Hur man besegrar en elektro hypostas i genshin impact

Electro Hypostasis är en chef som är närvarande i Cape Od av domänörnens port.Det är en extremt ren form av elektriska energi, och dess attacker involverar ofta el.ThisWill visar hur du besegrar en elektrohypostas i Genshin-effekten.

Steg

Del 1 av 4:
Lokalisera elektrohypostasen
  1. Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 1
1. Teleport till domänens ingång för Eagle`s Gate.Denna chef ligger i södra Mondstadt, öster om domänen för Eagle`s Gate.Elektrohypostasis kännetecknas av denna lila Rubiks kubliknande struktur med en ljus lila kärna.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 2
    2. Förbered dig för slaget.Electro Hypostasis är immun mot alla elektriska attacker, vilket innebär att du måste ha parti medlemmar med element som reagerar med elektro.PYRO, Cryo och Geo alla reagerar med elektro som resulterar i överbelastad, superledare och kristalliseras, medan anemo, hydro och dendro är alla ineffektiva för att bekämpa elektrohypostaserna.Hydro resulterar i elektrocharged, men det är i stort sett ineffektivt vid hantering av skador.
  • Du vill också ha ett tecken som kan regenerera dina andra karaktärs hälsa, som Barbara.Om du inte har ett tecken som kan regenerera HP, behöver du mycket mat, och du måste uppmärksamma mycket nära.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 3
    3. Ange arenan.Electro Hypostasis ligger i centrum av arenan.Att interagera med det kommer att börja striden.
  • Chefen har potential att hantera mycket skada om du är oförberedd.
  • Arenaen har en stor torg som är inskriven i mitten.
  • Del 2 av 4:
    Dodging attacker
    1. Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 4
    1. Se upp för elektro-missilerna.Electro Hypostasis kommer att bilda en rund, cirkulär form och eld elektro kuber på dig.Medan de inte är guidade kan dessa kuber hantera elektroskador om du inte är försiktig.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 5
    2. Var försiktig med hypostasis fysiska attacker.Hypostasis har tre olika fysiska attacker, var och en har sitt eget smeknamn:
  • Klappa - Denna attack involverar hypostasen som viks i en klumprörelse runt spelaren.När chefen bildar en vägg, ta dig bort från den.
  • Sten sax påse - bildar en sten och stansar spelaren.Formar sedan sax och försök att skära spelaren.Bildar sedan papper och slår spelaren.
  • Borra - Borrar mot spelaren över arenan.
  • Dricks: Om du ser marken under din karaktär blir det lila, det betyder att området är på väg att bli slagen med en elektromattack.

  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 6
    3. Var uppmärksam på de elektrovågor.I detta drag kommer elektrohypostasen att flytta till centrum och avge elektrovågor som spinner iurs medurs.Håll dig helt enkelt mellan vågorna och undvik att slå några kuber för att förhindra stora skador.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 7
    4. Håll dig fri från elektroburet.I det här draget kommer Electro Hypostasis att försöka bura spelaren i.Vilket försök att lämna resultat i elektroskador.Sedan lanserar du belysning som slår mot spelaren.Håll dig ur de lila cirklarna om du är instängd, och, innan buret bildas, dash mot den första pelaren och ut.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 8
    5. Se upp för elektrolaserna.Elektrohypostasen kan röra sig mot centrum av arenan och avge lasrar.För att undvika denna attack, flytta in i mitten av arenan med hypostasen.När Electro Rune försvinner, springa för att undvika att krossas.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 9
    6. Läka dina karaktärer.Om ett tecken har nedfört, använd mat för att återuppliva dem.Om ett tecken är lågt på HP, ge dem mat för att fylla på.Alternativt, använd ett tecken som kan generera HP.
  • Del 3 av 4:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 10
    1. Titta på när elektrohypostas-kärnan är utsatt.Kärnan är exponerad mellan lanseringsanfall.Det kommer också att exponeras under vissa typer av attacker.Du kan hantera fysisk skada under denna period.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 11
    2. Var försiktig med din uthållighet.Om din uthållighet är för låg, kanske du inte kan undvika en specifik attack.Du kan fylla på din uthållighet med mat eller genom att vila, och du kan minska uthållighetskonsumtionen med andra matvaror.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 12
    3. Använd PYRO för att överbelasta elektrohypostasen.För det kan du använda Xiangling, Diluc, Amber eller ett annat pyrokaraktär.Detta kommer att hantera ytterligare pyroskador på elektrohypostasen.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 13
    4. Använd Cryo för att superleda Electro Hypostasis.För det kan du använda Kaeya, Chongyun, Diona, Qiqi eller en annan Cryo-karaktär.Detta kommer att hantera ytterligare kryoskador på elektrohypostasen.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 14
    5. Använd GEO för att kristallisera elektrohypostasen.För det kan du använda Noelle, Ningguang, Zhongli eller en annan geo karaktär.Detta tar bort Electro Buff och låter dig få en Geo Shield mot Electro.
  • Bild med titeln Besegra en elektro hypostas i Genshin Impact Steg 15
    6. Upprepa till slutet.Efter att ha nått mindre än 5% HP kommer Electro Hypostasis-kärnan att bryta sig in i tre.Dessa svarar bara på elementärt skada.Använd pyro eller cryo för att avsluta hypostasen.
  • Om du misslyckas med att förstöra alla tre elektromiklarna, kommer hypostaserna att regenerera 15% av sin maximala HP för varje partikel kvar.Elektropartiklar som förstörs en gång behöver inte förstöras igen, så om du lyckas förstöra en elektropartikel, behöver du bara förstöra de två elektropartiklarna som absorberas av hypostaserna.
  • Del 4 av 4:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 16
    1. Leta reda på Ley Line Blossom.Det här ser lite ut som en visad blomma och är förmodligen i mitten av arenan.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 17
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman.Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Besegra en elektrohypostas i Genshin Impact Steg 18
    3. Samla belöningar.Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du får alltid blixtnism och 100 exp, ett kritiskt teckenupporteringsmaterial för elektrokaraktärer.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot elektroskador som härrör från var och en av dessa attacker.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa.Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande