Hur får man kosmog i pokémon sun and moon

I Pokémon Sun and Moon är Cosmog en psykisk-typ legendarisk Pokémon som utvecklas två gånger, den sista tiden till antingen Solgaleo eller Lunala, beroende på om du har sol eller måne. När du spelar spelet ser du en kosmog som reser med Lillie som har en stor inverkan på spelets plot. Så småningom kan du få en egen, vilket den här artikeln kommer att förklara hur man gör det.

Steg

  1. Bild med titeln Få Cosmog i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Fånga Solgaleo eller Lunala, beroende på om du har Pokémon Sun eller Pokémon Moon. Du får Solgaleo i Pokémon Sun, och Lunala i Pokémon Moon. Denna händelse händer efter att du har slutfört spelens sista försök.
  • Bild med titeln Få Cosmog i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Besegra eliten fyra och mästare. Om det är första gången gör du det, kommer du att behandlas till en lång cutscene som innehåller en kamp med Tapu Koko, där du kan fånga den, före krediterna.
  • Bild med titeln Få Cosmog i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Sätt Solgaleo eller Lunala i din fest, om du inte redan har det i din fest.
  • Bild med titeln Få Cosmog i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Vet att det här steget varierar något beroende på vilken spelversion du har. Om du spelar Pokémon Sun, gå till Altar i Sunne under natten. Om du spelar Pokémon Moon, gå till altaren av Moone under dagen. Hur som helst, när du är där, gå igenom riftet för att visas på antingen altaret i munne i Pokémon Sun eller Altar of the Sunne i Pokémon Moon. Det snabbaste sättet att göra det är att använda Charizard Glide.
  • Bild med titeln Få Cosmog i Pokémon Sun and Moon Steg 5
    5. Gå till Sunne-sjön om du spelar Pokémon Sun, eller Moone-sjön om du spelar Pokémon Moon. När du är där, ser du en cutscene där en kosmog visas. Efter att cutscen slutar, gå upp till kosmogen och tryck på A för att få din egen kosmog.
  • Tips

    Om du letar efter en specifik natur och / eller IV, kan du spara innan du pratar med Cosmog och återställs om det inte är vad du vill ha. Det snabbaste sättet att återställa är genom mjukt återställning, som du kan göra genom att trycka på L, R och antingen välja eller starta samtidigt.
  • Du behöver inte ha ett ledigt utrymme i din fest för att få Cosmog, till skillnad från i tidigare spel.
  • Om din fest är full och du vill ha kosmog i den, kan du välja att ersätta en av dina lagmedlemmar med den.
  • Cosmog har lågbasstatistik och kommer inte att lära sig några attackerande drag även efter det att det utvecklas till Cosmoem, men om du är tålmodig att nivellera det, hittar du så småningom ditt hårda arbete som betalar när du får Solgaleo eller Lunala. Det är bäst att antingen byta ut det genom att sätta det i strid och sedan slå ut det eller använd exp. Dela med sig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande