Hur man följer hypotek accelerator plus-programmet

Återbetalningen av inteckningar kan vara ett skrämmande förslag. Föreställer tjugo eller trettio års betalningar på någonting gör att många låntagare önskar att det var ett bättre sätt. Lyckligtvis, med Mortgage Accelerator-program, kan du betala ditt lån snabbare utan att placera en massiv ekonomisk belastning på dig själv. Till skillnad från planer som helt enkelt klär på en extra betalning varje år, betalar denna plan av ditt lån med pengar du redan har. Efter planen är lika lätt som att ta stegen nedan.

Steg

Del 1 av 3:
Beslutar att använda ett hypotekslån accelerationsprogram
  1. Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 1
1. Bestäm om ett hypotekslånscceleratorprogram kan hjälpa dig. Hypoteksacceleratorprogram finns så att låntagare kan betala sina hypotekslån under en kortare tid än deras hypotekslån som ursprungligen planerades för. Detta kan spara dig tiotusentals dollar på intresse eftersom det totala räntebetalda är direkt knutet till hur lång tid det tar dig att betala av lånet. Detta kan vara till hjälp om du vill få din inteckning ur vägen för att fokusera på andra finansiella mål eller om du bara vill spara pengar på lång sikt.
  • Föreställ dig till exempel att du har ett 30-årigt, $ 100 000 lån som tar ut 6 procent intresse. Med en $ 600 månadsbetalning betalas ditt lån i sin helhet på 30 år och du kommer att ha betalat över 115 000 dollar i intresse. Om du betalat bara $ 100 mer per månad, $ 700, skulle du betala ditt lån på 21 år och betala mindre än 76 000 dollar i intresse. Detta är en besparing på $ 39.000 i intresse, trots att du betalat tillbaka samma storlek.
  • Bild med titeln Följ The Mortgage Accelerator Plus-programmet Steg 2
    2. Välj en Mortgage Accelerator Programtyp. Det finns i grunden två typer av hypotekslånsplaner. Man accelererar helt enkelt dina betalningar genom att byta dina 12 årliga månatliga betalningar för 26 bi-veckovisa betalningar (för hälften av ditt vanliga månatliga betalningsbelopp). Detta betalar av din hypotekslån snabbare (ner till cirka 22 år från 30), men är i huvudsak densamma som att skriva en ytterligare månadskontroll i slutet av året och kan skära mer i din månadsinkomst. Den andra typen, den typ som diskuteras i den här artikeln, innebär att du flyttar dina utgifter i ett hemkontakt av kredit (Heloc) och kreditkort så att du kan använda din befintliga inkomst för att betala din låneansvarig.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 3
    3. Betala aldrig för ett hypotekslånscceleratorprogram. Det finns många planer och program där ute som debiterar för att ordna denna typ av hypotekslån. I vissa fall kan detta vara mycket dyrt. Vet att du kan planera och budgetera din egen hypotekslånsanslutningsplan utan att betala för dessa bedrägerier.
  • Till exempel kan en av dessa planer kosta dig en initial $ 300 avgift och sedan $ 65 per år för livet av ditt lån. Dessa avgifter är onödiga, eftersom du betalar för något du kan göra dig själv.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 4
    4. Bestäm om Acceleration är ditt bästa alternativ eller ej. Mortgage Acceleration kommer alltid att minska summan av pengar du kan spendera varje månad. Även om detta kommer att hjälpa dig att komma ur skulden snabbare, kan det störa dina andra finansiella mål. Om du också är i en annan typ av skuld, som kreditkortsskuld, ska det vara din prioritet innan du tar en hypotekslånsplan. Alternativt kan du ha ett stort besparingsmål, som att spara för ditt barns utbildning. Tänk på dina prioriteringar innan du bestämmer om denna typ av plan.
  • Del 2 av 3:
    Genomförandet av programmet
    1. Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 5
    1. Hitta ditt positiva kassaflöde. Detta är det viktigaste steget. Ta alla dina månatliga räkningar, inklusive din inteckning, kreditkort, verktyg, medlemskap, gas, shoppingpengar, livsmedelsbutik, etc. etc. och lägg till dem alla tillsammans. Ta din månatliga lönecheck och subtrahera de totala månatliga kostnaderna från den. Vad du än har lämnat är din mängd månatligt positivt kassaflöde. Ju mer positivt kassaflöde du har, ju mer intresse du kommer att spara, och ju snabbare du kommer att betala din inteckning.
    • I vårt exempel har vi en $ 200 000 inteckning och vi gör $ 5000 per månad. Vår månatliga hypotekslån är $ 1000. Ytterligare betalningar och kostnader, som verktyg, bilbetalningar och mat, kostar ytterligare $ 2000 per månad. Det innebär att vi har totalt $ 3000 i kostnader varje månad. Så vårt positiva kassaflöde är $ 5 000 månadsinkomst minus $ 3 000 i månatliga kostnader, eller $ 2000.
    • Denna plan fungerar inte om du inte har några positiva månatliga kassaflöden.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 6
    2. Deponera din lönecheck i din inteckning. Ja, du läser det korrekt. Låt oss säga att du får betalt din lönecheck på $ 5000 den 1 januari. Ta det hela $ 5.000 och deponera det i din inteckning. Om du inte redan visste, uppkommer intresset dagligen på din inteckning i USA. Deponera hela $ 5000 i din inteckning och din nya balans (i vårt exempel) kommer att vara $ 195.000. För hela månaden kommer räntan att uppkomma baserat på en $ 195 000 balans i stället för $ 200.000. Du sparar redan pengar!Vänta, hur betalar vi våra räkningar?
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 7
    3. Få ett bra kreditkort. Kreditkort kan vara döden av dig, men, om de används korrekt, kan de vara en hörnsten i hela detta system. Den enda saken kreditkort är bra är att de kommer att ge dig "fri" pengar i upp till 45 dagar. Om du har en $ 100 balans och du betalar av det varje månad, kommer du inte att tillkomma något intresse. Vi kommer att betala så många räkningar som möjligt på vårt kreditkort.Verktyg, gas, shopping, biljetter till filmerna...allt.
  • Det innebär att du lägger din fulla $ 2000 i ytterligare månatliga kostnader på kreditkortet.
  • Få ett kreditkort som uppgår till bra flygbolag miles eller cash-back points. Du rackar upp stora saldon men du betalar dem i sin helhet varje månad. Detta hjälper dig att njuta av ytterligare fördelar utan extra kostnad.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 8
    4. Få ett hemtrafikkredit. Den andra hörnstenen bakom systemet är Home Equity Line of Credit, aka A Heloc. HELOC är en användbar typ av hypotekslån som du kan få det som ett kreditkort med ditt hem som säkerhet. Alltid alltid en heloc med en nollbalans. Du kommer att använda HELOC för att betala kreditkortsbalansen på $ 2000 i sin helhet varje månad och du kommer också att använda HELOC för att betala din hypotekslån (låt oss säga att din hypotekslån är $ 1000).
  • Om någon långivare säger att du måste ta en rita vid stängning, är de felaktiga. De säger bara att eftersom de flesta låneansvariga bara får betalt baserat på dragbeloppet och inte balansen i HELOC. Fortsätt tills du hittar en som inte kräver en rita vid stängning.
  • Hitta en heloc som har ett betalkort. Några av de större bankerna kommer att erbjuda ett betalkort i stället för Heloc-kontroller. Det blir lättare att betala ditt kreditkort och ditt hypotekslån med hjälp av det betalkort som är knutna till din Heloc. Några av de stora bankerna är Wells Fargo och Citimortgage.
  • Medan direkta långivare, som stora kommersiella banker, kan ha bra erbjudanden, överväga att titta på hypoteksmäklare också. Mortgage Brokers kan ge dig citat från en massa olika långivare så att du kan jämföra.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 9
    5. Titta på dina nuvarande saldon. Tänk på de nuvarande saldot i din hypotekslån, heloc och kreditkort. Detta hjälper dig att förstå hur du sparar pengar med Mortgage Accelerator-programmet. Att reachera exemplet:
  • Du lägger hela din $ 5.000 lönecheck i ditt inteckning på $ 200.000.
  • Din nya hypotekslån är nu $ 195.000.
  • Du lägger alla dina $ 2000 i månaden "utgifter" på ett kreditkort.
  • Du har en $ 1000 hypotekslån för totalt $ 3000 / månad i betalningar.
  • Du använder din Heloc för att betala kreditkortsräkningen och hypotekslån.
  • Dina nya totala hypotekslån är:
  • 1: a lien på 195 000 dollar
  • 2: a Lien Heloc på $ 3000
  • Totalt = $ 198.000
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 10
    6. Betala av heloc. I februari får du din lönecheck igen, men den här gången, lägg dina positiva kassaflöden helt i din HELOC. Detta håller balansen i din 1: a inteckning på $ 195.000 som redan sparar intresse. Med vår balans på $ 3000 i HELOC och vårt positiva kassaflöde på $ 2000, kommer Heloc att betalas tillbaka till $ 0 i tekniskt, en månad och hälften. Realistiskt kommer det dock att ta två månaders betalningar ($ 2000 i månad 1 och $ 1000 i månad 2).
  • Specifikt kommer dina betalningar för februari månad (från din $ 5000 lönecheck) att vara följande: $ 1000 Regelbunden hypotekslån, $ 2000 i regelbundna kostnader, och $ 2000 återstående positivt kassaflöde satte sig för att betala av HELOC.
  • I mars skulle du betala den regelbundna $ 1000 hypotekslån, betala din standard $ 2 000 månatliga utgifter, slutföra HELOC med $ 1000, och sedan ha ytterligare $ 1000 i positivt kassaflöde kvar.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 11
    7. Upprepa efter önskemål. Med din Heloc betalas av kan du fortsätta processen att sätta din lönecheck i din inteckning (det vill säga starta om processen du just har slutfört). Sätt hela din lönecheck till inteckning igen och upprepa processen därifrån. Varje gång du gör kommer du att minska din lånefordringar snabbare och accelerera din återbetalning.
  • För att göra detta kan du hålla din heloc öppen även efter det att den har blivit avstängd. På så sätt fungerar dina Heloc mestadels ett kreditkort, så att du kan ta ut pengar som behövs (upp till en viss gräns, förstås).
  • I teorin kan du låna så mycket som 80 till 90 procent av ditt eget eget kapitalvärde från din Heloc. Det är, föreställ dig att för exemplet $ 200 000 inteckning har du ett fullt hemvärde på 250 000 dollar, vilket betyder att du ursprungligen gjorde en betalning för $ 50.000. Om du inte har betalat in i din inteckning, är det här $ 50.000 ditt eget kapital i hemmet. Därför kan du låna 80 till 90 procent av det värdet på din Heloc, eller cirka 40 000 dollar till $ 45.000.
  • Se till att inte upprepa processen tills din heloc har blivit helt betald från föregående cykel.
  • Del 3 av 3:
    Med tanke på andra alternativ
    1. Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 12
    1. Tänk på att bara stanna på schema. Som tidigare nämnts finns det några fördelar att helt enkelt hålla sig på spår med dina hypotekslån. Medan du fortfarande betalar hela intresset och för hela ditt lån kommer du lättare att kunna möta andra finansiella mål. I stället för att accelerera din inteckning kan du använda dina positiva kassaflöden för att betala andra skulder, investera i ditt barns utbildning, eller spara för pensionering. Reflektera över dina mål och bestämma om en accelererad hypotekslån är bäst för dig.
  • Bild med titeln Följ The Mortgage Accelerator Plus-programmet Steg 13
    2. Betala mer varje månad. I stället för att ta ett extremt program, betala bara mer varje månad på din inteckning. Detta nummer kan vara vad du känner dig bekväm med. Även en extra $ 50 per månad kan ha en drastisk effekt på längden på ditt lån och ditt totala räntebetalning. Prune andra utgifter i ditt liv, som delar av din TV eller mobiltelefonräkningar, för att frigöra dessa pengar.
  • Var noga med att markera den extra betalningen som "gäller för princip", eller det kan bara tillämpas på ditt intresse.
  • För att hålla dig på rätt spår, överväg att konfigurera automatisk fakturering från ditt checkkonto. Den här funktionen dras automatiskt av din betalning (din hypotekslån plus vad du väljer att betala ovanpå) från ditt checkkonto. Detta kommer att se till att du håller dig på spår, även om saker är tätt i några månader.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 14
    3. Refinansiera ett kortare lån. Om du är väldigt seriös om att betala ditt lån snabbare och få ett positivt kassaflöde att bränna, kan du refinansiera ditt lån till ett kortare lån med banken. Till exempel kan du förkorta ditt 30-åriga lån till ett femton, tio eller till och med femårigt lån. Naturligtvis är det kortare lånet, desto högre är dina månatliga betalningar att vara. Å andra sidan kommer ett kortare lån också att debitera dig mindre intresse övergripande. Prata med en lånepresentant på din hypotekslån för att lära dig om dina alternativ.
  • Refinansiering av ditt lån kan medföra nya ursprungskostnader och stängningsavgifter.
  • Dessutom kommer dina lägre räntebetalningar troligen att du inte kan dra av så mycket hypotekslån från dina inkomstskatter varje år.
  • Bild med titeln Följ programmet Mortgage Accelerator Plus Steg 15
    4. Betala i klumpsummor om och när du får dem. Ett annat alternativ, som är i linje med någon typ av återbetalningsplan, helt enkelt sätter någon schablonbeläggning du får betala ditt lån. Det innebär att du tar några betalningar du får överstiger din vanliga inkomst och lägger dem direkt i ditt inteckning. Till exempel, snarare än att spendera din skatteåterbetalning på en semester, betala pengarna direkt i din inteckning. Detta är förståeligt obehagligt för de flesta, men kommer att se till att ditt inteckning är utbetalad på kortare tidsperiod.
  • Tips

    Gör din forskning innan du väljer finansiella produkter. Speciellt Helocs kan vara mycket komplicerade.
  • Prata med en professionell. Det finns certifierade hypotekslånsspecialister som kan visa dig rätt sätt och fel sätt att göra saker. Det finns flera källor där ute och de kommer att berätta fördelarna och nackdelarna med dem alla.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande