gör din forskning i området, och säljaren - varför säljer de?
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande