Hur man får reda på om din väns förälskelse krossas tillbaka

Navigera djupet av kärlek är svårt att säga minst. Detta är särskilt sant när du försöker vara en bra vän och till uppgift att undersöka de sanna känslorna av en väns förälskelse. Med lite intuition och gammaldags ärlighet kan du göra det komplicerade kärleksspelet lite enklare.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör ärligt arbete
  1. Bild med titeln Ta reda på om din vän
1. Vara uppe. Det enklaste och mest effektiva sättet är att bara fråga din väns förälskelse om sina känslor. Om du har problem med att arbeta med modet att ställa en sådan personlig fråga, finns det några sätt att göra processen enklare.
  • Tänk på tiden och placera du ska ha konversationen. Se till att förälskelsen är i ett bekvämt område, förmodligen ut ur öronsten från alla som kunde lyssna på.
  • Var försiktig. Använd inte konfronterande linjer, som "Alla vet att du gillar Ryan. Kom bara ut och säg det!" Istället kanske du säger "Du verkar verkligen glad runt Ryan. Tror du att du kanske har känslor för honom?"
  • Pry inte för mycket om de verkar obekväma. Om förälskelsen verkar bli generad under din konversation, tillbaka lite. De kan behöva tid innan de är villiga att avslöja sådana känsliga känslor.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    2. Fråga om deras kärleksliv. I stället för att fråga krossa direkt om din vän, försök börja med sitt kärleksliv i allmänhet. Be om att se om de daterar någon eller om de för närvarande letar efter ett kärleksintresse.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    3. Fråga om din vän på ett platoniskt sätt. Be din väns förälskelse mindre ledande frågor om din vän, och se om de naturligtvis tar upp sin potentiella attraktion. Prova frågor som, "Så hur mötte du och Cayla?" eller "Hur länge har ni känt varandra?"
  • Metod 2 av 3:
    Spotting en flört
    1. Bild med titeln Ta reda på om din vän
    1. Undersök kroppsspråk. Människor ger av märkbara förändringar i sina rörelser när de känner sig lockade till någon.Medan alla har sin egen uppsättning kroppsdelar, finns det några vanliga tecken att se upp efter när någon krossar.
    • Öppna ställningar som uncrossed ben, öppna armar och palmer som vetter upp.
    • Människor kommer ofta att luta sig mycket närmare en förälskelse när de talar med dem i jämförelse med det personliga utrymmet de använder med platoniska vänner.
    • Ibland kommer människor att leka med håret, smycken, eller kommer helt enkelt att göra utökad ögonkontakt och le under sina konversationer med krossar.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    2. Titta på ögonkontakt. Långvarig ögonkontakt, även i drygt en sekund, är ett vanligt tecken på antingen aggression eller romantiskt intresse. Var uppmärksam på hur länge din väns krossa blickar på din kompis. Om de misslyckas med att upprätthålla konsekvent ögonkontakt, kan det vara ett dåligt tecken på alla förhoppningar om ett förhållande. Tvärtom är det en utmärkt signal om tillgivenhet om de ständigt stanna låsta på varandras ögon under konversationer.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    3. Titta på deras sociala mediekommunikation. Se om din väns förälskelse interagerar med din vän ofta på sociala mediekonton som Facebook, Twitter och Instagram. Var uppmärksam på det språk de använder med din vän och se om de använder uppenbara tecken som Smiley Face eller Winky Face Emojis.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    4. Leta efter komplimanger. Människor som vill ge av tecken på attraktion kommer sannolikt att dola ut många komplimanger till deras förälskelse.
  • Titta på att se om din väns förälskelse berömmer dem på sina talanger eller akademiska prestationer. Det är viktigt att notera att det inte alltid är ett tecken på kärlek, så det är viktigt att vara uppmärksam på frekvensen av deras beröm och beundran.
  • Komplimanger på fysiska egenskaper är ett särskilt nyckeltecken på flirta. Var din väns förälskelse att meddela sina nya glasögon, frisyr eller träningsrutin? Flirtar tenderar att märka dessa subtila förändringar och peka ut dem för att förmedla kärlek.
  • Sexual Innuendos laced i skämt och konversationer kan också inte vara så subtila tecken på en flörtens önskan att krydda samtal med personen av deras önskan.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    5. Lyssna på referenser på deras tillgänglighet. Flirts kommer vanligtvis att släppa tips i konversationer som återspeglar sin relationsstatus, som att nämna de nyligen singel eller hur ensam de har varit.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    6. Förstå olika typer av flörtar. Vissa människor kan flörta mycket öppet och lite gissning krävs, medan andra kan vara introverta flirter med mer subtila tecken på tillgivenhet.
  • Fysiska flirar är beroende av kroppsspråkskyer för att förmedla sina känslor. De använder ofta fysiska tecken på tillgivenhet före verbala signaler, som ögonkontakt och lekfullt beröring.
  • Traditionella flirter tenderar att vara mer artiga, föredrar att förmedla kärlek över en längre tid istället för att använda prickiga och öppna uttalanden som att säga att de är singel eller gnuggar sin förälskelse arm. Dessa flirter föredrar också professionella miljöer som bokhandlare eller studiegrupper för att bygga relationer över fester.
  • Lekfulla flirter använder mycket tydliga tecken på kärlek på ett boisterous sätt. Till exempel kan de skämta alltför ett sexuellt sätt med sin förälskelse eller göra djärva fysiska komplement till deras förälskade utseende.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    7. Prata med dina förälskelsens vänner. Ta reda på vem din förälskelse är och fråga om att se om vad statusen för krossa känslor är. Chansen är om förälskelsen är betydande Ordet har redan gjort sig runt till människor.
  • Metod 3 av 3:
    Ger ditt vänförtroende
    1. Bild med titeln Ta reda på om din vän
    1. Ge dem bekräftelser. En annan lösning är att ge din vän tillräckligt med självförtroende, fråga direkt så att du inte behöver göra benet.
    • Diskret mata din vänbekräftelser som, "Alla vet hur säker dig är, varför inte använda den och fråga Nicki hur hon känner?"
    • Gratulera dem på små steg, till exempel att starta tala med sin förälskelse eller fråga dem om hjälp med lite skolarbete.
    • Ge dem stöd även när de falter. Om de förlorar sin nerv för att prata med sin förälskelse på en fest, låt dem veta att det är okej att vara rädd ibland och att det kommer att finnas andra möjligheter att utveckla ett förhållande.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    2
    Hjälpa dem att förbättra. Om de känner sig obekväma med sin kropp eller livsstil, börja stödja friska vanor. Gå till gymmet med din vän, registrera dig för yogaklasser, eller starta en diet tillsammans.
  • Bild med titeln Ta reda på om din vän
    3. Lyssna på deras bekymmer. Ibland kan människor få förtroende bara genom att utlämna sina osäkerheter. Fråga dem varför de känner sig obekväma att konfrontera deras förälskelse, och låt dem veta att det är normalt att känna ångest om en sådan viktig fråga.
  • Tips

    Var säker på att den ifrågavarande förälskelsen faktiskt vet vem din vän är. Om de bytte ut flyktig ögonkontakt i korridoren men inte haft en riktig konversation, är det förmodligen inte någon seriös romantisk attraktion.

    Varningar

    Tvinga inte någonting. Ibland är förälskelsen bara inte återkallad och du måste acceptera fakta och låt det gå.
  • Var säker på att du inte tar upp de felaktiga tecknen. Vissa människor är naturligtvis bubbla så vad som verkar flirta kan bara vara normalt konversation.
  • Se till att förälskelsen är värd din vän. Om någon verkar som problem, kan det vara bäst att få din vän intresserad av någon annan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande