Hur man besegrar en avgrundsmage i genshin impact

Abyss mages är fiender som ingår i kommandot av avgrundsordningen.Beroende på deras element kan avgrundsmages lansera pyro, cryo eller vattenattacker.Besegra en avgrundsmage bör vara enkel, förutsatt att du räknar med rätt element.

Steg

  1. Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 1
1. Vet vilka tecken du behöver.Den karaktär du behöver beror på det element som avgrundsmagaren justerar med.Du kan använda elementär syn (genom att trycka på den elementära siktknappen eller hålla ner i mitten musknappen) för att bestämma fiendens namn.
  • Pyro Abyss-mages motverkas bäst med Cryo, Electro eller Hydro. Hydro är särskilt användbar på grund av hur förångningsreaktionen fungerar.
  • Cryo Abyss-mages motverkas bäst med pyro, elektro eller hydro. Pyro är särskilt användbar på grund av hur smältreaktion fungerar.
  • Hydro Abyss-magest är bäst motverkade med Pyro, Cryo eller Electro. Cryo är särskilt användbar på grund av hur den frusna reaktionen fungerar.
  • Om det finns mer än en avgrundsmage med olika elementstyper, kan du använda Anemo för att diffusa sina element tillsammans.
Del 1 av 2:
Undvika skador
  1. Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 2
1. Undvik gjutattackerna.Med dessa attacker kommer Abyss Mage att kasta sitt element direkt på dig, hantering av skador.Flytta tillbaka och bort för att undvika denna attack, eller använd en sköld.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmag i Genshin Impact Steg 3
    2. Undvik Pyro Abyss Mage`s Dragon Attack.I denna attack lanserar Pyro Abyss Mage tre demoniska drakliknande huvuden som andas eld.Flytta bort från brännpunkten för drakhuvudena för att undvika att ta skada.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 4
    3. Undvik Cryo Abyss Mages Icicle Attack.I denna attack kallas Cryo Abyss Mage Icicles ovanför dig som hanterar skador i ett effektområde.Dash för att undvika istapparna innan de landar på det röda området.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 5
    4. Undvik Hydro Abyss Mages Illusory Bubble.I denna attack kastar Hydro Abyss Mage en honinghydro illusorisk bubbla (samma bubbla som Mona använder för att stunna fiender) på dig.Springa bort från bubblan, men försök att fånga andra fiender i den här bubblan för att att att attackera dem enklare.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 6
    5. Var försiktig när avgrunden mage försöker ladda.I detta kommer avgrunden att försöka reformera sin sköld.Detta kommer att starta ett specifikt element i luften runt avgrunden mage i form av istappar, flareups eller bubblor.Kommer i kontakt med dessa bubblor kommer att hantera elementära skador.Efter en tid kommer skölden att reformera, knacka tillbaka spelaren och hantera elementära skador.
  • Del 2 av 2:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 7
    1. Titta på färgen på sköldindikatorn och avgrunden mage.Orange betyder pyro, ljusblå betyder cryo, och mörkblå betyder hydro.Alla dessa är mottagliga för Electro, så du borde vara bra om du bara har Lisa eller Fischl.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 8
    2. Räknare med det lämpliga elementet.Detta kommer att bära nedskärmen av avgrunden så att du kan slå ner det lättare.

    Dricks: Om det finns mer än en fiende av olika element, kan du använda Anemo för att påverka sina element på varandra.Så om du kämpar med en Cryo och en Hydro Abyss Mage, kommer Anemo att orsaka att den senare fryser.

  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 9
    3. Förhindra avgrunden mage från laddning.Du kan använda virvel eller överbelastade reaktioner, en dunkande attack eller en laddad attack av ett svärd, claymore eller polearm wielder för att slå tillbaka avgrunden så att den inte kan regenerera sin sköld. Om skölden regenererar, bryt sedan skölden igen.
  • Bild med titeln Besegra en avgrundsmage i Genshin Impact Steg 10
    4. Upprepa för att besegra avgrunden.Om det görs på rätt sätt kommer avgrundsmagaren att besegras, släppa en Ley Line-filial.Du kan också få ett bröstupplåst som kan släppa värdefulla material och / eller resultera i att du nivellerar upp.
  • Tips

    Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot elementära skador från avgrunden.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande