Hur man får reda på om ett hem är i avskärmning

Avskärmning är en process som långivare initierar när en husägare slutar betala en inteckning. Beroende på uppehållstillståndet kan en avskärmning initieras och slutföras om några veckor eller dras ut i nästan ett år eller längre. När ett hem i ditt grannskap går i avskärmning, kan ditt eget fastighetsvärde påverkas. Ta reda på om ett hem är i avskärmning genom att kontrollera de poster som hålls med din länsinspelare eller offentliga auktionsföretag.

Steg

Metod 1 av 3:
Söker när du känner till husägarens namn
  1. Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 1
1. Besök ditt länets inspelarens kontor. Dina lokala kontor kommer att ha information om alla bostäder i ditt samhälle. Du kan hitta din lokala inspelarens kontor i telefonboken, eller genom att söka på nätet.
  • När du har hittat ditt lokala postkontor kan du söka efter egenskapen med husägarens namn.
  • Vissa kontor behåller sina poster i utskriftsformulär, medan andra har bytt till digitala arkiv. Var inte rädd för att fråga kontorslistan om du behöver hjälp.
  • Försök att kolla tillbaka på en veckovis eller månadsvis, eftersom poster tenderar att uppdateras ganska regelbundet.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 2
    2. Kontrollera offentliga auktionslistor. Dessa listor finns tillgängliga online och på länets inspelarens kontor. Dessa listor inkluderar vanligtvis både gatuadressen och husägarens namn.
  • Försök att söka online för fastighetsförteckningar i ditt område. Du kan använda en fastighetsannonseringstjänst som http: // mls.com / foreclosureListings /, Eller prova en online fastighetsdatabas som Zillow.
  • Online-databaser som Zillow tillåter dig vanligtvis att söka med filter. Välj bara "Före avskärmning" När du letar efter hemförteckningar i ditt område. Att söka efter pre-avskärmning Homes kan du se fastighetsförteckningar som ännu inte har kommit till marknaden, men vars husägare är för närvarande i debitering av hypotekslån.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 3
    3. Försök att kontakta din granne. Om du känner din granne och rädsla för att hans hem är avskärmad, kanske du vill försöka prata med honom, om du är bekväm att göra det. Kanske rykten du hörde om hans förestående avskärmning var falska, eller kanske din granne delade på hans inteckning men kunde få fast på sina betalningar. Hur som helst, om du har ett bra förhållande med din granne, kan du tala med honom direkt spara mycket tid och problem.
  • Metod 2 av 3:
    Söker när du inte känner till husägarens namn
    1. Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 4
    1. Sök efter adress eller paketnummer på ditt lokala postkontor. Din länsbands kontor kommer att ha information om alla bostäder i ditt område. Du hittar telefonnumret för ditt områdes utsedda kontor genom att söka online.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 5
    2. Kontrollera bankförteckningar. De flesta banker driver en sökbar databas av avskärmad, pre-auktionshem. Du kan begränsa din sökning efter stat och stad eller län för att se en omfattande lista över varje fastighet en viss bank säljer.
  • Använd en online-sökmotor för att hitta banker med avskärmningslistor i ditt område.
  • Begränsa din sökning genom att välja stad eller län du bor i.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 6
    3. Kontakta din lokala fastighetsskattmyndigheter. Du kan begära information om fastigheten om du känner till adressen. Det finns ingen garanti för att ditt lokala skattekontor kommer att veta om alla de övergående utestängningarna, men vissa skattemyndigheter kommer att veta utifrån om en hypotekslån har frågat om egendomens skatter.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 7
    4. Tala med dina lokala fastighetsbyråer. Vissa fastighetsbyråer hanterar i stor utsträckning med avskärmning. Ta reda på vilka byråer som specialiserar sig i avskärmade fastigheter, och fråga en fastighetsmäklare om den adress du tror går i avskärmning. Det finns en bra chans att agenterna på det kontoret kommer att veta om eventuella föreställningar i ditt område, och kan ge dig mer information.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 8
    5. Sök online. I Förenta staterna upprätthåller institutionen för bostads- och stadsutveckling en omfattande notering av avskärmade hem i en databas som enkelt kan söka på nätet.
  • Besök http: // ushud.com / Om du letar efter ett hem i USA.
  • Ange din postnummer och bläddra i listorna för att se om en adress du är orolig för har inkluderats i listan.
  • Om du bor utanför USA, sök online för dina nationella eller regionala bostadskontor.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 9
    6. Kontrollera dina lokala tidningar. Många auktionsföretag annonserar de senaste utestängningarna och kommande auktioner i utskriftsannonser för att dra mer potentiella köpare. Kontrollera papperet på en daglig eller veckovis för att leta efter uppdateringar om utestängda egenskaper och auktioner.
  • Tidningar i fastighetens län är skyldiga att publicera en lista över bostäder slated för auktion. Vanligtvis listas som ett meddelande om försäljning, kör dessa listor regelbundet under olika tidsperioder, beroende på var auktionen hålls. I vissa stater kommer noteringen att löpa under en period av tre veckor, medan i andra stater måste noteringen löpa minst en gång i veckan under en period av fem veckor.
  • Metod 3 av 3:
    Förstå avskärmning
    1. Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 10
    1. Känna till fakta. Avskärmning är processen med vilken en hypotekslån säljer eller auktioner av en del av egendom för att återkräva förlusterna från ett hypotekslån som har blivit default. Vem säljer fastigheten beror på villkoren i din inteckning. De flesta inteckningar kommer att ange att banken tjänar rätten att avskärma på fastigheten om husägaren inte uppfyller de överenskomna återbetalningsvillkoren.
    • I vissa stater kan avskärmningsauktionen drivas av den lokala sheriffens avdelning, kallad en sheriffs försäljning.
    • Vissa stater tillåter långivaren att avskärma utan att behöva gå till domstolen eller involvera sheriffens avdelning. Dessa avskärmningar kallas en förvaltarens försäljning, och innebär vanligtvis en förtroende istället för en inteckning.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 11
    2. Förstå vem som är i fara. Den som standardiserar på en hypotekslån riskerar att ha fastigheten avskärmad. En husägare anses ha defaulted på inteckning efter en månad med missade betalningar. Efter en betalning är 10 till 15 dagar sen, kan långivare börja klibba på sena avgifter. Husägaren har då en överenskommelse om graceperiod för att utgöra de missade betalningarna plus alla upplupna sena avgifter innan långivaren kan börja avskärmningsprocessen.
  • Vissa hypotekslån kommer att göra det möjligt för låntagare att utarbeta en speciell övertygelse, som anpassar villkoren för inteckning för att undvika att gå i avskärmning.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 12
    3. Känna till dina lokala förordningar. På vissa ställen har en husägare som har förlorat sitt hem på grund av avskärmning upp till 12 månader att förvärva de nödvändiga medelna för att köpa tillbaka ett avskärmt hem. Det här är bra för husägaren som ursprungligen försummade på sina lån, men dåliga för investerare, som bara kan köpa en avskärmningsfastighet för att förlora den egendomen inom några månader av auktionen.
  • Detta är känt som inlösenperioden. Generellt kommer bankerna inte att sälja en avskärmad egendom under inlösenperioden och kommer att behålla fastigheten under denna tidsperiod.
  • Bild med titeln Ta reda på om ett hem är i avskärmning Steg 13
    4. Förstå effekterna av avskärmning. Avskärmning av ett hem kan påverka hela stadsdelen. Att ha ett grannskapshus avskärmt kan påverka fastighetsvärdena för omgivande hem, eftersom potentiella köpare kan blyga bort från att köpa in i grannskapet. En avskärmad hem kan också falla i förfall, vilket kan göra fastigheten mindre tilltalande för potentiella köpare.
  • Tips

    Kom ihåg att informationen ständigt förändras. Kontrollera regelbundet uppdateringar och förstå fastighetsrätten i ditt samhälle.
  • Ofta kan staden varna potentiella köpare till problem i hemmet, såsom överskott av vattenanvändning, som kanske indikerar en läckage eller brutet rör. Detta är särskilt viktigt när banken inte tillåter en inspektion av ett avskärmt hem på auktion.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande