Hur man konfronterar stormterror (genshin impact)

DVALIN, känd som Stormterror, är den första stora berättelsen chefen som du måste besegra nära slutet av mondstadt kapitlet.En av de fyra vindarna av Mondstadt, han förgiftades av avgrunden för att lansera dödliga attacker på staden.För att ta tillbaka dvalin måste dessa förgiftade sår förstöras.Efter att ha konfronterat Stormterror för första gången är mondstadt kapitlet i huvudhistorien i huvudsak över.Senare "memorier" Battles är liknande med undantag för en sak: du kommer inte att prova Venti (Lord Barbatos) och du kommer inte att behöva skjuta på Dvalins tainted clots medan du följer honom - istället får du rätt att slås Stormterror.Thiswill visar hur man konfronterar stormterror i Genshin-effekten och tar dvalin tillbaka i TROCK-domänen "Stormande terror".Du kan bara få trounesbelöningar för att slutföra "Memorier" domäner.

Steg

Del 1 av 3:
Tyrannen av himlen

När du konfronterar Stormterror för första gången måste du skjuta på DVALINs smittade blodproppar, bryta ner Anemo Energy och använda den energin för att hålla sig till honom.

  1. Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 1
1. Sikta din markör på crosshair.Följ DVALIN när han flyger genom himlen.Håll musknappen eller tryck på brandknappen för att skjuta.Detta kommer att skjuta skott på crosshair.
  • Om du inte slår på crosshair, justera du ditt mål.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 2
    2. Dodge de lila orbsna.Vid någon tidpunkt kommer DVALIN att flyga för långt utom räckhåll.De lila orbs kommer att hantera skador när du slår dem.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 3
    3. Eld på anemo orbs.När stora gröna anemo orbs visas på skärmen, rikta din markör och eld på dem.Detta kommer att bryta anemo orbs ner i gröna ringar.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 4
    4. Använd WASD eller joysticken för att flyga genom de gröna ringarna.Dessa gröna ringar är rena anemo energin, som kommer att få dig att flyga snabbare och närmare dvalin.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 5
    5. Upprepa för att slutföra den första delen av slaget.Efter avslutad denna del av slaget kommer du att teleporteras till stridsarenan för att slutföra den andra delen.
  • Del 2 av 3:
    Överstådda kung av himlen

    Den här delen är i en Sidescrolling Circular Arena med många plattformar - du kan inte justera kamerans position utom när du skjuter på DVALIN.

    1. Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 6
    1. Använd en bågskytt för att attackera dvalin medan han är ledig.Om du kämpar för första gången får du prova Venti.Annars måste du använda Amber eller Fischl.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 7
    2. Håll dig borta från DVALIN när han swoops ner.När detta händer kan Dvalins klor hantera skador på din karaktär.Var noga med att flytta mot plattformens kant för att undvika att ta skada.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 8
    3. Håll dig borta från DVALINs andetag.I en annan av hans drag kommer Dvalin att landa på plattformen du är på och blåsa på dig.Flytta mot den andra sidan av plattformen för att undvika denna attack och hantera skador på Dvalins talons för att bryta ner hans sköld.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 9
    4. Undvik DVALINs bett.Att göra det, dash när du ser hans mun som rör sig mot dig efter att han stannar på plattformen.Du kan attackera sina talons för att bryta ner sin sköld här också.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 10
    5. Håll från pulsbomberna.I detta drag kommer dvalin att skjuta under flygning.Att göra det, flytta från ena änden av plattformen till en annan.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 11
    6. Undvik omega-bomben.I det här draget kommer DVALIN att suga upp så mycket energi och spränga den på plattformen du är för närvarande på.Denna attack behandlar mycket skada på karaktären och plattformen du är på.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 12
    7. Cykel mellan plattformar.Varje 2-8 minuter kommer DVALIN att starta "Caelestinum finale termini", En attack som skadar och värmer upp den plattform du för närvarande står på.Om det händer kan du inte stå på plattformen du är på.Du måste rotera till en annan plattform för att fortsätta kämpa utan att ta skada över tiden.
  • Mängden skada som inte är signifikant, men det kan lägga upp över tiden.
  • Om du är för långsam kommer alla plattformar att påverkas av denna effekt.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 13
    8. Attack DVALINs Clot när du bryter sin sköld.Använd din bågskytt för att starta laddade attacker och sikta på Dvalins klott när han faller på plattformen.Medan du kan klättra på DVALIN för att göra detta, är det för långsamt och hanterar inte tillräckligt skada tillräckligt snabbt.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 14
    9. Upprepa för att besegra dvalin.Första gången du spelar, kommer en cutscene att spela.Efterföljande tider kommer en Ley Line Blossom gissa på plattformen du är på, och du kan använda den för att samla belöningar.
  • Del 3 av 3:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 15
    1. Leta reda på trounesblomman. Det här ser lite ut som en visad blomma och är i mitten av den aktuella plattformen du är på.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 16
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman. Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 17
    3. Samla belöningar. Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du får alltid 200 exp.
  • Bild med titeln Konfrontera Stormterror (Genshin Impact) Steg 18
    4. Lämna domänen.Efter att ha slutfört TROCK-domänen kan du avsluta genom att lokalisera den blå porten med fyra rutor på den.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Du får bara hävda belöningar från Trounce Bosses en gång per vecka.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, lämna Trounce-domänen, teleportera till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande