Hur man besegrar en ruinjägare i genshin impact

En ruinjägare är en fiende som liknar a ruinvakt Förutom att det flyger över och det bindas med sina rakhyvlar, som hanterar skador snabbt.Thiswill visar hur du besegrar en ruinjägare i Genshin Impact.

Steg

  1. Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 1
1. Vet vilka tecken du behöver.Du behöver ett tecken som kan skjuta pilar och du behöver ett tecken som kan delta i Melee Combat.Amber är en fri karaktär som kan göra den första, och din resenär karaktär kan göra den andra, men andra teckenkombinationer som Fischl och Kaeya eller Venti och Jean kan också arbeta.
Del 1 av 2:
Undvika skador
  1. Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 2
1. Hålla ett avstånd.Ruinjägare kan hantera allvarliga skador om du är för nära.Det är bäst att hålla minst 50 till 100 meter från en ruinjägare för att undvika att förlora mycket hälsa.Det är också det enda sättet att kunna inaktivera en ruinjägare.
  • Observera att om du går för långt, återställs ruinjägarens HP-bar.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 3
    2. Undvik kulorna och missilerna.En ruinjägare brinner mer än bara missiler, det kan starta laddade attacker och attacker i luften.Om du är långt borta börjar ruinjägaren genom att skicka kulor mot dig.Då skickar det några missiler.Då kommer det att starta en laddad attack, som kommer att hantera mycket mer skada än kullarna och missilerna i kombination.Efter det kommer det att lansera fler missiler och kulor i luften.De orange cirklarna som visas på marken indikerar var dessa missiler kommer att landa.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 4
    3. Håll klart när ruinjägaren bindes.Denna dashing kan tömma din HP-bar snabbt.Du kommer att vilja hålla dig borta från den riktning som jägarens arm pekar in.
  • Om ruinjägaren är dashing mot dig, är du för nära.Flytta längre bort och ta ner ruinjägaren.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 5
    4. Återuppliva / läka din bågskytt. Om de dör, måste du återuppliva dem. Det är alltid en bra idé att hålla mat i din inventering om någon av dina karaktärer dör under strid.
  • Del 2 av 2:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 6
    1. Brandpilar på ruinjägarens öga.Till skillnad från en ruinvakt, där du kan hantera skador på det utan att inaktivera det, är det enda sättet att hantera betydande skador på en ruinjägare att inaktivera det först.För att inaktivera det, vänta tills ruinjägaren flyger högt ovanför och skjuter missiler och kulor.Sikta på ruinjägarens öga.Om du slår det, kommer ruinjägaren omedelbart att falla till marken.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 7
    2. Använd Elemental Burst.Detta kan hantera mycket skada i kombination med andra attacker.Ett enkelt sätt att göra det är att kombinera pyro med elektro, vilket resulterar i överbelastad.
  • Du kanske vill använda vissa elementala sprängattacker efter att ruinjägaren är inaktiverad. Till exempel är Amber Fiery Rain Attack och Lisas Lightning Rose Attack inte super effektiva om ruinjägaren inte är inaktiverad, eftersom de kan flytta ut ur attackens sortiment.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 8
    3. Använd melee vapen först efter att ruinjägaren är inaktiverad.Efter att ruinjägaren är avstängd, vill du använda melee vapen för att hantera mer skada. Ruinjägaren kommer att förbli inaktiverad i 15-30 sekunder och återaktivera sedan. Använd det här fönstret för att hantera ytterligare skador.
  • Springa iväg när du ser ruinjägaren återaktiverande.Jägaren kan hantera massiv fysisk skada om du är i nära håll.
  • Bild med titeln Besegra en ruinjägare i Genshin Impact Steg 9
    4. Upprepa för att besegra ruinjägaren.Om det är korrekt, kommer ruinjägaren effektivt att besegras.Jägaren, som ruinvakten, droppar en kaosenhet.Du kan också få ett bröstupplåst som kan leda till att du nivellerar upp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot pyroskador som härrör från missilerna.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa.Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande