Hur man undviker att bli prankad

Alla är offer för en prank på en eller annan gång, oavsett om det är i April Fools dag eller inte. Du kan minska hur ofta det händer med dig genom att vara förberedd och veta hur man undviker pranks online och personligen.

Steg

Metod 1 av 3:
Förbereder dig själv
  1. Bild med titeln Undvik att vara prankad steg 1
1. Anta att du kommer att bli pranked. Om du blir mycket i skolan eller på jobbet, kan du anta att det alltid finns en chans att det kommer att hända. Att vara förberedd för en prank, snarare än att försöka undvika en som det händer, är det bästa sättet att undvika allt tillsammans!
  • Bild med titeln Undvik att vara pranked steg 2
    2. Vet vem som är troligt att pranka dig. Kanske har du en eller två vänner som alltid är de som drar pranken. När du är runt dem, se till att du är extra medveten om var de är och vad de gör. Genom att hålla ett nära öga på de som är mest troliga att prank dig, kan du undvika att ge dem möjlighet att komma igång!
  • Bild med titeln Undvik att vara prankad steg 3
    3. Vet vad datum det är. En prank kan hända när som helst och var som helst, men många människor kommer att försöka dra av april dumma dag pranks. Att veta att April Fools dag - 1 april - är nära hjälper dig att bli mer medveten och undvika de mest pinsamma pranksna.
  • Metod 2 av 3:
    Undvikande av personliga pranks
    1. Bild med titeln Undvik att vara prankad steg 4
    1. Göra eller ta med din egen mat. Ett vanligt sätt att pranka någon är genom att röra med maten, så det är bäst att ta med egen mat till skolan eller göra din egen mat hemma. Som förhindrar att någon har chansen att röra med den.
    • Om någon som är en prankster erbjuder dig mat, vägrar det. Det är troligt att de gjorde något för det innan de gav det till dig!
    • Kontrollera kryddor som du kan använda, som ketchup och senap eller salt och peppar. Lossa locket så nästa person som ska använda det blir mycket mer än de ville ha är en klassisk prank!
  • Bild med titeln Undvik att vara pranked steg 5
    2. Håll reda på dina saker. Håll dina gymkläder i en påse låst i din skåp så ingen kan ta dem. Håll telefonen i fickan när du inte använder den så att någon inte kan ta den och ändra språket i inställningar.
  • Bild med titeln Undvik att vara prankad steg 6
    3. Undvik alltför specifika riktningar. Om någon ger dig en riktning som låter alltför specifik - som att be dig att sitta i en mycket specifik stol - undvik det! Det betyder vanligtvis att de försöker skapa en prank.
  • Metod 3 av 3:
    Undvik pranks på internet
    1. Bild med titeln Undvik att vara prankad Steg 7
    1. Ändra dina lösenord ofta. Ändra lösenorden på telefonen, datorn och surfplattan kan förhindra att människor kommer in i dem och röra med dina inställningar eller inlägg till dina sociala medier. Du bör överväga att göra detta speciellt om dina vänner sannolikt kommer att veta vad ditt lösenord kan vara, som ett husdjurs namn eller gatan du växte upp på.
  • Bild med titeln Undvik att vara pranked steg 8
    2. Vara misstänkt. Om något - en nyhetshistoria, ett erbjudande från en vän eller en situation som "$ 100 presentkort i brytrummet!"- verkar för bra för att vara sant, det är förmodligen! Se till att du följer upp dessa typer av instanser. Se om andra nyhetssidor har samma historia, eller kolla med vänner och medarbetare för att se vad de har hört och om det matchar vad du vet. Några av dina vänner kan vara in på pranken, men inte alla kommer att vara!
  • Undvik nyhetssidor som är berömda för att göra saker som detta, särskilt runt April Fool`s Day. Google drar vanligtvis en april dumma dag prank, liksom byn röst. Den brittiska pressen i allmänhet älskar också en bra prank i början av april, så ta nyheter från dessa källor med ett saltkorn!
  • Bild med titeln Undvik att vara prankad Steg 9
    3. Tillbringa mindre tid på internet. Detta förslag är förmodligen det svåraste att följa igenom, men det enklaste sättet att undvika att bli prankad på internet är att spendera mindre tid där! Istället kan du läsa en bok eller tidskrift eller titta på nyheterna på TV. Att ge människor färre möjligheter att pranka hjälper dig att undvika att bli prankad!
  • Tips

    Överreagera inte. Alla blir prydnad vid någon tidpunkt. Om du kan skratta av det (så länge det är ofarligt!) Du kommer att vara mindre benägna att vara riktade i framtiden.
  • Om du känner någon som är en prankster, håll reda på vad de är "stil" är. Om du vet vad de sannolikt kommer att göra, kan du undvika det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande