Hur man är en eremit

Eftersom du är på den här sidan, ser du antingen att leda ett liv helt ägnat åt bön och vara andlig eller du är trött på att titta på bilder av mat på Facebook och titta på regeringarna självförstörelse. Hur som helst är de finare punkterna att vara en eremit desamma. Är du redo för ett liv av närhet, hållbarhet och resursfullhet? Vill ta reda på det?

Steg

Del 1 av 3:
Hitta vad som är rätt för dig
  1. Bild med titeln vara en eremit steg 1
1. Tänk på varför du vill bli en eremit. Vad försöker du undvika eller etablera? Om du inte har något tydligt mål, blir det bara en eremit att vara en passande fas. Är detta ett tillfälligt medel för uppror? Är detta för att undvika en viss person eller människor i allmänhet? Är detta en typ av långvarig "Paus" för dig själv? Känner du en andlig kallelse till hermitism? Vilka är dina personliga skäl?
  • Är det överklagandet att inte vara med människor eller är det enkelheten i den livsstil som drar dig? Verkar det som en passande fas eller är det något som har varit bakom ditt sinne i åratal? Det är symptomet på en större fråga? Eller är det den enda möjliga lösningen?
  • Bild med titeln vara en eremit steg 2
    2. Bestämma hur mycket av en eremit du vill vara. Att vara en eremit betyder inte att du är låst inuti ditt hus. Gott om kommunikation med omvärlden eller ens leva med en annan person. Över hälften bor i stadsområden. Att veta att det finns ett spektrum för att vara hermitisk, var faller du?
  • I dagens värld är det svårt att vara helt självhäftande. Vill du bygga ditt eget hus, odla din egen mat och riga upp ditt eget brunnssystem? Eller vill du hellre stanna i din lägenhet och beställa kinesisk takeout? Båda är deras egna versioner av Hermit Life.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 3
    3. Bestäm på ditt hem. I Hermitdoms Ande är det förmodligen bäst att välja någonstans dold, liten och blygsam. Bättre fortfarande om det är miljövänligt. Ju mer bucolic och out-of-the-way, desto bättre. Men om du råkar ha en plats i mitten av Manhattan, fungerar det också (bara få ljudisolerade fönster).
  • När det gäller inredningen, i allmänhet erimits lust enkla liv. Vissa har kabel, datorer och är anslutna, medan andra spenderar sina timmar som ber, trädgårdsarbete och helt avlägsnas från omvärlden. Om du planerar att bli en eremit för att befria dig från samhällets onda och woes, kanske du vill gräva genom dina ägodelar, ta bort rörelsen från världen runt dig.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 4
    4. Tänk på hur du ska gå av kartan. Vill du gå kallt kalkon? Bara en dag vaknar i din säng, ta en titt på dörren, och vet att du aldrig kommer att lämna de vävda spärrarna i din Berber matta någonsin igen? Eller kommer du långsamt att begränsa dig själv, kräva en eskalerande mängd av "mig" tid som dagarna passerar? Ännu bättre...Hur kommer du att varna massorna?
  • Hur blir du en eremit utan att störa din familj? Tja, kortfattat, det gör du inte. De kommer inte bli galen om att du vägrar att leva som "vanligt" folk gör. Om det här är en oro för din, för att börja med, lindra deras bekymmer genom att förklara din situation och din rationale. Förhoppningsvis kommer de att få det. Och om du vill, berätta för dem att du kommer att hålla kontakten. Bara för att du är en eremit betyder inte att de aldrig kommer att se dig igen.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 5
    5. Tänk på din mentala hälsa. Om du aldrig vill se människor någonsin igen (vilket inte är hur de flesta eremits fungerar) kan du ha en typ av undvikande personlighetsstörning, PTSD (posttraumatisk stressstörning) eller annan odiagnostiserad psykisk sjukdom. Dessa två kan till exempel få dig att känna en stark önskan att undvika människor (så kan ledsen (social ångestsyndrom), men i mindre utsträckning). Är det alls möjligt?
  • Besök en terapeut om du överväger att skära av kommunikationen helt. Det kommer att göra vänner och familjen andas enklare, och du är skyldig för dig själv för att se till att du inte är självmedicinering en psykisk sjukdom.
  • Del 2 av 3:
    Bli beredd
    1. Bild med titeln vara en eremit steg 6
    1. Få pengarna redo. Om du inte arbetar hemifrån och på något sätt lyckas att ha ett jobb som inte ger dig någon extrem kognitiv dissonans när det gäller din livsstil, kommer du förmodligen inte att ha ett betydande konstant inkomstflöde. Och du kommer sannolikt fortfarande att behöva pengar för att överleva! Det kommer att bli betydligt mindre pengar du behöver, men du behöver fortfarande lite. Var kommer det från?
    • Du finns fortfarande. Du kan behöva betala skatt och dina studielån kommer inte bara att gå iväg. Du behöver också mat, el (förmodligen?), vatten (definitivt), och vad som helst minimala väsentligheter du behöver. Du kan försöka växa en trädgård med bara dina nakna händer och en välsignelse från regnet, men det blir en utmaning!
  • Bild med titeln vara en eremit steg 7
    2. Lager upp på objekt du behöver. Eftersom du bor för, ja, någonsin, lagra på vad det än behöver. Då kan du helst göra en resa en gång i månaden för ägg och bröd eller din årliga dalliance med den lokala mataffären för pulveriserad mjölk, kryddor, etc. Supermarknader kan nu leverera till ditt hem, men det är bara arbete du hellre skulle undvika.
  • Tänk på vad du skulle ta med dig om du var tvungen att gå på en månadslång semester till ett tredje världsland. Rakhyvel? Schampo? Deodorant? Tandkräm? Böcker? Batterier? Granola barer? Tanken här är att lagra så varmt att alla dina behov är uppfyllda inom din ödmjuka bostad.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 8
    3. Koppla ifrån. Okej, det är det ögonblick du har väntat på. Avaktivera ditt Facebook-konto, ge en 140-tecken farväl till din twitter, spendera 5 sista sekunder snapchatting, vänd din mobiltelefon, kör över din bärbara dator med din gräsklippare och njut av. Gjort. Du är nu inget annat än ett minne på internetets ansikte. Grattis.
  • Okej, så du kan ha en telefon. Du behöver det för att beställa pizza, ändå. Och du kan ha kabel och internet om du vill, men du kommer inte verkligen skörda de andliga fördelarna med att vara en eremit om du är ansluten. Så nej, hermitgemenskapen kommer inte att skämma dig (det är en tanke), men du kommer inte att leva upp till din reclusive potential.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 9
    4. Gör din miljö hållbar. Eftersom du är till stor del beroende på dig och du ensam, var noga med att ha allt du behöver på klara. Gå plantera en trädgård! Bygga ett uthus! Investera i en cykel! Få ett lager av oljelampor! Om det varar, är det bra.
  • Återigen är den här delen upp till dig. Men ju mer hållbar din miljö, desto mer kan du njuta av din hermitry. År kommer att passera och du vet inte ens det. Vad behöver du för att skapa det liv du vill leva?
  • Bild med titeln vara en eremit steg 10
    5. Utveckla färdigheter. Du vet allt den tiden du har på dina händer som överväger livet och din existens? Du måste döda det!Så plocka upp en pensel nu (som du utformade ut ur en kvist och ditt eget hår) och börja målning. Lär dig hur du använder en Bo-personal. Få konversationsgrunderna i ett främmande språk nere. Tidning. Studera växterna i din bakgård. Lära sig Hur till trädgård. Hur sy syr. Listan är praktiskt taget oändlig.
  • Om inget annat, få de färdigheter som kommer att göra din hermitry lättare. Det betyder att sy, matlagning, trädgårdsarbete, döda spindlar, vara praktiska runt huset, etc. Att vara en eremit är mycket lättare när de lever självständigt är det inte ett problem. Du kan göra tvätt, höger?
  • Bild med titeln vara en eremit steg 11
    6
    Tyck om dig själv. Du vet varför? Eftersom du är bokstavligen den enda du kommer att vara omkring 23.99/7. Gillar inte dig själv och det är ganska hemskt företag. Hemskt företag som aldrig går bort. Det är möjligt att köra dig galen, vilket är en slutsam situation som du sannolikt vill undvika. Gillar inte dig själv och det kan hända.
  • Att vara en eremit, för de flesta, är inte en tre månaders prövning. Det är ett liv val som erbjuder mycket lycka. Det görs vanligtvis i andra hälften av livet, men det kan göras av någon när som helst. Så innan du handlar om att isolera dig själv, men du, se till att du har "du" på din sida.
  • Bild med titeln vara en eremit steg 12
    7. Få en eremithjälpare. Det är som en personlig assistent, men mer alliterande. Ibland behöver du någon att släppa av matvaror på din tröskel, för att hjälpa dig med den täppt toaletten, för att få över akut gnagare mördare, eller för att hjälpa dig när du har fallit och brutit benet. Det är bara bra. Se till att du har en länk till omvärlden - du kan sluta desperat det.
  • Du behöver inte se dem om du inte vill, men du måste kunna kontakta dem. Generellt sett kommer telefonen det enklaste sättet. Om detta går emot dina principer är det förståeligt - dock, har En telefon är inte densamma som att använda den. Ha en i händelse av nödsituationer. Och ja det kan vara en fast telefon. De har fortfarande de.
  • Del 3 av 3:
    Skörda fördelarna och göra offren
    1. Bild med titeln vara en eremit steg 13
    1. Sätt din tid till god användning. Nu när du inte arbetar, svarar inte på andras skyldigheter, och inte oroa dig för vad ditt hår ser ut, vad ska du göra med din tid?! Om du är som de flesta eremiter, spenderar du mycket tid mediterande, bön-, och njuter av de enkla sakerna i livet. På tiden!
    • Du har förmodligen mer tid än du ens inser. Du kommer att vakna när du vill, sova när du vill, och falla i en naturlig produktivitetscykel. Hitta den tid som är bäst för att sova, äta och träna till dig. Nu när ditt schema är allt ditt, har du ingen anledning att maxisera din produktivitet.
    • Använd detta för att utveckla alla färdigheter du önskar att du hade tid för i din mer cookie-cutter förbi. Jonglera! Växtrosor! Göra bröd från början! Så många wikihow artiklar du kan vara perusing!
  • Bild med titeln vara en eremit steg 14
    2. Klänning helt enkelt. Du är en ganska ledsen ursäkt för en eremit om du går runt ditt hus i ett par Manolo Blahniks hela dagen varje dag. Tekniskt Du är en eremit, men tanken på en eremit livsstil är att leva minimalt, för att skrapa externa önskningar och lyx. Du behöver inte Gör dina egna kläder Om du inte vill, men begränsa din garderob till grunderna.
  • Om KE $ ha kan rock sopor chic, kan du rocka eremit chic. Igen med resväskan metafor: välj en eller två bitar för varje möjlig situation du kan hitta dig själv i. Det är allt du behöver! När de sliter ut, ja då har du lärt dig att sy. Hej, vilken fin övergång till nästa steg!
  • Bild med titeln vara ett eremit steg 15
    3. Se upp för ensamhet. När var sista gången du gick dagar utan ens seende en annan människa? Ja, världen suger, människor är hemska, och mänskligheten har länge överskridit det välkomna, men det betyder inte ensamhet kommer inte att komma a-creepin `. När det kommer, hur kommer du att hantera det?
  • Massor av eremits har ett mycket litet nätverk av människor som de är bekväma att hålla i kontakt med. Du kan, ha ett eller två personer som kan ta bort Moody Blues när de sätter in. Har bara det här etablerat att gå in i det! Det är mycket svårare att göra vänner när du blir satt på dina Hermit-sätt.
  • Här är ett annat problem: nykterhet. Du kommer inte att få ditt spår när som helst snart. Som någonsin. Du svalnar med det?
  • Bild med titeln vara en eremit steg 16
    4. Anslut med andra eremiter. Galen, va? Men det är en sak. De har även ett helt nyhetsbrev. Alla behöver någon som förstår sina försök och tribulationer. Det är inte något du gör personligen eller ens på det vanliga, men att läsa en broschyr är verkligen ett solatium för en annars dyster social existens.
  • Att ha ett par människor på din sida tar inte bort din Hermit Cred. Om j.D. Salinger måste korsa bron till stan för att få sitt mail, så kan du. Människor är en nödvändighet för livet. Gilla en diet - om du går kallt kalkon, misslyckas du. Tillåt dig en smak (i ​​icke-kannibalistisk mening, det vill säga).
  • Bild med titeln vara en eremit steg 17
    5. Vet att världen kan erbjuda dig ett rykte. När de lokala barnen börjar peering i ditt hus, lämna dig gåvor i trädens knotholes, vara säker på att lokalbefolkningen har börjat prata. Ord kommer att få ut att det finns en eremit som bor i din bostad och, och se, det är du. Detta behöver inte påverka dig om du inte släpper det, men om du någonsin vill återvända världen, blir det en utmaning. Du upp för det?
  • Om du vill bli anställd eller till och med göra vänner, kan det finnas en legitim mängd avslag som väntar på dig. Hermiter är bara inte "fick" I världen idag. Varför skulle någon vilja överge bekvämligheten av det moderna livet?! "När du lämnar hem kan du aldrig gå tillbaka," är en fras att komma ihåg här. Är det värt det? Kanske.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns inget behov av att aldrig komma ut. Du försöker vara en eremit, inte en död och begravd lik! Verkliga eremiter i de gamla dagarna spenderade mycket tid utomhus och hade tillfälliga besökare. Det är bra att se solen då och då, och kanske också några människor.
  • Var beredd att berätta för folk exakt varför du har blivit en eremit. Ju mer lugn och rimlig du handlar om det, desto fler kommer att lära dig att lämna dig ensam.
  • Varningar

    Para inte, framför allt din hermitdom.
  • Människor kommer förmodligen att bli lite bekymrad. Var fast men säkerställer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande