Hur man dricker läsk i klassen

Någonsin haft en tuff lärare som inte låter dig ha läsk i klassen? Det kan vara svårt att räkna ut hur man har något att dricka med dig, speciellt om du inte vill dricka vatten. Försök att fråga din lärare om du kan ha läsk i klassen först. Om de inte tillåter det, hitta sedan ett sätt att smyga det så att du kan ha något att dricka.

Steg

Metod 1 av 2:
Att räkna ut klassreglerna
  1. Bild med titeln dricka läsk i klasssteg 1
1. Ta reda på vad läskreglerna är. Vissa skolor tillåter eleverna att dricka läsk i klass, andra tillåter bara vatten, och vissa skolor låter inte sina eleverna dricka någonting i klassen. Ta reda på vad reglerna är för sodavatten. Dessa regler kan också variera från lärare till lärare.
  • Titta i din skolas studenthandbok för regler om läskedan. Om det inte hjälper, prata med en lärare, rådgivare eller huvudmannen.
  • Bild med titeln dricka läsk i klasssteg 2
    2. Fråga din lärare om du kan dricka läsk. Om du är osäker på om du kan dricka läsk i klassen, fråga din lärare. Berätta för dem att du skulle vilja dricka läsk i klassen och att du kan koncentrera dig bättre i klassen med den. De kan säga att du kan dricka läsk i klassen, så du kan ta ut det på ditt skrivbord och drick det när du vill!
  • Till exempel kan du säga, "Jag gillar att dricka läsk hela dagen. Jag undrade om du tillåter det i din klass."
  • Du kan också berätta för din lärare, "Soda hjälper mig att koncentrera och hålla sig vaken i klassen. Jag tycker inte om att dricksvatten, så jag hoppades att du skulle låta mig dricka läsk i klassen."
  • Bild med titeln dricka läsk i klassen steg 3
    3. Prova en annan dryck. Om läsk är inte tillåtet i skolan, försök att dricka något annat. Du kan dricka läsk när du är hemma, men under skoltiden kan du dricka vatten, mjölk eller juice. Detta kan vara bättre för din hälsa eftersom sockerarterna i sodaväckning har kopplats till sjukdom och fetma.
  • Metod 2 av 2:
    Sneaking soda i klassen
    1. Bild med titeln dryck soda i klassen steg 4
    1. Placera läsk i en solid vattenflaska. Ett snyggt sätt att komma undan med att dricka läsk i klassen är att lägga den i en solid plast eller metallvattenflaska. Din lärare kan inte se vad som är inne i flaskan. De kommer att tro att du är dricksvatten, när du verkligen smygar läsk!
  • Bild med titeln dricka läsk i klasssteg 5
    2. Sätt CLEAR Soda i en vattenflaska. Om du bara kan använda en klar vattenflaska, placera klara läsk i den. Detta kommer att se ut som vatten om inte någon är riktigt närbild. Din lärare kommer troligen inte att kontrollera om flaskan är läsk eller vatten.
  • Du kan prova sprite, 7-upp, Sierra Mist eller Seltzer Water. Dessa är tydliga.
  • Bild med titeln dricka läsk i klassen steg 6
    3. Placera flaskan i en snackväska. Om du kan ha snacks i klassen men inte sodavatten, lägg flaskan inuti ett chip eller annan snackväska. Du kan hålla påsen i ditt knä och smyga sippa när läraren har sin rygg vänd. Du kan också sätta ett halm i flaskan och dricka från drycken dold i väskan.
  • Bild med titeln dricka läsk i klasssteg 7
    4. Placera läsk i en hydratiseringspaket. Många sporthydratiseringspaket är tillräckligt små för att du kan placera dem under dina kläder, speciellt om du har på dig en jacka. De kommer med ett rör som du kan diskret stickas ut ur din krage. Du kan subtilt vända ditt huvud och sippa på halmen.
  • Bild med titeln dryck läsk i klass 8
    5. Gör en påse hemma. Du kan göra en påse för din läsk hemma. Häll soda i smörgåspåsen. Stick ett tunt rör i öppningen av påsen. Zip påsen hålls upp till strået och försegla sedan området runt halmen med tejp.
  • Dölj påsen i din byxa Ficka och tråd halmen upp genom din tröja.
  • Om du har en skjorta med en påse, så kan du klippa ett litet hål för röret för att gå igenom i påsen och tråda det till munnen.
  • Bild med titeln dricka läsk i klassen Steg 9
    6. Smyga sippor när läraren inte letar efter. Du kan hålla din läskflaska i din ryggsäck så att din lärare inte kommer att kunna se den. När läraren vänder sig om att skriva på brädet eller sitter vid sitt skrivbord, kan du ta flaskan ur din ryggsäck och ta en snabb sipp.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande