Hur man besegrar en geo hypostas i genshin impact

Geo Hypostasis är en chef som finns i Guyun Stone Forest i sydöstra Liyue.Det är en extremt ren form av geo energi, och dess attacker involverar ofta jorden och stenarna.ThisWill visar hur du besegrar en geo hypostas i Genshin Impact.

Steg

Del 1 av 4:
Lokalisering av geo hypostasis
  1. Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 1
1. Teleport till Waypoint i Guyun Stone Forest.Denna waypoint är också nordväst om domänen i Guyun.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 2
    2. Var redo för strid. Geo Hypostasis är immun mot alla geoattacker och mestadels immun mot fysiska attacker, vilket innebär att du måste ha partiamedlemmar som kan utlösa elementära reaktioner.
  • Ett snabbt sätt att hantera massiva mängder skador är att kombinera pyro med elektro för att resultera i överbelastning.
  • Du vill också ha ett tecken som kan regenerera dina andra karaktärs hälsa, som Barbara. Om du inte har ett tecken som kan återställa HP, behöver du mycket mat, och du måste uppmärksamma mycket nära.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 3
    3. Resa östern då norrut genom stenskogen.Om du bestämmer dig för att stanna mest på land måste du slåss mot några monster. Om du bestämmer dig för att simma över, kan du hoppa över monster och gå direkt till chefen.
  • Om du äger den spelbara karaktären Mona kan du använda hennes alternativa sprint för att gå över vatten utan att simma. Du kan också använda ett cryo-tecken som Kaeya eller Chongyun för att skapa en isbro.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 4
    4. Ange arenan.Geo Hypostasis ligger i centrum av arenan.Att interagera med det kommer att börja striden.
  • Chefen har potential att hantera mycket skada om du är oförberedd.
  • Arenaen har en stor torg som är inskriven i mitten.
  • Del 2 av 4:
    Dodging attacker
    1. Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 5
    1. Bli inte knackat tillbaka av geo pelarna.I början av slaget kommer Geo Hypostasis att bilda oklämbara stenpelare för att höja sig själv.Detta kommer också att göra det svårare att attackera Geo Hypostasis.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 6
    2. Undvik de små klipporna.I denna attack kommer Geo Hypostasis att bilda en rund, cirkulär form och eld små stenar på dig.Medan de inte är guidade kan de hantera skador om du inte är försiktig.
  • Du kan använda en geo pelare som en sköld, och de små klipporna kommer att försämra pelaren styrkan över tiden.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 7
    3. Kör om du ser en geo försegling runt din karaktär.När detta händer är Geo Hypostasis på väg att kalla en sten på din plats.Dash att undvika när berget är på väg att bilda.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 8
    4. Undvik Shockwaves.Geo Hypostasis kan starta Shockwaves från Geo Pilars.Gå ut ur pelarens utbud för att undvika shockwaves.Om du ser koncentrerad geo energi bredvid en av pelarna, bryta den och ange det resulterande kraftfältet för att undvika att ta skada.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 9
    5. Undvik att klipporna faller från himlen.Vid någon tidpunkt kommer Geo Hypostasis att öppna portaler i himlen där stenar kommer att falla igenom.Håll dig borta från dessa stenar för att undvika att skada över tiden.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 10
    6. Var försiktig med hypostasens fysiska attack.Geo Hypostasis kan flyga nära spelaren och flytta i en klumprörelse runt spelaren.När chefen bildar en vägg, ta dig bort från den.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 11
    7. Dodge Geo Hammer.I denna attack kommer Geo Hypostasis att bilda en stor hammare och kasta sedan hammaren ner i arenan.Dash för att undvika denna attack.
  • Del 3 av 4:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 12
    1. Titta på när Geo Hypostasis-kärnan är utsatt.Kärnan exponeras mellan lanseringsanfall.Det kommer också att avslöjas under vissa typer av attacker.Du kan hantera fysisk skada under denna period.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 13
    2. Förstör geo pelarna.Med hjälp av fysiska attacker eller använda ett tecken som kan absorbera geo (som zhongli) attackera geo pelarna för att förstöra det.Efter att ha förstört geopelaren är hypostasis för närvarande på, hypostasen kommer att falla till marken och teleportera till nästa tillgängliga geo hypostas.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 14
    3. Var försiktig med din uthållighet. Om din uthållighet är för låg, kanske du inte kan undvika en specifik attack. Du kan fylla på din uthållighet med mat eller genom att vila, och du kan minska uthållighetskonsumtionen med andra matvaror.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 15
    4. Använd fysiska attacker mot hypostasen. Du kommer att vilja ha vapen som kan hantera allvarliga fysiska skador, till exempel en femstjärnig claymore. Håll attackknappen ner för att hantera kontinuerlig skada mot hypostasen.
  • Kombinera också de olika elementen tillsammans. Ett enkelt sätt att hantera massiva skador är att kombinera pyro med elektro, vilket resulterar i överbelastad.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 16
    5. Upprepa till slutet. Efter att ha nått mindre än 5% HP, kommer Geo Hypostasis att sprida sig i tre pelare. Förstör dessa tre pelare för att förhindra att geo hypostaser från läkning.Efter det kommer Geo Hypostasis effektivt att besegras.
  • Om du misslyckas med att förstöra alla tre geo pelare, kommer hypostaserna att regenerera 15% av sin maximala HP för varje kvarvarande pelare.Pelare som förstörs en gång behöver inte förstöras igen, så om du lyckas förstöra en geopelare, behöver du bara förstöra de två geopelarna som absorberas av hypostaserna.
  • Del 4 av 4:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 17
    1. Leta reda på Ley Line Blossom. Det här ser lite ut som en visad blomma och är förmodligen i mitten av arenan.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 18
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman. Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Besegra en geo hypostas i Genshin Impact Steg 19
    3. Samla belöningar. Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du kommer alltid att få basaltpelare (ett uppstigningsmaterial för geo tecken som albedo och ningguang), artefakter och äventyr, karaktär och kompanjon exp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e., En genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot geoskador som härrör från var och en av dessa attacker.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest, talang och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande