Hur man tjänar primogems i genshin impact

På Genshin Impact, Primogems är en av de viktigaste premiumvalutorna. De används för att fylla på originalharts och köpa önskemål (sammanflätade öde och vattenfall), vilket gör dem till en nära viktig valuta. Men eftersom de kan vara tråkiga att tjäna, kommer den här artikeln att gå igenom stegen att få händerna på några primogems.

Steg

  1. Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 1
1. Köpa dem med pengar. Det här är inte det enda sättet att få primogems, men om du behöver primogems så snabbt som möjligt kan du köpa dem. Du kan antingen köpa genesis kristaller och konvertera dem till primogems eller köpa välsignelsen i Welkin Moon.
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 2
    2. Löse äventyrsrankningsbelöningar. Genom att nivellera kan du tjäna belöningar genom att prata med Katheryne på Adventurers Guild. Äventyrarnas Guild har platser i både Mondstadt och Liyue Harbour, och belöningarna inkluderar inte bara primogems, men andra värdefulla belöningar som artefakter och mora.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 3
    3. Öppna kistor. Medan kistor inte ger ut många primogems, kan du hitta några utsökta och dyrbara kistor ge dig några primogems.
  • Tänk på att kistorna i områden med svår terräng (som DragonSpine och Stormbearer Mountains) ger alltid primogems. I sådana områden ger vanliga kistor alltid 2 primogems, utsökta kistor ger 5, ädelstenar ger 10 och lyxiga kistor ger 40.
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 4
    4. Kolla din brevlåda. Nej, det betyder inte din faktiska brevlåda, men brevlådan i Paimon-menyn. Ibland skickar utvecklarna ut freebies, som ofta inkluderar Primogems, Mora och matvaror. Att lämna dessa oanmälda i din brevlåda kan du sakna några fantastiska belöningar.
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 5
    5. Popballongväxter. Medan äventyr i Liyue, kan du hitta ballongplantor. Undersökning av dem utlöser växtens blommor för att blåsa upp och flyta. Använd ett tecken som kämpar med en båge (som gult eller fischl) för att popa dem. Efter att ha poppar dem kommer ett utsökt bröst att visas, vilket kommer att innehålla några primogems.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 6
    6. Erbjuda oculi till statyer av de sju. Du kan hitta anemoculi (i Mondstadt) och Geoculi (i Liyue) under utforskning. Erbjud dem till statyer av de sju i sina respektive regioner för belöningar som ökad uthållighet, äventyrsexp och primogems.
  • Tänk på att hydroculi, pyroculi, dendroculi, cryoculi och elektriculi inte existerar, eftersom deras respektive regioner inte har lagts till i kartan.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 7
    7. Lös in kampanjkoder. Varje så ofta släpper Mihoyo Promo-koder som du kan lösa in för ett pris, vilket ofta innehåller primogems. Lös dem snabbt, men eftersom de ofta når maximal användning snabbt.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 8
    8. Kompletta uppdrag och provisioner. Uppdrag och provisioner släpper ofta några primogems, och de är det främsta sättet att utvecklas genom historien. Men om du är ute av uppdrag, fokusera på provisioner (Daily Quests).
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 9
    9. Fyll i din äventyrens handbok. Din äventyrares handbok har uppsättningar uppdrag som är lite lätta att uppnå. Varje uppsättning sjunker en stor mängd primogems, så om du inte har slutfört det redan, var inte rädd för att fylla det!
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 10
    10. Kompletta prestationer. Prestationer kan släppa några primogems, och det finns också några extremt okonventionella prestationer (som borttagen till döds och inget speciellt, bara träna) som är kul att prova.
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 11
    11. Rensa och upptäcka domäner. Genom att upptäcka och clearing domäner kan du få händerna på några primogems. Du kan också få andra belöningar som Mora och artefakter på det här sättet.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 12
    12. Prova slaget. Vid AR 20, låser slaget. Det är i grunden en additonal uppdragssida som ger dig en generös mängd priser som uppdaterar säsongsmässigt. Du måste köpa Premium Battle Pass (Gnostic Hymn eller Gnostic Chorus) för att tjäna Primogems och ännu fler belöningar, men.
  • Gnostin Hymn och Gnostic Chorus är inte engångsköp, vilket innebär att de inte överförs mellan Battle Pass Seasons.
  • Bild med titeln Tjäna Primogems i Genshin Impact Steg 13
    13. Lås upp de djupgående djupet. Skruer av djup innehåller lyxiga kistor, som innehåller 40 primogems vardera. Om du låser upp alla 10 Mondstadt-helgedomar, tjänar du totalt 400 primogems, vilket är tillräckligt för att köpa 2 önskemål.
  • Bild med titeln Tjäna primogems i Genshin Impact Steg 14
    14. Rensa Spiral avgrund. Spiralavgrunden är en domän där du, baserat på golvet, utmanar dig själv mot olika motståndare. Den har två sektioner: Abyss-korridoren och Abyssal Moon Spire. I avgrundskorridoren kan du få upp till 300 primogems per våning efter det första klart, och i Abyssal Moon Spire kan du tjäna upp till 150 primogems per våning varje månad.
  • 15. Öka din rikets förtroende rang. Genom att skapa möbler för första gången kan du få en viss typ av exp-poäng som heter Trust. Förtroende ökar din rikets förtroende rang, så att du kan tjäna belöningar som ampuller av adeptal hastighet, inredningsritningar och 60 primogems.
  • Bostäder är upplåst genom uppdraget en tekanna för att ringa hem, som är tillgängligt efter att ha nått äventyrsplats 35 och slutföra Archon Quest en ny stjärna tillvägagångssätt.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande