Hur man tjänar ädelstenar i slottet

Castle Clash är ett spel som liknar Clash of Clans. De har båda sina skillnader dock. Även om du inte får attackerat så mycket i slottskonflikt, kan det här spelet fortfarande vara roligt för många användare. En viktig resurs som finns i båda spelen är ädelstenar. De kommer i korthet. Gems kan tjäna på många sätt dock. Den här artikeln kommer att lista några metoder på hur.

Steg

Metod 1 av 4:
Köpa ädelstenar
  1. Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 1
1. Tryck eller klicka på butiken. Butiken är där du köper flera byggnader, dekorationer och skatt, inklusive ädelstenar.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 2
    2. Tryck på erbjudandet av ädelstenar du skulle vilja köpa. Det finns åtminstone erbjudanden på 100 till cirka 25000 pärlor du kan köpa.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 3
    3. Om du är på en iPad, skriv in ditt Apple-ID. Skriv in den nödvändiga kreditkortsinformationen.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 4
    4. Tryck på Köp och vänta några ögonblick innan du får dina ädelstenar.
  • Metod 2 av 4:
    Slutföra prestationer
    1. Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 5
    1. Slutföra grundläggande prestationer. Dessa ger dig inte många pärlor. De kan belöna upp till 5 till 10 ädelstenar i taget. Men dessa prestationer kan slutföras om och om igen så att du kan bli mer när du vill. Hävda dina ädelstenar efter att ha slutfört dessa prestationer.
    • En lätt prestation du kan slutföra för att få 20 pärlor om dagen är hur mycket mana och guld du behöver samla under en raid. När du väl har samlat rätt belopp kommer du att belönas 10 ädelstenar, och ytterligare 10 ädelstenar när du slutför den för Mana. Du kan slutföra några av dessa prestationer minst en gång om dagen.
    • Kämpa i arenan 10 gånger. Tryck på arenan på din bas och slåss 5 gånger. När dina kamp chanser återställs, slåss 5 gånger igen och hävda belöningen. Det kommer bara att ge dig 5 pärlor men.Du kan göra det en gång varje dag. Alla enkla prestationer kan redone en gång varje dag.
    • Logga in varje dag. Om du gör det får du 5 fler pärlor varje dag. Du måste dock hävda Ityourself.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 6
    2. Fyll i mer avancerade prestationer. Tryck på bannern med en trumpet på den längst ner till vänster. Du kommer att se en lista med prestationer. Varje prestation har 3 prestationer i en. Om det till exempel var och prestation för att stjäla 20000 guld, kommer det att ersättas med något som stjäl 100000000 guld. Detta görs 3 gånger.
  • Välj en prestation som har många ädelstenar för en belöning. Vissa prestationer kommer att ha mer än minst 300 pärlor som en belöning. När du loggar in i 90 dagar i spelet, tjänar du 650 ädelstenar.
  • Syfte att slutföra den prestationen så mycket som möjligt. Ju mer du försöker slutföra det, desto mer framsteg kommer du att göra för att slutföra prestationen.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 7
    3. Hävda dina belöningar. Tryck på den plats där prestationen var och tryck på antalet pärlor du får. Om du avslutade en enkel prestation, tryck på fordring.
  • Metod 3 av 4:
    Hävdar de dagliga belöningarna
    1. Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 8
    1. Du kommer att få en daglig belöning varje dag på Castle Clash, men du måste hävda det själv. Varje dag får du ett slumpmässigt föremål, till exempel kort, expsböcker, slime essenser, etc. Du kommer också att få några Honer Badge Packs och några pärlor. Vanligtvis får du 4 pärlor packar. Varje pack belönar 10 ädelstenar, så du får 40 ädelstenar om du använder dem alla. Om du loggar in för tillräckligt många dagar får du fler pärlor som en belöning. Missa inte några dagar men, eller du kommer att förlora chansen att få denna belöning. Gör inte upp förlorade inlämningsinkomst - du kommer att förlora fler pärlor än vad du får det här sättet. En legendarisk hjälte kommer vanligtvis med denna belöning.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 9
    2. Tryck på den nuvarande ikonen längst upp där de enkla prestationerna är. Det kommer också att finnas en annan belöning. Krav på de 5 ädelstenar som du får med din dagliga belöning varje dag.
  • 3. Tryck på fliken Daglig belöning och hävdar de belöningar som visas på lådan. Tryck på Påstående för att göra det här.
  • Metod 4 av 4:
    Gör HBD (här är demoner)
    1. Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 11
    1. Tryck på den första portalen och tryck på den första ikonen. Välj nivån på HBD du vill göra. Här är demoner är tänkt att du försvarar din bas från ett visst antal av samma hjältar som attackerar dig. Det skiljer sig från HBM sedan den här gången är det bara en våg och du får några belöningar. I dessa belöningar kan du få en chans att vinna ädelstenar.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 12
    2. Välj din nivå. Om du vill ha en bättre chans att vinna ädelstenar, välj nivå 10, 11 eller 12. Nivå 12 kan ge dig en bättre chans att äska eftersom det är den svåraste nivån, liksom den sista. Om du vinner kan du få upp till 36 ädelstenar eller mer.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 13
    3. Se till att du har starka hjältar. HBD kräver hög erfarenhet och högkvalitativa hjältar. Den nya uppdateringen för Castle Clash tillåter nu din hjälte att komma till nivå 200. Om dina hjältar är 180, nivå upp dem och tjäna tillräckligt med XP för att vinna. Du kan vinna med nivå 180 hjältar, men du får inte få ädelstenar på det här sättet.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 14
    4. Nivå upp din hjältes färdighetsnivå så att de har bättre skicklighet talanger att försvara med. För att få ädelstenar måste du snabbt ha snabba hjältar som snabbt kan döda fienderna. Om det tar lite tid, eller du förlorar de flesta av dina hjältar (förlorar det mesta av din HP), kommer du att få hedersmärken istället. Du kommer inte att få ädelstenar eller honer märken om du inte vinner hela nivån.
  • Bild med titeln Tjäna Gems i Castle Clash Steg 15
    5. Upprepa denna process om du vill få många pärlor.
  • Tips

    Det finns vanligtvis många pärla bonusförsäljningar, så överväga att köpa ädelstenar i de tider där bonusens ädelstenar börjar.
  • Att köpa ädelstenar kommer också att låta dig delta i fler evenemang för att tjäna extra pärlor också. Köp fler pärlor så att du kan få chanser att delta i dessa tävlingar, som äggrullar (krossa ägg för att få ädelstenar, shards, hedersmärken, hjälte-kort, etc.), Bröstrullar (öppnar kistor för att få olika belöningar), vara en alkemist (flipping kort för att få olika belöningar), liksom många fler.
  • Om du vill få extra pärlor, fyll i de enkla prestationerna. Om du får det önskade guld- och manabeloppet och kämpar i arenan 10 gånger på en dag får du totalt 25 ädelstenar. Du kommer att kunna slutföra var och en av dessa enkla prestationer en gång varje dag. Om du inte gör det kommer du att sakna din chans att få fler pärlor.
  • Överväg att spela Castle Clash varje dag för att få din dagliga belöning. Om du inte spelar en dag, kommer du att falla bakom dina belöningar och du måste hävda belöningen från den dag du skulle få.
  • Om du gör HBD 1, 2, 3 eller någon av de andra låga nivåerna, får du inte så många pärlor.Nivå 1 får bara ge dig 3 ädelstenar. De andra nivåerna ger dig inte lika mycket.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande