Hur man slutför vargen i norra utmaningen (genshin-effekten)

Andrius, dominatorns dominator, är den veckovisa chefen för Wolvendom-regionen.Ligger sydväst om Mondstadt, Andrius är en av de svåraste cheferna för att besegra.Men med rätt strategi och en bra festnivå kommer du att kunna besegra Lupus Boreas.

Steg

  1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 1
1. Fyll i Razor Character Quest "Betydelsen av lupiska" först.Innan du kan utmana Andrius, måste du låsa upp sin utmaning.I den här uppdraget kommer du att slåss Andrius till 50% hälsa (medan du försöker rakhyvel).Efter att ha gjort det kommer Andrius att bjuda in dig att testa dina färdigheter i utmaningen.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 2
    2. Var beredd på enorma svårigheter.De veckovisa utmaningarna är de svåraste utmaningarna i hela Teyvat.Du är bättre om din festnivå är betydligt högre än den veckovisa bossnivån.
  • Del 1 av 4:
    Lokalisera Andrius
    1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 3
    1. Teleport till Wolvendom.Denna waypoint ligger sydväst om Mondstadt och öster om en stor cirkulär arena synlig på kartan.
  • Bild med titeln Slutför vargen av norra utmaningen (Genshin Impact) Steg 4
    2. Huvudväst.På den här vägen kommer du att stöta på några hilichurls, men det borde vara mest klart tills du når Andrius.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 5
    3. Släpp in på arenan.När du når utmaningen kommer du att släppa flera meter ner i arenan.Framför dig kommer du att vara ett svärd som kan användas för att starta slaget.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 6
    4. Förbered dig för slaget.Andrius är mestadels immun mot alla Cryo och Anemo-attacker, vilket gör denna chef extremt svår att slåss.Du har bäst att ha pyro och elektrokaraktärer med extremt hög nivå och med massor av HP, eftersom alla Andriuss attacker kan avsevärt dränera HP.
  • Du vill också ha en karaktär som kan regenerera dina andra karaktärs hälsa, som Noelle.Om du inte har ett tecken som kan regenerera HP, behöver du mycket mat, och du måste uppmärksamma mycket nära.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 7
    5. Aktivera svärdet för att starta.Flytta mot svärdet och välj sedan "Inleda rättegången" Att starta kampen med Andrius.
  • Del 2 av 4:
    Dodging attacker
    1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 8
    1. Håll dig ett måttligt avstånd från Andrius (ca 20m).Om du är för långt, debiterar han på dig med enorm hastighet.Om du är för nära, kommer du inte att kunna springa från sina attacker.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 9
    2. Stå ut ur iscirkeln.Om du ser en iskrets, betyder det att Andrius ska hoppa där.Detta kommer att hantera tunga kryoskador.Om du ser den här cirkeln runt Andrius, då är han på väg att snurra för att attackera dig.
  • Om du måste stå i iscirkeln, bör du ha en sköld för att skydda mot attacker.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 10
    3. Undvik att bli snedlad.Även om det inte finns någon iscirkel kan du fortfarande vara repad av Andrius.Flytta till sidan för att undvika sina klor och hans svans.
  • Om du är direkt framför, kommer Andrius att slash dig med sina klor.Om du är direkt bakom, kommer han att använda din svans för att attackera dig och / eller kasta is på dig.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 11
    4. Stanna utanför den stående isen.Denna is kan hantera cryo skada över tiden till tecken som står på den.Om du ser stående is, flytta bort från det.
  • Håll också av arenans väggar - medan den kan användas för att attackera Andrius utan att bli attackerad, kommer det också att täckas av is efter att ha nått halvvägs.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 12
    5. Flytta till mitten av arenan.Efter att ha nått halvvägs genom striden, kommer Andrius att springa i en cirkel.Håll ögonen på honom när han kommer att debitera flera gånger på dig innan du gör ett jätte språng mot dig.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 13
    6. Läka dina karaktärer. Om ett tecken har nedfört, använd mat för att återuppliva dem. Om ett tecken är lågt på HP, ge dem mat för att fylla på. Alternativt, använd ett tecken som kan generera HP.
  • Efter 50% HP

    1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 14
      1. Undvik de fallande istapparna.Efter Andrius når 50% HP, kommer han att kalla istappar från himlen.Du måste stanna i mitten för att undvika Cryo-skador över tiden från kanterna.
    2. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 15
      2. Håll dig borta från Anemo Circle.Efter laddning på dig kan Andrius bråka för att hantera Anemo-skador.Håll dig ur den gröna cirkeln för att undvika detta.
    3. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 16
      3. Håll dig borta från isvägarna.Andrius maj Andrius kan krossa den isen för att hantera ännu mer skadeståndsansvar.
    4. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 17
      4. Dodge vinbladet.Dessa kommer att hantera Anemo-skador.De kommer att bilda direkt framför Andrius.
    5. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 18
      5. Titta på Phantom Wolf.Om du tar för länge för att besegra Andrius, kommer små Phantom Wolves att gissa för att attackera dig.Detta är en låg skada, men det kan lägga upp över tiden.
    Del 3 av 4:
    Hantera skador
    1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 19
    1. Använd en caster när Midrange.En caster kan starta elementala attacker utan behov av elemental burst eller elementär skicklighet.Till exempel kan Lisa starta elektroattacker utan att behöva vara super långt.

    Dricks: Håll attacken eller markörknappen för att starta en starkare elemental attack.

  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 20
    2. Använd en bågskytt när Longrange.En bågskytt kan starta pilar över ett ännu längre avstånd.De kan också starta debiterade elementala attacker.Till exempel kan gult lansera pyro pilar in i luften.Dessa kräver att sikta, dock.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 21
    3. Använd en Claymore när du gör melee combat.En Claymore kan snabbt och effektivt hantera starka attacker.Det kommer också att låta dig starta elementära färdigheter attacker som involverar ditt vapen.
  • Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 22
    4. Kombinera flera element.Bortsett från Anemo och Cryo kan Andrius ta skada från två element i elementära reaktioner.Blanda exempelvis pyro med elektro för att överbelasta Andrius.
  • Bild med titeln Slutför vargen av North Challenge (Genshin Impact) Steg 23
    5. Upprepa till slutet.Efter att ha besegrat Andrius, kommer en trounblomma att gissa i mitten av arenan.Gröna linjer kommer att röra sig mot Ley Line som Andrius blir till elementärt damm.
  • Du kan bara slutföra den här utmaningen en gång per vecka.Utmaningen återställs vid midnatt varje måndag.
  • Del 4 av 4:
    Samla belöningar
    1. Bild med titeln Slutför vargen i North Challenge (Genshin Impact) Steg 24
    1. Leta reda på trounesblomman. Det här ser lite ut som en visad blomma och är i mitten av den aktuella plattformen du är på.
  • Bild med titeln Slutför vargen i norra utmaningen (Genshin Impact) Steg 25
    2. Använd hartset för att återuppliva blomman. Om du inte har tillräckligt med ursprungligt harts kan du istället använda bräckligt harts.
  • Bild med titeln Slutför vargen i norra utmaningen (Genshin Impact) Steg 26
    3. Samla belöningar. Beroende på din nivå kan du få olika belöningar, men du får alltid 200 exp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Din karaktär kommer inte att skada omedelbart efter att ha använt Elemental Burst (som i Zhonglis planet kvar), omedelbart efter att ha lanserat en laddad attack, och omedelbart efter att ha använt en blockattack (som i BeiDou`s Tidecaller).Använd detta till din fördel.
  • Vissa artefaktkombinationer kan regenerera dina andra karaktärs hälsa. Tänk på detta när du niverar dina tecken i "Tecken" skärm.
  • Du får bara hävda belöningar från Trounce Bosses en gång per vecka.
  • Varningar

    Om det är uppenbart att dina karaktärer förlorar mycket hälsa, lämna Trounce Domain Teleport till en staty av de sju för att regenerera hälsa och överväga att slåss när din fest och / eller äventyrsnivå är högre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande