Hur man går in i golden house (genshin impact)

Golden House är den plats där du kommer att bekämpa Childe (Tartaglia), Nej. 11 av fatui harbingers.Under uppdraget "Den gyllene skuggan", Childe tros ha ritat att ta Exuvia, ett heligt föremål som används av Rex Lapis.Golden House-kampen kan brytas i tre olika delar.Medan du kommer igenom de två första delarna kommer att vara relativt enkelt, att slutföra den sista delen blir mer eller mindre utmanande.Efter att ha slutfört den här domänen för första gången kommer du att teleporteras upp till Jade-kammaren för att försvara Guizhong Ballistas.Thiswill visar hur du kommer in i det gyllene huset i Genshin-effekten.

Steg

Del 1 av 5:
Elfte av fatui harbingers

Under det första steget i striden, kämpar du mestadels med sina ursprungliga elementära krafter.

  1. Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 1
1. Starta slaget för första gången.Första gången du går in i Golden House måste du se alla cutscenes.Närma sig exuvia på motsatt ände av domänens ingång.Detta kommer att initiera nästa cutscene och starta slaget.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 2
    2. Dodge Childe`s Normal Attacks.Liksom den spelbara karaktären kan Childe utföra normala elementala attacker, inklusive att skjuta sin båge med hydro pilar, markera spelare med riptide och utföra slashing attacker, samtidigt som de växer mellan varierade och melee-hållning.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 3
    3. Undvik barnets laddade vattenattack.I denna attack lunges han framåt snabbt hos spelaren.Detta kan vara snabbt och kan hantera måttlig skada om det inte är dodged.Att undvika denna attack, dash till sidan.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 4
    4. Stå tillbaka när Chile lanserar en flaska av hydro runt honom.I den här attacken tar han ut under en tid sedan avger den elementära energin direkt runt honom, som hanterar areal-of-effect hydro-skador på tecken.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 5
    5. Undvik Chile`s Spinning Slash.I denna attack kommer Childe att snurra sin dolk runt honom, hantera hydroskador på någon för nära honom.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 6
    6. Undvik de fallande pilarna.Vid något tillfälle kommer Childe att starta pilar in i luften.Om du ser blåa cirklar på marken betyder det att barnet lanserade pilar mycket högt och de kommer att röra ner och hantera skador på spelare i den blå cirkeln.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 7
    7. Dodge vågorna.Childe har förmågan att starta två vågattacker mot spelaren.En är en vanlig våg som kallas på spelaren, och en annan är en våg från en val.Dodge den första genom dashing.Dodge den andra genom att flytta så nära kanten på arenan som möjligt.Observera att för den andra vågattacken finns det ingen definierad areal-of-effekt, så du borde stå så långt tillbaka som möjligt för att undvika att splashed.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 8
    8. Upprepa för att avsluta det första steget i striden.Efter att Childes HP når mindre än 10% kommer en hydrosköld att bilda runt honom, hans HP-bar fyller upp, och nästa steg i strid kommer att påbörjas.
  • Del 2 av 5:
    Illusion släpptes

    I detta skede använder Childe en illusion för att experimentera med elektroförmågor.

    1. Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 9
    1. Undvik Chile`s Charged Electro Attack.I denna attack lunges han framåt snabbt hos spelaren.Detta kan vara snabbt och kan hantera måttlig skada om det inte är dodged.Att undvika denna attack, dash till sidan.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 10
    2. Stå tillbaka när Chile lanserar en blast av elektro runt honom.I denna attack tar han ut under en tid sedan avger den elementära energin direkt runt honom, som hanterar elektriska skador på areal-of-effect.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 11
    3. Undvik Chile`s Spinning Slash.I den här attacken kommer Childe att snurra sin dolk runt honom, som hanterar elektroskador på någon för nära honom.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 12
    4. Dodge Chiles Lightning Attacks.Childe kan attackera med blixtnedslag på två sätt.Ett sätt som han kan göra detta är genom att dölja sig i områdena på arenan, som handlar om elektroskador.Den andra attacken är det svåraste att undvika.Under denna attack kommer en lila ring att bilda runt din karaktär.När ringen är helt engagerad, kommer en blixtbult att slå dig, hanterar elektroskador.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 13
    5. Upprepa för att avsluta det andra steget i striden.Efter att ha besegrat Childe: Delusion Unleashed, den arena du är i kommer att falla, och du kommer att tas ner till den nedre delen av det gyllene huset.
  • Del 3 av 5:
    FOUL LEGACY: Den däls djupa

    Detta är den svåraste delen av slaget.Här kommer Childe att kombinera de krafter som ges av hans vision och befogenheterna genom hans illusion att hantera skador snabbt.

    1. Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 14
    1. Återuppliva och läka dina karaktärer.I det här skedet kommer barnet inte att interagera tills du antingen kommer in i arenan eller attackera honom.När du är klar kan du komma in i arenan för att starta slaget.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 15
    2. Undvik de fallande pilarna.Vid något tillfälle kommer Childe att starta pilar in i luften.Om du ser blåa cirklar på marken betyder det att barnet lanserade pilar mycket högt och de kommer att röra ner och hantera skador på spelare i den blå cirkeln.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 16
    3. Dodge vågorna.Childe har förmågan att starta två vågattacker mot spelaren.En är en vanlig våg som kallas på spelaren, och en annan är en våg från en val.Dodge den första genom dashing, dodge sedan den andra genom att flytta så nära kanten på arenan som möjligt.Observera att för den andra vågattacken finns det ingen definierad areal-of-effekt, så du borde stå så långt tillbaka som möjligt för att undvika att splashed.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 17
    4. Dodge Chiles Lightning Attacks.Childe kan attackera med blixtnedslag på två sätt.Ett sätt som han kan göra detta är genom att dölja sig i områdena på arenan, som handlar om elektroskador.Den andra attacken är det svåraste att undvika.Under denna attack kommer en lila ring att bilda runt din karaktär.När ringen är helt engagerad, kommer en blixtbult att slå dig, hanterar elektroskador.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 18
    5. Titta på elektrohjulet.Childe vid någon tidpunkt kommer att flinga ett tunt, rakhjulsvärt hjul över arenan i en cirkel.Undvik att röra på det här hjulet för att undvika att få elektroskador.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 19
    6. Var försiktig med Chile`s Melee Attacks.Childe kan slash med sin dolk och hantera antingen elektro- eller hydroskador.På grund av denna kombinerade natur kan du sluta elektroaddas.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 20
    7. Upprepa för att besegra Childe.Första gången du spelar, kommer en cutscene att spela. Efterföljande tider kommer en Ley Line Blossom gissa i arenan, och du kan använda den för att samla belöningar.
  • Del 4 av 5:
    Skydda Guizhong Ballista

    När du kommer in i Golden House för första gången kommer du att teleporteras efter att ha kämpat med Childe, och du måste slåss Fatui och skydda Guizhong Ballista i flera minuter.

    1. Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 21
    1. Kontrollera status för varje vapen.Du kan se statusen i övre vänstra hörnet där historien Quest skulle vara.Om statusen för någon av vapnen går ner till 0%, kommer du att misslyckas med utmaningen och måste gå tillbaka till Jade Chamberguide till Reenter Battle.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 22
    2. Slåss av fatui.Flera Fatui-medlemmar kommer att dyka upp från portaler på bollista.Bekämpa dem och försvara var och en av vapnen.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 23
    3. Undvik vattenattackerna från osial.Dessa kommer att slå på plattformarna och deal-of-of-effect hydro-skador på påverkan.Du kommer också att uppleva buffs hela.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 24
    4. Fortsätt till slutet.När du är klar kommer du att teleporteras tillbaka till Liyue Harbour och kan avsluta Archon Quests associerade med Liyue.
  • Del 5 av 5:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 25
    1. Leta reda på trounesblomman. Det här ser lite ut som en visad blomma och är nära kanten på den aktuella plattformen du är på.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 26
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman. Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Ange det gyllene huset (Genshin Impact) Steg 27
    3. Lämna domänen. Efter att ha slutfört TROCK-domänen kan du avsluta genom att lokalisera den blå porten med fyra rutor på den.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Arenaen är omgiven av ett pyro-kraftfält som kommer att skingra hydro och elektroelement fritt medan de gör minimal skada. Detta kommer också att ta bort Riptide Mark från din karaktär, vilket således begränsar barnets attacker avsevärt.
  • Du får bara hävda belöningar från Trounce Bosses en gång per vecka.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, lämna Trounce-domänen, teleportera till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande