Hur man är glad (som en tonårsflicka)

En tjejs tonårsår kommer att stanna hos henne för resten av hennes liv. Vuxna som knappt kan komma ihåg vad de sa för två veckor sedan kan återkalla viktiga eller minnesvärda händelser som inträffade när de var tonåringar. Om du vill se tillbaka på glada tider, istället för perioder av elände och förtvivlan, är det uppenbart att du måste åstadkomma en sak Lycklig. Men att vara glad är inte så enkel som det verkar, särskilt som en tonåring är inget enkelt jobb. Om du är en tonårsflicka söker lycka, är det artikeln för dig.

Steg

Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 1
Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 1
1. Var dig själv. Du kan inte vara riktigt glad om du inte känner den person som du försöker göra glad (du!). Spendera lite tid att tänka på vem du är och vad ditt syfte i livet är, så att du kan använda det som en guide i ditt liv.
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 2
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 2
    2. Skaffa vänner. Kommunicera. Chatta med dina vänner om något - från filmer och musik, till mode och krossar. Att vara en (tonåring) tjej ska vara rolig, spännande och full av nya överraskningar!
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 4
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 4
    3. Njut av giggles med dina bästa vänner genom att gå till sovande, fester och evenemang tillsammans. Försök att shoppa, särskilt på helgerna, eller titta på en ny film tillsammans som en grupp. Försök också att skapa nya vänner. När du växer upp börjar du känna dig osäker på dig själv. Ditt utseende och din kropp är ditt enda fokus helt plötsligt. Kom ihåg att kurvorna är måste ha tillbehör, så kost inte för din "vänner" berätta för dig, eller för att du ser airbrushed kändisar, eller bara för att du ser dig som lite knubbig. Kom bara ihåg att dricka mycket vatten varje dag, försök att äta gott om frukt och grönsaker och träna i ungefär trettio minuter om dagen. Att ha en kropp som du gillar kommer att hjälpa till att ta upp ditt självförtroende.
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 5
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 5
    4. Hitta vad du älskar. Oavsett om det är musik, volleyboll, dans eller sjunger i din tattered hårborste, har alla en passion som får dem att le. Öva gör vad du älskar, med dina vänner eller flygande solo.
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 6
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 6
    5. Tillbringa kvalitetstid med din mamma. Kanske tittar det på en film tillsammans, eller bara ha en tjejskvaller! Mödrar är som din bästa vän, förutom att de alltid är där för dig och döma inte. Prata också med resten av din familj! Chatta med vänner, och hålla kontakten med kvinnliga kusiner och moster.
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 7
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 7
    6. Vet att du och du ensam har dina idéer.Låt dem inte bara sitta i baksidan av ditt sinne - dela dem med världen!Det är det enda sättet att göra dina vildaste drömmar sanna.
  • Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 8
    Bild med titeln vara glad (som en tonårsflicka) Steg 8
    7. Välj dina vänner klokt. Om du hittar en person eller en grupp människor som du kan lita på, ha kul med, prata personligen med, och de gör dig glad när du är runt dem, då har du antagligen funnit goda vänner. Om dina vänner försöker coax dig till att göra dåliga saker eller saker du inte vill göra, gör det inte. Du behöver inte ge in. Om de starkt pressar dig att göra dåliga saker, hitta nya vänner. Kom ihåg att du blir de människor du hänger med. Om du hänger med dåliga influenser blir du som dem. Om du hänger med bra influerade människor blir du som dem. Var en bra domare av karaktär.
  • Tips

    Var en tonåring medan du fortfarande kan! Sjung, dans, le, världen är din tonårs lekplats. Ha kul med din ungdom. Sjunga, dansa och ta varje tillfälle att ha kul och göra ditt bästa!
  • Om folk går över dig, låt dem inte, även om de är familj. Det blir bara värre när tiden går vidare tills du förlorar din röst. Det kan ta år att få tillbaka det.
  • Vet att det ibland måste du vara din egen bästa vän.
  • Gör de saker du älskar, oavsett vad någon annan säger! Undvik det bara för att någon kan skratta åt dig! Om du undviker att göra de saker du älskar mest, växer du längre och längre bort, och det är inte bra för någon.
  • Kom ihåg den gyllene regeln - behandla alla som du vill behandlas.
  • Använd logik över känslor i varje situation. Fatta inte bara för att det känns rätt. Se till att det är vettigt.
  • Var snäll, artig och snäll mot alla, och de kommer att vara till dig.
  • Avslaget Isncruel. När du någonsin blir avvisad, berätta bara för dig själv, "Det är deras förlust,"`. Det hjälper ofta att få dina vänner att hjälpa dig att hantera avslaget.
  • Om du är religiös, hitta sätt att närma din andlighet.Det är värt det i slutet.
  • Ge alltid andra chanser och lär dig att förlåta andra.
  • Varningar

    Människor tänker ofta på lycka som det omedelbara resultatet av att ha goda vänner och göra roliga aktiviteter. En sådan vy är inte särskilt klok eftersom det begränsar livet för vad du kan ta tag i det. En djupare känsla av lycka finns ofta när människor hittar sitt "syfte" i livet och försöker uppnå detta syfte även på bekostnad av omedelbar tillfredsställelse.
  • Om du är mobbad, slå inte dig själv. Berätta en pålitlig vuxen och stå upp till mobbningen. Var säker och gå lång, för de är de barnsliga.
  • Om någon gör ont för dig fysiskt, låt någon veta och försvara dig själv. Om någon har hårda ord eller kommentarer, kom tillbaka till dem lugnt med intelligens.
  • Om dina vänner pressar dig att göra saker du inte är villig att göra eller veta att du inte borde göra, hitta nya vänner.Några av er tänker "mycket lättare skrivet än gjort", Men det är bättre att gå igenom några besvärliga dagar än att få fångas att göra något du kanske inte kan komma ut ur.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande