Hur tjäna shards i castle clash

Castle Clash är ett spel som liknar koll på klaner, men det finns några olika saker i slottet. Till exempel har Castle Clash många resurser att spara, till exempel pärlor, guld, mana, slime, facklor, exp böcker, honer märken, shards och många fler. Gems och Shards är sällsynta resurser, precis som pärlor är i konflikt av klaner. Shards är dock mycket svårare att tjäna än ädelstenar. Vissa användare på Castle Clash kan fortfarande ha tusentals. När du blir mer erfaren blir Shards lite lättare att tjäna, men inte nödvändigtvis. Läs vidare, och den här artikeln kommer att göra det lättare att tjäna Shards.

Steg

Metod 1 av 3:
Gå med i en guild
  1. Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 1
1. Sök efter en guild. I en guild finns det två evenemang för att få hedersmärken och shards. Torch Battles ger dig mycket shards, beroende på hur många facklor du har. Gör att du är den guild du går med i är i topp 3000, annars kommer den här guilden inte att kunna göra en facklax.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 2
    2. Besök din guild på lördagar och onsdagar klockan 7:00. Detta när facklabattar börjar. De kommer att sluta klockan 19:00. Har många hjältar som är nivå 20. Dina hjältar måste vara minst nivå 20 för att dra facklor. Du kommer att ha 10 chanser att dra facklor i taget. Det tar 30 minuter att återställa en annan chans.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 3
    3. Välj en guild för att dra facklor från. Det kan vara någon. Överväg att göra guilds som har högst upp i listan. Beroende på din hjältar nivå kommer det att ta en viss tid att dra en fackla. Vanligtvis 10 minuter kommer att vara för en nivå 20 hjälte, men högre nivå hjältar kan göra mindre. När du har tjänat en fackla, räknas det som en shard du får för belöningarna. Du kan också få många hedersmärken från det här.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 4
    4. Bevaka dina facklor. Glöm inte att andra guilder kan stjäla facklor från dig också. Om någon stjäl en fackla, kommer det att vara några minuter för dem att få dem, vanligtvis 10 minuter också. Innan tiden löper ut kan du slåss med dem med hjälp av en av dina hjältar. Använd din mest kraftfulla och högsta hjälte. Om du vinner slaget, får den andra guilden inte facklan, och dina facklor är säkra. Var försiktig dock, för en person från en guild kan ha många hjältar och använda alla som ska ha en hel massa facklor från din guild. Slåss för att få dem tillbaka.
  • Om du förlorar kampen kanske du inte kan slåss igen, så slå inte den personen om du vet att du kan förlora.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 5
    5. Posta i Guild Chat om Torch Battle för att få andra medlemmar att delta och få fler facklor. Det maximala antalet facklor du kan få är 60, vilket innebär att de maximala shards du kan vinna är 60.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 6
    6. Om du bara har en chans när du kommer tillbaka, använd den inte. Överväga att dra facklor igen varje gång du har fem chanser åtminstone. Det finns fortfarande gott om tid på dagen.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 7
    7. Kom tillbaka klockan 19:00 för att komma och hävda dina belöningar. Tryck på Evenemang, Torch Battle och Tap Claim. Shards och andra belöningar kommer automatiskt att gå in i ditt konto.
  • Metod 2 av 3:
    Tjäna shards i fängelsehålor
    1. Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 8
    1. Tryck på slagknappen. Tryck på den blå portalen som längst ner på RAID-knappen.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 9
    2. Välj en bra dungeon att attackera. Prova de normala fängelsehålorna för övning. Du kan få 1-4 shards där inne. Det är mycket svårare att få shards men. Normala dungeons 2 är svårare, men ger fler shards. Om du har nivå 60-80 hjältar, blir de första 9 expertdungeerna bättre. Lås upp en expertdunge och slutföra några. De ger 6-14 shards, och de är mycket lättare att tjäna eftersom hej har lägre hjältar, och inte många.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 10
    3. Tryck på någon vanlig dungeon eller expert Dungeon-nivå. Varje nivå ger en viss mängd shards, beroende på svårigheten på nivån.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 11
    4. Nivån upp dina hjältar för vanliga dungeons 2 och expert dungeons nivå 10. I normala dungeons 2 finns det hjältar som tidigare nivå 60, ​​så försök att få dina hjältar högre än så att du kan döda de här hjältarna. Expert Dungeons 1 är enklare från nivåer 1-9. Men börja i nummer 10 är det chef som är svårare att döda. Om du kan slå dungeonen utan att någon av dina hjältar dör eller förlorar för mycket HP, kommer du att få 14 shards.
  • Dungeons kommer att bli svårare när du går, särskilt i expertdungeons. Normala dungeonnivåer kommer snart att ha många hjältar som är svårare att döda, så det är kanske inte möjligt att tjäna mycket shards från dem, om du inte gör dungeonnivåer för normala 1, nivå 1-16, kan du kanske tjäna Minst 3 shards från de flesta av dessa fängelsehålor. Nivåer 1-9 i expert ger lätt. Om du gör många dungeons om några dagar kan du tjäna hundratals mycket lätt.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 12
    5. Använd inte angreppstrupper för dungeons. De dör lätt, så om de gör det kanske du inte får shards. Du får bara använda dem i extremt lätta dungeons, som bara ger en shard vanligtvis. Du kan dock döda alla hjältar och försvar innan de distribuerar dem så att de inte dör, men hjältar är mycket bättre.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 13
    6. Gör fängelsehålor med ett slottstorn på dem. Vanligtvis är dungeons med ett blått torn av ett slott på dem mer komplicerade, men de belönar fler shards. Precis som i expertdungeons, om det finns en chef, kommer det vanligtvis att ha ett blått torn, och det kommer att belöna fler shards om ingen av dina hjältar dör eller förlorar stora mängder hk.
  • 7. Svepa dungeons för att få shards snabbare. Det finns en funktion där om du redan har slutfört dungeonen före och vann, kan du trycka på den här dungeonen och du får se en röd sopknapp längst ner. Tryck det om och om tills du slutar chanser. Chanserna kommer att förnyas senare. Detta gör att du automatiskt kan slå en dungeon du redan har slagit tidigare i en verklig kamp. Detta hjälper dig också att få shards mycket snabbare.
  • Metod 3 av 3:
    Gör hbm (här är monster)
    1. Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 14
    1. HBM står för här är monster. Det här är precis som HBD (här är demoner), men istället finns det olika typer av hjältar och några vågor att gå igenom. Men på varje nivå får du en viss mängd shards.
    • Här är monster är 5 vågor på en nivå. I den första vågen kommer det att finnas några lågnivåhjältar som attackerar din bas. När du dödar den uppsättningen hjältar, går du vidare till nästa våg, där hjältarnas nivåer ökar och kan vara svårare att döda. Den 5: e vågen är den svåraste. Det finns hög nivå hjältar som är svåra att döda, och det finns också en chef. Chefen kan vara en drake, en dinosaur, eller Centaur kungen, som vanligtvis är chefen du dödar i chefsslag, storm mesa och eländig slott.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 15
    2. Har hög nivå hjältar. A, B, och C är de enklaste nivåerna, och när du går, ger de mer shards. Till exempel ger A 10 Shards. B ger 15. C ger 20, och så vidare.
  • Bild med titeln Tjäna Shards i Castle Clash Steg 16
    3. Nivå dina hjältar "färdighetsnivåer med andra hjältar och slimes. Ju högre dina skicklighet talanger är desto bättre. Chefen har alltid en bättre skicklighet, och även om chefen är nivå 10 i A, kan det faktiskt döda en nivå 60 hjälte. Spara upp alla dina extra hjältar (från pärlrullar och kort) och slimes (slime, kristall ooze eller gelatinin-mästare) för när du verkligen behöver nivå upp dem. Överväga att få dem upp till 4/9, eftersom det är när de blir starka.
  • När du går, nivåera dina talanger mer för att bli starkare för nivåerna. När du vinner får du alltid Shards. När du förlorar dock gör du det inte. Du får bara belöningarna för de andra vågorna du har vunnit, till exempel guld, mana eller exp.
  • 4. Sopa HBM-nivåer du redan har gjort tidigare. Liksom dungeonsna kan du sopa HBM-nivåer som du redan har slagit i en verklig kamp innan. Detta gör det så att du i princip aldrig förlorar längre på en nivå du har vunnit tidigare. Tryck på den röda sopknappen längst ner tills du slutar chansen. Din chans för HBM kommer också att förnyas senare. Detta gör att du kan få shards snabbare.
  • Tips

    Om du vill ha många facklor för att få fler shards, överväg att få mycket facklor från samma användare. Allt du behöver göra är att trycka på allt, och välj någon att stjäla facklor från. Välj din hjälte och tryck på Haul. Fortsätt välja Heroes och Tapping Haul tills du tar facklor från samma användare 5-10 gånger. På det här sättet kommer han inte att kunna slåss mot dig en massa tid att stjäla alla dessa facklor.
  • Om en användare är en extremt högre nivå än du i en fackla, slå inte om din hjälte är lägre, för om din hjälte dör, kommer du inte att kunna dra facklor med det eller slåss med det igen till nästa Torch Battle.
  • Du kommer att ha 6 chanser att göra HBM. Överväg att träna på A, B, eller C så att du kan få mycket shards totalt. Om du kan göra de andra nivåerna, gör de så att du får mer shards också.
  • Ställ ut bomber och hjälte fällor på din bas så att du kan vinna HBM och få fler Shards. Om du lägger bomber på ett ställe, kan en hjälte eller en hel grupp små attack trupper dö lätt. Överväg att göra detta med dina hjälte fällor.
  • Du kan också delta i evenemang för att vinna Shards och Shard Packs. Dessa kan ge dig mer än 100 shards i taget. Du måste köpa eller spendera ädelstenar att delta i det här evenemanget men.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande