Hur man besegrar en oceanid i genshin impact

Oceanid är en chef belägen i Liyue som är närvarande nordost om Wuwang Hill och öster om Qingce Village.Det är en extremt ren form av vattenkraft, och dess attacker involverar ofta vatten.ThisWill visar hur du besegrar en oceanid i Genshin-effekten.

Steg

Del 1 av 4:
Lokalisera havet
  1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 1
1. Förbered dig för slaget.Oceanid är immun mot alla vattenattacker, vilket betyder att du måste ha partimedlemmar med element som reagerar med hydro.Pyro, Cryo, Geo och Electro reagerar allt med Hydro, vilket resulterar i förångning, frusen, kristalliserad och elektrocharged, medan anemo och dendro är alla ineffektiva för att slåss mot havet.
  • Du vill också ha en karaktär som kan regenerera dina andra karaktärs hälsa, som Noelle.Om du inte har ett tecken som kan regenerera HP, behöver du mycket mat, och du måste uppmärksamma mycket nära.
  • Välj tecken på högsta nivå för att hantera maximal skada.Detta beror på slaget av slaget - Om du inte kan besegra Hydro Mimics inom en viss tid, kommer en bubbelpool att dyka upp, dränering av din nuvarande karaktärs hälsa tills den är nere eller tills det exploderar.Detta kan inte undvikas.

Direkt

  1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 2
    1. Teleport till Waypoint i grottan i Wuwang Hill.Detta ligger öster om det dolda palatset i Zhou Formula-domänen och ligger under jord.Du kommer att se en stor plattform i mitten av en stor sjö.
  2. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 3
    2. Gå norrut in i sjön.Fortsätt gå norrut tills du når plattformen.Det kommer att börja regna och himlen börjar bli dimmig.
  3. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 4
    3. Klättra på plattformen.Närma sig den blå cirkeln på marken för att starta slaget.

Via Stone Gate

  1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 5
    1. Teleport till Waypoint North of Stone Gate.Den ska vara belägen på en förhöjd väg.
  2. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 6
    2. Huvud sydväst på vägen.Fortsätt på väg i den här riktningen tills du kommer av rampen.
  3. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 7
    3. Huvudväst efter berget.Så småningom hittar du en grotta.
  4. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 8
    4. Resa genom grottan.Du hittar några mineraler och några fiender som du behöver besegra.
  5. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 9
    5. Aktivera waypointen i slutet av grottan.När du når slutet av tunneln kommer du att se en stor plattform i mitten av en stor sjö.
  6. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 10
    6. Gå norrut in i sjön.Fortsätt gå norrut tills du når plattformen.Det kommer att börja regna och himlen börjar bli dimmig.
  7. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 11
    7. Klättra på plattformen.Närma sig den blå cirkeln på marken för att starta slaget.
Del 2 av 4:
Dodging attacker
  1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 12
1. Vet hur Oceanid lanserar attacker.I stället för att direkt attackera dig, kommer det att lansera olika Hydro Mimics som angriper dig och att du måste besegra för att hantera skador.Dessa gäda i grupper av en eller två på en given plattform.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 13
    2. Undvik en vattensvagnens avgift.Om en vattensvin spår, måste du undvika sina avgifter.Att göra det, dash ut ur vägen så snart man går mot dig.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 14
    3. Håll tillbaka från en vatten ekorre attack.De kommer att försöka hantera skador på dig från nära håll.Om du kan stoppa ekorren från att pouncera på dig, borde du vara okej.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 15
    4. Undvik vattenkranens vågor.De kan påverka dig även från fjärran.Att göra det, kan du dash ut ur vägen.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 16
    5. Håll dig borta från vattenhöken.Dessa kommer att svälla ner för att hantera skador på din karaktär.Du kan göra det genom att dyka ut ur vägen när man swooper ner eller genom att kasta ner ett tauntobjekt (som Amber`s Baron Bunny).
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 17
    6. Se upp för vattenandan.Dessa kommer att följa dig med en vattenvortex under, hantering av skador över tiden.Att göra det, stå klart av cirkeln som vattenandan sitter i.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 18
    7. Stå klart av vattenkrabben.Dessa kommer att spraya vattenbubblor på dig, hantera skador över tiden.För att göra det, flytta från bubblorna.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 19
    8. Flytta sig bort från vatten Sparrows attacker.Dessa Pounce och Leap, hanterar massiv skada.När det sprang, dash ut ur sin cirkel.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 20
    9. Dodge vattengrogens attacker.Dessa kommer att stänka dig och ta itu med dig i nära sortiment.Dessutom kommer det att hoppa för att hantera skador.När det hoppar ut ur sin cirkel, och när den sprayer, rör sig bort från strömmen.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 21
    10. Se upp för explosionerna.Efter att ha besegrat vattenspurrow och vattengroda kommer en bubbla att bilda var de besegrade.Denna bubbla kan följa dig och explodera när du rör den.De kommer också att explodera efter en förinställd tidsperiod.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 22
    11. Håll klart när plattformen sjunker.Varannan vågor sänker havet två plattformar.Om du är olycklig att stå på en sjunkande plattform, kommer du båda att hamna i vattnet och du kommer att ta lite skada.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 23
    12. Var snabb när du besegrar fienderna.Om du är för långsam, kommer en bubbelpool att dyka upp från under dig.När Oceanid ringer ut "Dränka", Whirlpoolen kommer snabbt att döda din nuvarande karaktär.
  • Del 3 av 4:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 24
    1. Använd Cryo för att frysa landmimikerna.Detta kommer att resultera i frusen.Efter, hantera en laddad attack för att krossa isen och hantera ännu mer skada.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 25
    2. Använd pyro för att förånga landets mimics.Detta kommer att hantera mer skada på landmimikerna.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 26
    3. Använd Electro för att chocka landmimikerna.Detta kommer att resultera i elektrocharged.Detta kommer också att elektrokutera närliggande landmimiker och hantera mer skada över tiden.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 27
    4. Använd varierade tecken för att ta itu med vattenhökarna.Detta inkluderar Amber, Fischl och Lisa.Dessa tecken är några av de enda som kan attackera vattenhökarna.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 28
    5. Använd tiden mellan vågor för att läka.Du kan äta mat eller använda en helande karaktär som Noelle för att regenerera din karaktärs HP.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 29
    6. Upprepa till slutet.Efter att ha hanterat varje våg kommer havet att försvinna under vattnet och en Ley Line Blossom kommer att gissa på arenan.De två första vågorna kommer att innehålla en markimic typ, de två följande vågorna kommer att innehålla två mimiska typer av mark, och den slutliga vågen innehåller också två markimiska typer.
  • Del 4 av 4:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 30
    1. Leta reda på Ley Line Blossom.Det här ser lite ut som en visad blomma och är förmodligen i mitten av arenan.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 31
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman.Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Besegra en Oceanid i Genshin Impact Steg 32
    3. Samla belöningar.Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du kommer alltid att få rengöring av hjärta och 100 exp, vilket är ett kritiskt teckenupporteringsmaterial för Hydro Characters.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Hastighet är nyckeln till att besegra en oceanid.
  • Du kommer att ha en bättre tid om partiets nivå (jag.e. genomsnittlig nivå av alla tecken i din fest) är densamma eller högre än fiendens nivå.
  • Vissa matvaror ökar ditt försvar och skyddar mot hydroskador som härrör från var och en av dessa attacker.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • För din bekvämlighet finns det ett lägereld där du kan laga mat nära The Oceanid Arena innan du börjar din kamp.
  • Du kan vara bättre om du har två pyro-tecken och två elektrokaraktärer eftersom de kan hantera de flesta skador.Cryo, medan det kan hantera skador, kan inte hantera skador tillräckligt snabbt för att vara effektivt på egen hand.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande