Hur man besegrar en ruinvakt i genshin impact

En ruinvakt är en fiende i Genshin Impact Det kan potentiellt orsaka allvarlig skada på din karaktärs hälsa och / eller blockera din väg för ett bra tag.Att besegra en förstörelse är inte omöjligt, men - med rätt strategi, kommer du att kunna undvika allvarliga hälsoskador, samtidigt som du utvecklar fienden.

Steg

  1. Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 1
1. Vet vilka tecken du behöver.Du behöver ett tecken som kan skjuta pilar (varierade strid) och du behöver ett tecken som kan delta i melee kamp. Amber är en fri karaktär som kan göra den första, och din resenär karaktär kan göra den andra, men andra teckenkombinationer som Fischl och Kaeya eller Venti och Jean kan också arbeta.
Del 1 av 2:
Undvika skador
  1. Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 2
1. Hålla ett avstånd.Ruin guards kan hantera allvarliga skador om du är för nära.Det är bäst att hålla minst 50 till 100 meter från en ruinskydd för att undvika att förlora mycket hälsa.
  • Observera att om du går för långt, återställs Ruin Guards HP-bar.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 3
    2. Undvik missiler.Ruin Guard kommer att brinna riktade pyro missiler på dig.Om du ser en crosshair på din karaktär, betyder det att ruinvaktens missiler följer dig.Springa i ett zig-zag-mönster för att förvirra missilerna.Efter att crosshair försvinner, flytta ut ur missilerna och explosionerna.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 4
    3. Håll klart när ruinskyddet spinner.Denna spinning har potential att slå dig ner.Om du är för nära kan du förlora allvarlig hälsa.Om det här händer, bör du tillbaka från ruinskyddet.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 5
    4. Undvik ruinvaktens andra former av attack.Andra saker som ruinskyddet kan göra om du är för nära inkluderar att försöka klappa din karaktär, som kan hantera allvarliga HP-skador.De kan också slå och hoppa.Det är viktigt att hålla ditt avstånd för att undvika dessa två attacker.

    Dricks:Om en fiende eller annat objekt är på väg att falla på dig, kommer du att se en orange cirkel med en skuggad gräns som rör sig utåt.När den inre gränsen berör kanten på cirkeln, kommer objektet att ha berört i det området.

  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 6
    5. Återuppliva / läka din bågskytt.Om de dör, måste du återuppliva dem.Det är alltid en bra idé att hålla mat i din inventering om någon av dina karaktärer dör under strid. Teyvat stekt ägg och biff är lätt att göra och kan återuppliva karaktärer.
  • Del 2 av 2:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 7
    1. Brandpilar på ruinvaktens öga.Detta kommer att stunna ruinskyddet och stoppa någon form av attack som förstörsgästen använder för tillfället.Upprepade gånger hanterar skador här, medan det inte kommer att orsaka allvarliga skador på förstörelsen, kommer det i slutändan att avaktivera ruinskyddet tillfälligt, där du kan använda andra former av attack för att orsaka ännu mer betydande skador.
    • Använd elementärt laddade attacker.För att använda en elementärt laddad pilattack, håll bågknappen ner tills du ser pyro / elektro / anemo som kommer från pilens slut.Släpp när crosshair pekade på ruinvaktens öga.
    • Om ruinskyddet är avfyrningsmissiler kan du stoppa missilerna från att skjuta genom att slå den gula crosshairen för de korta tre sekunderna innan missillanserna.
    • Om du gör det andra gången innan en sköld bildas runt kärnan, kommer du effektivt att inaktivera ruinskyddet.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 8
    2. Använd Elemental Burst.Detta kan hantera mycket skada i kombination med andra attacker.Ett enkelt sätt att göra det är att kombinera pyro med elektro, vilket resulterar i överbelastning, som behandlar stora mängder skador.
  • Du kanske vill använda vissa elementala sprängattacker efter att ruinskyddet är inaktiverat.Till exempel är Amber Fiery Rain Attack och Lisas Lightning Rose Attack inte super effektiva om ruinvakten inte är inaktiverad, eftersom de kan flytta ut ur attackens sortiment.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 9
    3. Använd melee vapen först efter att ruinskyddet är inaktiverat.Efter att ruinvakten är avstängd, vill du använda melee vapen för att hantera mer skada.Ruinvakten kommer att förbli inaktiverad i 15-30 sekunder och sedan återaktivera.Använd det här fönstret för att hantera ytterligare skador.
  • Springa iväg när du ser ruinskyddet reaktiverande.Vakten kan hantera massiv fysisk skada om du är i nära håll.
  • Bild med titeln Besegra en ruinvakt i Genshin Impact Steg 10
    4. Upprepa för att besegra ruinvakten.Om det görs korrekt, kommer förstörelsen att besegras.Vakten sjunker en kaosenhet.Du kan också få ett bröstupplåst som kan släppa värdefulla material och / eller resultera i att du nivellerar upp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot pyroskador som härrör från missilerna.
  • För att besegra flera ruinvakter kanske du vill använda ett tecken med en Geo Shield (som Noelle) och ett tecken med Claymore (som Beidou) att hantera skador snabbare.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa.Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande