Hur man är nöjd med din kropp

Att vara glad i din egen hud är inte alltid lätt, och alla känner sig olyckliga över sin kropp då och då. Men det här bör ge dig tröst och veta att din olycka är bara flyktig, och en vanlig oro att ha här och där. Att släppa av denna oro handlar om att känna igen din egen skönhet och älska dig själv för vad du är. Det bästa sättet att vara glad i din kropp är att sluta låta dina osäkerheter styra ditt liv.

Steg

Metod 1 av 2:
Erkänna hur bra du ser utGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Var glad och älska dig själv även när alla sätter dig nere 13
1. Hitta 1-3 egenskaper om din kropp som du älskar. Kolla dig själv från ögonen till tår, notera allt som får dig att le, oavsett hur liten. Ursen att vara kritisk om saker du inte gillar kommer att vara hög, men det är okej! När du känner dig själv att bli kritisk, helt enkelt gå ner på din kropp. Ge inte ens dessa kritiska tankar tid på dagen, och verkligen inte harpa på dem.
  • Om du är övertygad om att "det inte finns något att älska" om din kropp, måste du sakta ner. Från vackra rosa kinder till starka, kraftfulla ben, beundrar verkligen dig själv istället för att hoppa direkt till negativ.
  • Älska dig först, och att älska din kropp blir bara lättare.
  • Bildbeteckningen blir glad igen Steg 1
    2. Gör en lista med saker du älskar om dig själv bortom din kropp. Börja med din kropp, men sluta inte där - täcka alla dina fantastiska egenskaper för att se att det handlar inte om ditt yttre. En stor fråga med människors självkänsla är att de börjar tro det enda som är viktigt är deras kropp, lägger för mycket vikt på sina framträdanden och inte vem de är övergripande. Du dömer inte människor rent på kroppen, och människor gör inte detsamma för dig. Att utöva tacksamhet för dig själv är ett hälsosamt sätt att utveckla bättre självkänsla och vara lyckligare.
  • Attraktivitet bestäms inte bara av ditt utseende. I studie efter studie är deltagarna rankade som mer attraktiva efter att människor lär känna dem, och vet att de är en bra person.
  • Bild med titeln Få en vacker tjej och är fortfarande själv Steg 1
    3. Håll rena och hygieniska, ta en tid att skämma bort dig varje dag. Att bara titta och lukta trevligt varje dag kommer att göra underverk för din självkänsla. Vidare ta några minuter varje dag för att utveckla din egen rutin. Det kan vara en ansiktsgrädde, en långsam, varm rakning eller helt enkelt fuktning före sängen. När du behandlar din kropp som ett tempel, börjar det titta på att känna som en också.
  • Bild med titeln Stå upp rakt steg 3
    4
    Förbättra din hållning. Det är fantastiskt hur mycket du håller dig själv dikterar dina framträdanden, och till och med självkänsla. Bra hållning handlar inte bara om att titta "stark," Det anpassar faktiskt din ryggrad, muskler, och även organ för att fungera mer effektivt, vilket innebär att du känner dig bättre. I allmänhet vill du tänka på att vara upprätt för att förbättra din hållning:
  • Haka upp, parallellt med golvet.
  • Öronlinje upp över dina axlar.
  • Axlar stämmer över dina höfter.
  • Höftlinjen upp över knäna.
  • Knä linje upp över dina fötter.
  • Bild med titeln vara säker på din skönhetssteg 6
    5. Titta i spegeln varje morgon och påminna dig om att du älskar dig själv. En daglig bekräftelse på hur fantastisk du är är ett av de bästa sätten att helt enkelt, snabbt och lätt förstärka vikten av dig i ditt eget liv. Ge dig själv ett leende och påminna dig om att inte hata på din egen bästa vän. Det kan känna sig lite corny först, men det är okej! Det handlar inte om att vara perfekt eller coolt, det handlar om att du är dig. Och paradoxalt, denna önskan att bara vara dig själv och inte oroa sig för perfektion kommer att göra dig mer attraktiv!
  • Åtminstone Banish Put-downs framför spegeln. Kritisera inte din reflektion och bryta vanan att göra det.
  • Metod 2 av 2:
    Förbättra din kroppsbildGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Övning Steg 9
    1. Gör en vana att träna 3-5 dagar, byggt upp till 2-3 timmar varje vecka. Känner inte att du behöver hoppa in i gymmet för en timme imorgon - rusar i svåra träningspassar gör det bara mer troligt att du inte kommer att hålla med vanan. Istället hitta något du älskar, oavsett om det är yoga, cykling, skiva golf eller bara gå hunden och börja integrera det i ditt dagliga schema. Även 10-15 minuter varje dag är en bra start, och när du blir starkare börjar du naturligtvis träna under längre perioder.
    • Träna inte enbart för att gå ner i vikt, men det hjälper. Övning är också visat att frigöra stress, förbättra mental hälsa och tydlighet och förbättra känslor av självkänsla.
    • Försök att göra 10-15 pushups och situps under kommersiella raster av dina favoritprogram. Ta tag i trappan över rulltrappan. Allt som får dig hjärtat pumpa genom dagen kommer att hjälpa.
    • Plocka en övningsvanor du faktiskt tycker om att göra är nyckeln till att hålla fast vid det.
  • Bild med titeln vara säker på din skönhetssteg 19
    2. Ät hälsosam att känna sig frisk, förbättra din vikt, hud och till och med mental hälsa. Vi är vad vi äter - och det är inte bara en kliché, det är sanningen. Även om du kämpar för att skära skräpmat, kommer att lägga till i mer frukter och grönsaker ge dina vitaminer och mineraler som behövs för att känna sig bra varje dag. Dessutom kan det hjälpa dig att ersätta enstaka skräpmat att känna sig mer full. I stället för att äta glass, har frusen yoghurt av sockerfri glass (det är inte dåligt alls). Istället för att ha chips av något slag, ha pretzels eller nötter eller hälsosam popcorn. I stället för att ha fontändrycker laddade med socker, prova diet sorters.
  • Bild med titeln vara en mode ikon Steg 4
    3. Köp kläder som får dig att känna dig självsäker. Detta är ett av de få fallen där "detaljhandelsterapi" är inte bara ett skämt. De kläder du bär har en betydande inverkan på hur du ser och känner, accentuerar dina favoritkvaliteter och nedspelar dem som gör dig självkänsla. Det enda sättet att veta vad du gillar är att försöka trycka på, och upplevelsen ensam är ett bra sätt att ha kul i din kropp och titta på dig själv i ett sexigt nytt ljus.
  • Bild med titeln Håll dig glad när du
    4. Välj en del av ditt utseende du vill ändra, bara en och gå till jobbet. Att vara nöjd med din kropp betyder inte att du inte vill att det ska förändras - och även de lyckligaste människorna är tillräckligt bekväma att säga, "Jag vet att jag kan förbättra mig." Det beror på att arbeta med något och se tillväxt är ett av de bästa sätten att förbättra ditt självkänsla. Kanske vill du skära lite magefett, eller rensa din hud upp, eller arbeta på din hållning. Detta verkar skrämmande på en gång, men själva är varje mål mycket mer hanterbart. Och en gång erövrade, kommer de andra målen bara lättare också.
  • Att ha en plan gör alla problem och bekymmer mycket lättare att få ditt huvud runt.
  • Bild med titeln Lär dig hur man beter sig och förstår varför steg 18
    5. Lära sig att snabbt vända negativa tankar på huvudet, vända dem till något mer positivt. Tankar som "Jag är lat och värdelös", "Ingen kommer någonsin att hitta mig attraktiv," eller "Jag hatar min kropp" är inte bara skadliga och fel, de skapar fällor av självkänsla att det är mycket svårt att klättra ut av. Det första steget att vara lyckligt med din kropp är att sluta vara din egen värsta fiende, vilket innebär att man motverkar dessa tankar med mycket mer realistiska idéer. Till exempel:
  • "Jag är inte lat, och jag är verkligen inte värdelös. Jag hittar redan sätt att arbeta på min kroppsbild, som är proaktiv där de flesta inte är."
  • "Att säga" Ingen kommer någonsin att hitta mig attraktiv, "är självisk och osannolik, jag kan inte styra andra, men jag kan styra mig själv, och det är en mycket, mycket attraktiv kvalitet."
  • "Jag är min kropp, och jag hatar mig inte. Jag kan vara olycklig just nu, men jag har gjort stora, roliga saker, och det kommer bara att fortsätta.
  • Bilden med titeln vara glad och älska dig själv även när alla sätter dig ner steg 3
    6. Jämför inte dig med andra. Låt inte media och foton från Internet lägga ner dig. Facebook och media är berömda för att skapa en orealistisk skönhetsstandard som inte existerar - det är helt enkelt kulturen att bara dela med sig av det som är vackert, även om det betyder photoshopping riktiga människor att se mer attraktivt ut än de verkligen är. Försök skära din sociala mediedieten om du har problem med det här steget.
  • Att jämföra dig med andra är ett dumt ärende, för att du aldrig kan vara eller förstå dem och deras egna fel. Ofta än inte, som du helt enkelt projicerar dina osäkerheter.
  • Alla är osäkert om sin kropp en gång i taget. Du är inte ensam, och det borde vara tröstande. Om även de människor du ringer "attraktiv" Få olycklig över sin kropp då och då, då kan du inte lägga för mycket lager i din egen självkritik.
  • Bild med titeln Hantera diabetes Risk med kost och motionsteg 12
    7. Tänk förbi skalan. Din vikt är bara en liten, liten mått på din kropp - och det är inte en mycket bra, på det. Antalet pund du väger inte bara fluktuerar 3-5 pund under hela dagen och månaden, vilket gör en noggrann läsning svår, men vikt är nödvändigtvis knuten till muskler, höjd och kroppstyp. Som sådan är det inte en bra enskild indikator på din hälsa eller kroppsbild - men människor blir fortfarande besatta över det lilla numret. Fokusera mer på kroppshälsa, inte bilden på en skala, så att de båda ser hälsosammare.
  • Bild med titeln Få en vacker tjej och är fortfarande själv Steg 4
    8. Var tacksam för vad du har, både fysisk och mental. Tacksamhet och tack kommer att göra dig uppskattar vad du har, även om du inte känner dig glad över det just nu. Kom ihåg att du har en underbar, arbetsgrupp, internetåtkomst och önskan att göra dig bättre - ingen av dem bör tas för givet. Om du inte kan få dig att vara nöjd med din kropp ännu, försök att vara uppskattad av dina möjligheter först. Lyckan kommer snart att följa.
  • Tips

    Alla är byggda annorlunda. Unik på egen väg. Var glad med dig själv. Du kan ha något som ingen annan har! Det är det som gör dig vacker!.
  • Var stolt över vem du är, du behöver inte vara mager för att vara vacker. Du bör inte bry sig om vad folk säger om dig, för vad de säger återspeglar hur de känner sig om sig själva.
  • Låt inte dessa naysayers och snobs i skolan ta ner dig.
  • Ditt förtroende kommer att blomstra!
  • Varningar

    Ändringar kommer inte att ske över natten, speciellt om du inte är konsekvent på detta.
  • Om du är hardcore, börjar du se förändringar på mindre än 2 veckor, och ju mer och mer gör du det, desto lättare blir det.
  • Saker du behöver

    • Full längdspegel
    • Nyttig mat
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande