Hur man dricker kahlua

Kahlua är en läcker likör som lägger till dash av sötma till allt du lägger till det till. Du kan prova denna drink i en mängd olika klassiska cocktails, inklusive en vit rysk, svart ryska eller en eftergiven mudsel. Kahlua är också en viktig ingrediens i många populära skyttar, vilket gör det till en bra feststopp. Att lägga till Kahlua till andra drycker kan ta upp ett hak, särskilt om du inkluderar vispad grädde och choklad i mixen!

Steg

Metod 1 av 3:
Blanda cocktails med Kahlua
  1. Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 1
1. Servera Kahlua på klipporna. Fyll ett bergglas med isbitar. Fyll glaset halvvägs med Kahlua. Använda en rörstift eller sked, rör försiktigt isen för att kyla Kahlua. Lägg till en sliver av orange zest till glaset för att jazz upp denna vänteläge.
  • Bild med titeln dricka Kahlua Steg 2
    2. Blanda tillsammans en svart ryska. För att göra denna klassiska cocktail, fyll ett tumblerglas med isbitar. Häll 2 oz. (4 msk.) av vodka och 1 oz. (2 msk.) av Kahlua över isen. Rör drycken försiktigt för att blanda den och njut av!
  • Bild med titeln dricka Kahlua Steg 3
    3. Göra en vit rysk. För att förbereda denna läckra dryck, fyll ett tumblerglas med isbitar. Häll 1 oz. (2 msk.) av Kahlua, 1 oz. (2 msk.) av vodka och 1 oz. (2 msk.) av bordkräm över isen. Rör dricken lätt för att blanda den.
  • För en lättare version av denna drink, använd lika mycket mjölk istället för grädde.
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 4
    4. Njut av en mudslid. För att blanda en cocktail som smakar som efterrätt, använd en shaker fylld med is. Häll i 1.5 oz. (3 msk.) av Kahlua, 1.5 oz. (3 msk.) av vodka och 1.5 oz. (3 msk.) av irländsk krämlikör. Skaka ingredienserna tillsammans, häll sedan drycken i ett tumblerglas fyllt med is.
  • Bild med titeln dricka Kahlua Steg 5
    5. Gör ett sänker suddgummi. För att göra något både starkt och uppfriskande, fyll ett tumblerglas med is. Häll i 1 oz. (2 msk.) av Kahlua, följt av 2 oz. (4 msk.) av vodka och 2 oz. (4 msk.) av klubb soda. För ett coolt utseende, undvik blandningen av drycken och låt tre lager sitta på toppen av varandra.
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 6
    6. Skaka upp en kaffe martini. För att göra en drink med lite av en buzz till den, fyll en shaker med is. Häll i 2 oz. (4 msk.) av vodka, 1 oz. (2 msk.) av Kahlua, och 1 oz. av chokladlikör. Skaka dem ihop kraftigt och häll drycken i ett martini-glas. Om du vill, fyll i martini med espressobönor eller chokladflingor.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 2 av 3:
    Gör skyttar med kahlua
    1. Bild med titeln dricka Kahlua Steg 7
    1. Häll ett B-52 skott. B-52 skott är en fest favorit i stor utsträckning på grund av sin coola presentation. När hälls korrekt, skiktet på toppen av varandra i tre olika rader.I en standard 1-1.5 oz. skottglas, häll ungefär 0.3 oz. (0.6 msk) Kahlua, följt av 0.3 oz. (0.6 msk.) av en krämlikör (E.g., Baileys) och sedan 0.3 oz. (0.6 msk) apelsinlikör (e.g., Grand Marnier).
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 8
    2. Gör ett slagjobbskott. Trots sitt råa namn, Blow job shot är otroligt populär. I ett skottglas, häll 0.5 oz. (1 msk.) av irländsk grädde och 0.5 oz. (1 msk.) av Kahlua. Top skottet med en stor dollop av vispad grädde.
  • Bild med titeln dricka Kahlua Steg 9
    3. Prova en efter åtta skott. För ett skott som är en söt behandling, häll 0.3 oz. (0.6 msk.) av Kahlua i ett skottglas. Lägg långsamt 0.3 oz. (0.6 msk.) av pepparmint schnapps, då 0.3 oz. (0.6 msk.) av irländsk krämlikör. De tre skikten ska sitta på toppen av varandra för en rolig effekt.
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 10
    4. Våga dricka ett modigt tjurskott. För ett enkelt skott med mycket spark, försök blanda Kahlua och tequila. I ett skott glashäll 0.5 oz. (1 msk.) av Kahlua och 0.5 oz. (1 msk.) tequila. För en variation på detta skott, lägg till en bindestrec.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 3 av 3:
    Lägga till Kahlua till andra drycker
    1. Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 11
    1. Spike din varma choklad med Kahlua. För att lägga till lite spänning till din kakao, häll 1.5 oz. (3 msk.) av Kahlua i en mugg varm choklad. Rör med en sked tills vätskan är blandad i. Lägg till en dollop med vispgrädde till toppen av drycken om så önskas.
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 12
    2. Tillsätt Kahlua till koffeinfritt kaffe. Lägg till 1 oz. (2 msk.) av Kahlua och 1 oz. av mjölk eller grädde till en kaffe mugg. Häll i koffeinfritt kaffe och rör om. Tillsätt socker eller sötningsmedel att smaka.
  • Konsumera inte alkohol och koffein på samma gång. Om du blandar de två, kommer du sannolikt att känna dig mindre berusad än du faktiskt är. Detta kommer att ge dig högre risk för alkoholförgiftning och dricksrelaterade olyckor.
  • Bild med titeln Dryck Kahlua Steg 13
    3. Spike din milkshake med Kahlua. För en eftergiven behandling, gör en milkshake och lägg till en kamp Kahlua till den. I en mixer, sätt 3 skopor av vanilj eller chokladglass och 4 oz. (½ en kopp) mjölk eller grädde. Lägg till i 2 oz. (4 msk.) av Kahlua och blanda allt tillsammans. Häll milkshake i ett glas och topp med vispgrädde eller choklad sirap om du vill.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Kahlua dricker recept

    Espresso Martini Recept

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Colorado Bulldog Recept

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande