Hur man besegrar en ruin grader i genshin impact

En ruin grader är en fiende i Genshin Impact Det kan potentiellt orsaka allvarlig skada på din karaktärs hälsa och / eller blockera din väg för ett bra tag.Att besegra en ruin grader är inte omöjlig, men - med rätt strategi, kommer du att kunna undvika allvarliga hälsoskador, samtidigt som du kommer att besegra fienden.

Steg

  1. Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 1
1. Vet vilka tecken du behöver.Du kommer mest att behöva tecken som kan delta i Melee Combat.Din resenär är okej för Melee Combat, men Claymore-tecken som Beidou och Xinyan kommer förmodligen att göra jobbet lättare.Du kan använda en bågskytt, men det kommer förmodligen inte vara lika användbart som en claymore.
Del 1 av 2:
Undvika skador
  1. Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 2
1. Dodge ruin Grader`s Clap.I denna attack flyttar ruin grader mot dig och använder sedan sina händer för att krossa dig.Omedelbart efter kommer det att skjuta en laser i din riktning.Flytta bort från klaffen och lasern för att undvika.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 3
    2. Undvik spinnangreppet.Liksom ruinvakten kan ruin grader snurra för att slå dig med armarna.När detta händer, flytta utanför effektområdet (AOE) för att undvika tunga skador.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 4
    3. Håll dig borta från glödande orbs.Ruin Grader kommer att lansera honing orbs på dig för att försöka hantera mer skada.Dessa Orbs fortsätter på marken och deal skada om du är för nära dem.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 5
    4. Undvik den laddade attacken.I denna attack kommer ruin grader att debitera mot dig.Flytta till sidan för att undvika att få massiv skada.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 6
    5. Dodge lasrarna.Ruin Grader kommer att avfyra riktade lasrar mot dig att hantera ännu mer skada.Kör för att undvika de koncentrerade lasrarna.
  • Del 2 av 2:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 7
    1. Attackera kärnorna i fötterna två gånger.Med hjälp av Claymore kan du slå båda kärnorna i ruinvätskans fötter när de exponeras.Du kan också använda elementell skicklighet till din fördel.
    • Efter att ha angripit för första gången, kommer kärnorna att låsa, och du kommer inte att kunna attackera den.Efter den andra attacken kommer ruin grader inte att kunna röra sig.Det kommer att fortsätta att kunna skjuta lasrar på dig.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 8
    2. Eld på ruin graders öga två gånger när det skjuter lasrar eller lansering av orbs.Detta kommer fullständigt att inaktivera ruin grader, så att du kan hantera mer skada på fienden.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 9
    3. Fortsätt använda melee vapen efter att ruin Grader är inaktiverad.Ruin grader kommer att förbli krok i 15-30 sekunder och sedan återaktivera.Använd det här fönstret för att hantera ytterligare skador.
  • Om du bara inaktiverar lasern, kommer ruin grader fortfarande att kunna stampa på dig, och om du bara inaktiverar fötterna, kommer ruin grader fortfarande att kunna bränna lasrar.
  • Bild med titeln Besegra en ruin grader i Genshin Impact Steg 10
    4. Upprepa för att besegra ruin grader.Om det görs korrekt, kommer förstöraren att bli besegrad, släppa en kaosenhet.Du kan också få ett bröstupplåst som kan släppa värdefulla material och / eller resultera i att du nivellerar upp.
  • Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot pyroskador som härrör från lasrarna.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande