Hur man besegrar en anemo hypostas i genshin impact

Anemo Hypostasis är en chef som finns i Stormbearer Mountains i norra Mondstadt.Det är en extremt ren form av anemo energi, och dess attacker involverar ofta luften och vinden.Thiswill visar hur du besegrar en anemo hypostas i Genshin Impact.

Steg

Del 1 av 4:
Lokalisering av anemo hypostasis
  1. Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 1
1. Teleport till Waypoint i västra Stormbearer Mountains.Denna waypoint är nordväst om den första statyn av de sju i Starfell Lake i norra Mondstadt.Anemo-hypostasen kännetecknas av denna turkos Rubiks kub-ljusstruktur med en ljus turkos kärna.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 2
    2. Var redo för strid.Anemo Hypostasis är immun mot alla anemoattacker, vilket innebär att du måste ha parti medlemmar med element som reagerar med anemo.Den enda anemo-reaktionen, virvlar, sprider helt enkelt den nuvarande elementära buff till en närliggande karaktär, vilket innebär att fysisk skada kan vara det bästa sättet att gå.
  • Ett snabbt sätt att hantera massiva mängder skador är att kombinera pyro med elektro för att resultera i överbelastning.
  • Du vill också ha ett tecken som kan regenerera dina andra karaktärs hälsa, som Barbara.Om du inte har ett tecken som kan regenerera HP, behöver du mycket mat, och du måste uppmärksamma mycket nära.
  • Bild med titeln Besegra en anemo hypostas i Genshin Impact Steg 3
    3. Gå norrut in i arenan.Du kommer att stöta på några hilichurls som du måste besegra, men därefter kommer du att vara i arenan.Anemo Hypostasis ligger i mitten av arenan.Att interagera med det kommer att börja striden.
  • Chefen har potential att hantera mycket skada om du är oförberedd.
  • Arenaen har en stor torg som är inskriven i mitten.
  • Del 2 av 4:
    Dodging attacker
    1. Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 4
    1. Undvik luftblåsorna.Anemo hypostasen kommer att flyga i luften och skjuta två riktade luftblåsor på spelaren.Dash för att undvika dessa attacker.
  • Bild med titeln Besegra en anemo hypostas i Genshin Impact Steg 5
    2. Se upp för tornaderna.Anemo hypostas kommer att röra sig högt över då kanalera luften i mitten av arenan.Samtidigt kommer tornador att bilda runt arenan som du behöver undvika.Dessa tornados kan också absorbera elementär energi som kan hantera elementära skador.Därefter kommer tornaderna att dissipera till anemo orbs.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 6
    3. Var försiktig med hypostasens fysiska attack.Anemo hypostas kan flyga nära spelaren och flytta i en klumprörelse runt spelaren.När chefen bildar en vägg, ta dig bort från den.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 7
    4. Håll dig fri från vakuumet.I denna attack kommer Anemo Hypostasis att flyga nära spelaren och försöka suga upp det i mitten.Därefter kommer hypostasen att bilda en explosion runt mitten, som hanterar tungskada.Stanna utanför ringen som bildas av hypostasen för att undvika denna attack.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 8
    5. Undvik chockvågorna.I det här draget kommer Anemo Hypostasis att absorbera Orbs utspridda i hela arenan, som handlar om stor skada.Flytta långt ifrån hypostasis, hoppa eller använda elementära förmågor (som Noelle`s Shield) för att undvika denna attack.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 9
    6. Dodge meteorerna.I denna attack kommer Anemo Hypostasis att skjuta anemo-skal på marken, vilket skapar uppdrag av vind.Vet att kärnan för hypostasen är utsatt under denna attack.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 10
    7. Se upp för Anemo-missilerna.Anemo Hypostasis kommer att bilda en rund, cirkulär form och eld anemo kuber på dig.Medan de inte är guidade kan dessa kuber hantera Anemo-skador om du inte är försiktig.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 11
    8. Läka dina karaktärer. Om ett tecken har nedfört, använd mat för att återuppliva dem. Om ett tecken är lågt på HP, ge dem mat för att fylla på. Alternativt, använd ett tecken som kan generera HP.
  • Del 3 av 4:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 12
    1. Titta på när Anemo Hypostasis-kärnan är utsatt.Kärnan är exponerad mellan lanseringsanfall.Det kommer också att exponeras under vissa typer av attacker.Du kan hantera fysisk skada under denna period.
    • Alla elementära attacker förutom Anemo-attacker mot Anemo Hypostasis resulterar i virvel, vilket innebär att du och andra karaktärer och fiender i området också kommer att tillföras med det element du hanterar skador på.Hantera anemoelementet först och kombinera olika attacker.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 13
    2. Använd uppdragen för att samla Anemo Orbs.Flyga runt arenan letar efter anemo orbs och absorbera dem för att förhindra att chockvågorna händer i första hand.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 14
    3. Var försiktig med din uthållighet. Om din uthållighet är för låg, kanske du inte kan undvika en specifik attack. Du kan fylla på din uthållighet med mat eller genom att vila, och du kan minska uthållighetskonsumtionen med andra matvaror.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 15
    4. Använd fysiska attacker mot hypostasen.Du kommer att vilja ha vapen som kan hantera hög fysisk skada, till exempel en femstjärnig claymore.Håll attackknappen ner för att hantera kontinuerlig skada mot hypostasen.
  • Dessutom kombinerar de olika elementen tillsammans.Ett enkelt sätt att hantera massiva skador är att kombinera pyro med elektro, vilket resulterar i överbelastad.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 16
    5. Upprepa till slutet.Efter att ha nått mindre än 5% HP kommer Anemo Hypostasis att sprida sig i tre Orbs.Använd vindgustarna för att flyga upp och samla anemo orbs för att förhindra att anemo hypostaser från läkning.Till skillnad från Geo och Electro Hypostases kommer chefen inte omedelbart att dö efter att ha samlat alla orbs-du måste fortsätta kämpa mot slutet för att besegra Anemo Hypostasis.
  • Del 4 av 4:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 17
    1. Leta reda på Ley Line Blossom.Det här ser lite ut som en visad blomma och är förmodligen i mitten av arenan.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 18
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman.Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Besegra en Anemo hypostas i Genshin Impact Steg 19
    3. Samla belöningar.Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du kommer alltid att få orkanfrö (ett uppstigningsmaterial för anemo-tecken, exklusive Xiao), artefakter, vayuda turkos (även används i stigande anemo-tecken), artefakter och en viss mängd av Äventyr, Kamratskap och karaktär exp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande