Hur man slutför adventure rank ascension quests (genshin impact)

När du nivar upp ditt äventyrsrank (AR) kommer du så småningom att slå på en nivåskåpa.Om du slår på ett jämnt lock, kommer din äventyrsexflöde att överfalla, men din rang kommer inte att öka förrän du slutför en Ascension Quest.Thiswill Visa dig hur man slutför äventyrsrank Ascension Quests.Du måste slutföra Ascension Quests på Adventure Rangs 25, 35, 45 och 50 för att öka din världsnivå och därmed din maximala äventyrsrankning.Din världsnivå kommer emellertid automatiskt att öka på äventyrsledningar 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 och 55 och automatiskt locket på världsnivå 9.

Steg

  1. Bild med titeln Complete Adventure Rank Ascension Quests (Genshin Impact) Steg 1
1. Ange Midsommar Courtyard Domain.Den här domänen är en av de första domänerna som du kommer att stöta på i spelet.Det ligger nordöstra närmast där du började i StarsNatch Cliff.
  • Den rekommenderade partivån är densamma som din Målfiendens nivå efter Ascension (35/60/80/90).
  • Medan det inte är nödvändigt rekommenderas att ditt lag består av en pyro-karaktär, ett anemo-tecken, ett hydriskt tecken och ett cryo-tecken.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 2
    2. Besegra hilichurls utanför den runda arenan.Detta borde vara så enkelt som att knacka dem över kanten.Det finns också några lådor som du kan bryta för att få ingredienser för matlagning.
  • Bild med titeln Complete Adventure Rank Ascension Quests (Genshin Impact) Steg 3
    3. Ange den runda arenan.Det är här den första stora kampen inträffar.Här måste du besegra tre hilichurls, en träsköld Mitachurl, och en Ruinvakt.Ta itu med hilichurlsna först och använd sedan Cryo och Hydro för att frysa ruinskyddet eller Mitachurl och Anemo för att sprida effekten.Efter att ha besegrat öppnas barriären till nästa kamp.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 4
    4. Flyga genom luften och besegra Hydro Abyss Mage och Electro / Cryo Hilichurl Archers.Var försiktig med lasrarna, de kan avbryta ditt flyg och hantera skador kontinuerligt.Det borde finnas en träbehållare som innehåller fler ingredienser.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 5
    5. Besegra hilichurls och mitachurls i nästa rum.Efter att ha flygt ner hittar du fler fiender att besegra.Alla fiender i det rummet måste besegras innan du kan gå vidare till nästa kammare.
  • Glöm inte trälådorna och fat.De kan innehålla ingredienser för matlagning senare.
  • Fokusera på Mitachurl eftersom det kan vara svårt att besegra.Använd pyro för att bryta sin sköld och använd Anemo för att sprida effekten till Mitachurl och Hilichurls.
  • Bild med titeln Complete Adventure Rank Ascension Quests (Genshin Impact) Steg 6
    6. Ta itu med hilichurls och fatui pyro agenten.Närma sig den enorma nyckeln i nästa rum och tryck på det för att starta utmaningen.Fokus främst på Fatui-agenten eftersom det kan hantera de flesta skador - han är det svåraste att besegra.Håll också ögonen på klockan som om det löper ut, måste du börja om igen.

    Dricks: Använd din reseens vindkraft för att blåsa hilichurls i en riktning för att göra det lättare att besegra dem.

  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 7
    7. Glida ner till nästa rum.Efter avslutad detta område, gå vidare ner.I det här rummet måste du undvika lasrar som rör sig.Det borde vara ganska enkelt.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 8
    8. Flyga mellan plattformar.Rummet efter har två Cryo Hilichurl Archers avfyrande skott på dig.Undvik att falla i vattnet - det här gör det enkelt att bli frusen.I stället navigera mellan plattformar.Glöm inte att bryta fatet eftersom det kan finnas ingredienser inuti.När du når dörren, slå hilichurlerna i vattnet för att drunkna dem.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 9
    9. Besegra avgrunden mages.I slutet av korridoren finns två avgrundsmages: Cryo och Hydro.För att göra det, använd pyro för att bryta sin sköld.Du kan också använda Anemo för att blanda sina element tillsammans.När du har brutit sin sköld, kan du bara hantera mer fysisk skada för att besegra dem.
  • Bild med titeln Complete Adventure Rank Ascension Quests (Genshin Impact) Steg 10
    10. Tryck på knappen i mitten.Den sista fienden du måste besegra är en Electro Hypostasis.När du har gjort det, en lyxig bröstkorg.Din MAX-äventyrsrank ökar med 5, och din världsnivå ökar med 1.
  • Om du ackumulerat mycket äventyr Exp, kan din världsnivå öka med 2.
  • Bild med titeln Komplett Äventyr Rank Ascension Uppdrag (Genshin Impact) Steg 11
    11. Hävda dina belöningar.Glöm inte att gå till äventyrarens guild när du är klar för att få alla dina belöningar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Innan du ökar din världsnivå, försök att få nivån på dina tecken så höga som möjligt.På det sättet kommer du inte att uppleva svårigheter med att slåss mot fiender.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande