Hur man är stor och vacker

I dagens samhälle är det svårt att accepteras som ett överviktigt eller till och med överviktigt "attraktiv" Kvinna, men det finns vissa steg du kan ta för att få dig att känna sig mer attraktiv och följaktligen för att andra människor ska lockas till dig.

Steg

  1. Bild med titeln vara stor och vacker steg 1
1. Se till att ditt hår fungerar för dig. Få en snitt som smickrar ansiktsformen och håller huvudet till kropps proportioner i åtanke. (Obs! För långt hår på plusstorlekar drar ofta kroppen ner. För kort hår ger "stifthuvud" effekt, det för ett litet huvud på en större kropp.) Ofta, dö den en nyans eller två mörkare eller lättare kan göra ett mycket mer slående utseende än "mousy" hårfärg. Om din naturliga hårfärg är tråkig, överväga att ta reda på din färgtyp och dö den en mer smickrande nyans. (Kalla eller varma färgtyper, eller om mer djupt, årstiderna: vår, höst, vinter och sommar. Denna information finns i färgtypsanalysböcker, och är också mycket användbar för att plocka ut smink och klädfärger som smickrar dig mest.)
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 2
    2. Ta dig tid att tillämpa smink. Ett välgjort ansikte, men inte alltför dramatiskt som gör att du ser ut som en clown, presenterar en välskötta bilder. Lär dig att accentuera dina bästa funktioner och hur man konturerar ditt ansikte. (Få ett smink samråd eller investera i en bok om tillämpning av smink.) I allmänhet, att ta hand om dig själv kommer att ge människor ett intryck av förtroende och självvärde. Förtroende du kommer att känna av att vara väl underhållen, kommer att göra din stora personlighet som människor kommer ihåg om dig, inte de få extra punden.
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 3
    3. Investera i dina tänder och behåll din hud. Håll dina naglar väl preparerade. Dessa små saker gör en stor skillnad. Ser frisk och ren är alltid attraktiv!
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 4
    4. Hitta minst 5 saker om dig själv som du gillar, och tänk på dem när du kommer ner. Kanske skriv dem ner så att du kan titta på dem när du behöver ta dig tid att visa upp dessa funktioner. Till exempel har du vackra händer? Använd sedan fina ringar och behåll dina naglar.
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 5
    5. Låtsas! Ingen är helt kroppsäker. Var positiv om dig själv till andra, och andra kommer att se dig i det ljuset. Ingenting gör att en person ser mer oattraktiv mot andra, oavsett vikt, än en person som ständigt gör självavskrivande kommentarer. Men om du verkar glad och självsäker med hur du ser, kommer människor att dras till din personlighet. Kom också ihåg att många män tycker att större kvinnor är attraktiva.
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 6
    6. Gör kläderna för dig. Få en bok om kroppsandelanalys (eller bildkonsultguider) och ta reda på vilka skärningar som fungerar för din kroppstyp. (Till exempel, rakt ben jeans balanserar breda höfter, så håll dig borta från jeans som avsmalnar!) Använd aldrig för baggy, det kommer att göra dig större då är du. Använd aldrig för snäva kläder, det kommer att accentuera dina problemfläckar. Använd välutrustade nedskärningar, de kommer att sätta dig i det bästa ljuset. Du behöver inte begränsa dig till svart, även om mörkare färger slänger, men också var försiktig med alltför extremt ljusa färger och mönster som skriker cirkustältet. Grundläggande bitar kan också jazzed upp genom djärva och kreativa tillbehör, som alltid är konversationsstartare.
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 7
    7. Ta från trenderna som fungerar för dig. Om du har problem med att leta efter trendiga kläder som passar din storlek, överväga att ha mer tidlösa bitar och göra dem uppdaterade med billiga trendiga tillbehör som du bara kommer att bära för säsongen. Bära bara en eller två trendiga bitar för att se in, mindre är alltid mer. Annars har bra kvalitetstillbehör för att göra en outfit. Investera i bra bitar, de har ofta ett längre liv då dina kläder. Bra skor, väskor och smycken kan göra en billig outfit ser dyrare ut.
  • Bild med titeln vara stor och vacker steg 8
    8. Få regelbunden motion, med läkarens o.k.Regelbundna arbetsöppningar som promenader och simning är stora och hjälper till att tona dina muskler, ge dig en hälsosam glöd, hjälpa dig att må bra och flytta mer graciöst.
  • Tips

    Titta inte i spegeln och vara negativ om dig själv, plocka ut de goda delarna!
  • Kom ihåg att oavsett hur stor du är, är du fortfarande vacker!
  • Och kom ihåg, det handlar inte om utseende. Så plocka ut något som du är bra på, och betona det.
  • Titta alltid för den ljusare sidan av livet.
  • Dusch regelbundet (eller åtminstone innan du går ut).
  • Jämför inte dig själv med någon annan. Så länge du är dig själv kommer folk att älska dig för det och om de inte då är de inte värda att veta.
  • Fokusera på kvalitet. Ett bra par örhängen eller ett nytt hårklipp kan göra hela skillnaden. Ignorera inte de små handen. De gör en stor skillnad också.
  • Vara vacker från insidan. Det är väldigt viktigt än vad du har på utsidan.
  • Varningar

    Var inte över dramatisk om hur du ser, vi har alla hang-ups och du behöver bara lära dig att acceptera dem.
  • Även om det är övervikt är stereotyp som ohälsosam, är vissa människor bara naturligt så. Ät rätt och få regelbunden motion. Gå inte på dieter - det finns ett exempel på en hel bransch som görs på att få folk att känna sig otillräckliga. Och om du verkligen inte äter hälsosam, se en läkare om det. Hälsa och skönhet mäts inte i pund, de mäts av samhället.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande