Hur dubbla dip travel rewards

Du vet att det finns alla typer av resebelöningar där ute och väntar bara på att tjäna, och du har hört nämnt av Fabled "Double Dipping" -strategier.Det enklaste sättet att börja är att gå med i ett frekvent flygbladsprogram, med ett anslutet kreditkort och shoppa via onlineportaler som kan tjäna dig extra belöningar.Det finns även sätt att tjäna dubbla resebelöningar på icke-rese-relaterade kostnader. Slutligen tillåter vissa belöningsprogram till och med att du ska tjäna flera typer av belöningar genom enstaka inköp eller programmedlemsstatus.

Steg

Metod 1 av 3:
Ansluta ett frekvent flygbladsprogram och få kreditkortet
  1. Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 1
1. Anmäl dig i ett frekvent flygbladsprogram som är meningsfullt för dig.Den vanligaste typen av resebelöningar är flygbolag miles.För att tjäna de mest miles, inklusive i dubbel-dip-scenarier, måste du gå med i ett frekvent flygbladsprogram som du kommer att vara mest att använda.För många människor är det helt enkelt det program som är anslutet med vilket flygbolag de flyger med oftast.
  • En faktor är närhet till ett flygbolags nav. Till exempel, om du bor i en stad där ett visst flygbolag är baserat, är det sannolikt meningsfullt att gå med i sitt program, eftersom du sannolikt kommer att flyga med dem oftast.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 2
    2. Bedöma hur du är mest sannolikt att tjäna belöningar. Om du förutser att du tjänar miles eller andra punkter via andra inköp än flyg, välj ett program som ger mest mil för vilka typer av inköp du oftast gör. Till exempel, om du kör oftare och flyger när du reser, standard till ett program orienterat mer mot logi.
  • Dessutom uppmanar olika program miles eller poäng i olika priser, men dessa belöningar kan vara värda mer i vissa program. Antag inte att programmet där du kan racka upp miles eller pekar det snabbaste är bäst, eftersom det kan vara mycket svårare att faktiskt använda dessa belöningar.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 3
    3. Planera enligt specifika mål.Även inom vissa typer av Travel Rewards-program kan de faktiska belöningar du tjäna kan variera mycket. Till exempel kommer vissa Miles Rewards-program att tilldela dig med faktiska flygningar, medan andra kommer att tilldela dig tillgång till trevligare platser på de flygningar du köper eller tillgång till flygplatsen.
  • Som sådan, innan du börjar försöka samla poäng eller mil, måste du ta dig tid att räkna ut exakt vad du hoppas kunna tjäna och gå med i de program som erbjuder dessa belöningar.
  • Vidare, även inom program, kan vissa punkter eller miles endast användas för vissa programbelöningar, även om programmet erbjuder flera typer av belöningar.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 4
    4. Få det kreditkort som motsvarar ditt frekventa flygbladsprogram.De vanligaste flygerprogrammen erbjuder medlemmar tillgång till ett anslutet kreditkort.Dessa kort har hotell- och detaljhandelspartners. När du gör inköp på dessa partners kan du tjäna miles för ditt frekventa flygbladsprogram.Dessa ger de enklaste och vanligaste sätten att dubbla dip resebelöningar.
  • Till exempel kan du boka ett rum som belönar dig med 500 miles i ditt frekventa flygbladsprogram.När du betalar för rummet och använder kreditkortet som är anslutet till ditt frekventa flygbladsprogram, tjänar du också miles på köpet själv, så "fördubbling" dina belöningar.
  • När du gör ett stort köp, använd det här kreditkortet för att göra det om du inte har någon särskild anledning att betala med en annan metod (till exempel en lägre kostnad för kontanter).
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 5
    5. Håll reda på dina belopps utgångsdatum.Många belöningar, inklusive miles, löper ut om du inte använder dem.Vissa har speciella regler du måste följa för att hålla belöningar i gott skick.Kort sagt, bekanta dig med det lilla trycket om dina belöningsprogram, särskilt ditt frekventa flierprogram.
  • Du kan till exempel behöva göra regelbundna inköp med ett anslutet kreditkort för att hålla dina miles aktuella.
  • Metod 2 av 3:
    Dubbel doppning med dina resekostnader
    1. Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 6
    1. Handla i online shoppingportaler.Det finns online marknadsplatser som arbetar genom att hjälpa dig att söka efter något och hänvisa till den faktiska online-köpman när du är redo att göra ett köp. Dessa webbplatser kallas online shoppingportaler eller OSPS.Merchanten ger en kickback till OSP, och OSP ger dig ett incitament - som resebelöningar - för att använda sin portal.
    • Ofta har frekventa flygbladsprogram eller hotellbelöningar sina egna osp. Det betyder att du kan handla via deras hemsida för att tjäna extra belöningar på alla inköp du gör.
    • Om du också använder ett belöningsprogram som är anslutet kreditkort för att slutföra köpet, kommer du att tjäna poäng på själva transaktionen - så dubbla doppning på dina belöningar.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 7
    2. Registrera andra belöningskort med ditt föredragna lojalitetsprogram.Vissa kreditkort erbjuder vissa belöningar för vissa typer av inköp. Om du till exempel gillar att äta ute, är det troligt att du får ett belöningskort som ger dig dubbla poäng på restaurangköp.Inom kortets belöningsnätverk kan du ofta ange ett föredraget lojalitetsprogram.Faktum är att ditt belöningsprogram kan till och med belöna dig för att länka kortet till sitt program.
  • Som sådan kan du göra "dubbel" belöningar med hjälp av kreditkortet där det tjänar dubbla poäng och tilldela dem till ett frekvent flierprogram.
  • Vidare kan det frekventa flierprogrammet belöna dig med extra poäng om det är anslutet till den plats du köpte.I den meningen kan du till och med tredubbla dina belöningar!
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 8
    3. Dra nytta av andra kreditkortsbonusar.Ofta kan du tjäna extra belöningar mot programmet Ditt kreditkort är anslutet till genom att spendera ett visst belopp inom en viss tidsram.I dessa fall är det inte den typ av köp du gör eller var du gör ett köp, det är helt enkelt det belopp som betyder något.
  • Det vanligaste exemplet är en välkomstbonus, för vilken du kan få en viss mängd bonusbelöningar för att spendera ett visst belopp på ditt kort inom din första månad.
  • Metod 3 av 3:
    Med tanke på program med inbyggd dubbel doppning
    1. Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 9
    1. Tjäna starpoints och skymiles samtidigt. Delta`s Skymiles Frequent Flier-program och Starwood Preferred Guest-programmet har gått ihop i Crossover Rewards-programmet.Om du har elitstatus i något program kan du tjäna poäng i båda belöningsprogrammen för inköp med antingen företag.Det är viktigt att du måste länka dina belöningar för att få dessa fördelar.
    • Till exempel, när du köper ett deltaflyg, kan du tjäna både Skymiles samt Starpoints för köpet.
    • Dessutom, om du är en deltamedaljongmedlem, är du berättigad till speciella förmåner på SPG-egenskaper, och Starwood Elite-medlemmar får förmåner när du flyger Delta.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 10
    2. Prova ReweverPlus om du flyger United eller Stay Marriott.Status i ett av dessa företags belöningsprogram kan också översätta till förmåner från den andra.RewardsPlus-programmet är särskilt snedställt mot medlemskap i ett annat "Elite" -statusprogram.Till exempel, om du har uppnått minst en Premier Gold Status med United, kommer du automatiskt att vara Gold Elite i Marriott Rewards-programmen. På samma sätt, om du är Marriott Platinum, är du automatiskt MileagePlus Premier Silver Status i Uniteds ögon.
  • Du måste registrera dig för både belöningsprogram och länka dem för att få dessa fördelar.
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 11
    3. Gå med i Hhonors Hhonors. Helt enkelt genom att gå med i Hilton Hilton Honors-programmet, börjar du effektivt börja tjäna dubbla belöningar.Du kommer att tjäna Hhonors Rewards Points per dollar du spenderar på Hilton egenskaper, liksom en extra belöning som är upp till dig. Dina alternativ är antingen ytterligare hhonor poäng eller flygbolag miles (1 per dollar spenderad, med flera flygbolag alternativ).
  • Bild med titeln Double Dip Travel Rewards Steg 12
    4. Hitta mer specifik information online. Om du fångar Travel-Rewards Bug, kan du klåda för ännu fler sätt att maximera de belöningar du tjänar. Lyckligtvis finns det några extremt hjälpsamma webbplatser på ämnet.Förutom thePointguy.com, kolla in frugaltravelguy.com.
  • Den senare innehåller även en "rookie guide" för att fördubbla och tredubbla dina belöningar.I det hittar du mer specifik information om hur du bestämmer dina mål, andra partnerskapsprogram och hur man hjälper till att hålla reda på alla belöningar du tjänar!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande