Hur man är en varm och passande tonårsflicka

Chansen är, för att du har skrivit det här är du ganska missnöjd med din kropp, ditt utseende eller din stil. Här är en "Kändis tricks av handeln" Style Guide för att få dig att se ut som en gudinna - det finns en inuti var och en av oss och väntar på att komma ut.Detta är guiden för att bli frisk, cool, populär, snygg och en övergripande bländande person. Vad väntar du på?Fortsätt läsa!

Steg

  1. Bild med titeln vara en varm och passande tonårsflicka steg 1
1
Komma i form. Körning är ofta det säkraste alternativet för de flesta som det är enkelt och du behöver inte gå med i några speciella klubbar (även om du har en löpande kompis gör det roligare och det finns löpande klubbar du kan gå med om du föredrar att umgås!). Du behöver inte springa miles, men du borde springa tills du åtminstone känner sig obekväma (inte outhärdlig). Gradvis kommer du att inse att du kan springa långt längre mycket mer bekvämt. Du kan också cykla eller simma som huvud, regelbunden eller grundläggande övning. När du väl har valt din grundläggande övning, gör det här varannan dag, liksom andra mindre ansträngande sport, som tennis, volleyboll, etc. Besök gymmet ibland om det finns en du har råd att gå till - om du går till uni eller college, kan det finnas ett student gym du kan dra nytta av. Ett riktigt bra sätt att vara passform och ha kul är att dansa. Även videodansspel (som Bara dansa) kommer att få dig att bränna kalorier och ha kul att göra det. Bara skjut inte dig till hårt på något av dessa förslag. Känn din gräns.
  • Bild med titeln vara en varm och passande tonårsflicka steg 2
    2
    Äta hälsosamt. Försök att undvika att äta söta livsmedel, vita kolhydrater, alla crisps godis och glass, liksom fulla mejeriprodukter (även om lite i moderering är okej!). Ät bruna kolhydrater (som hela korn och brunt ris), nötter, frukter och grönsaker, torkade frukter, färska sallader, lågfettiga mejeriprodukter och magert kött, fisk och ägg. Den goda nyheten är att du kan äta så mycket av de maten som du vill. Om du bara kommer ihåg vad du kan och inte kan äta för mycket av. Behandla dig en gång i taget, men lite - det sista du vill göra är att glida upp när du har kommit så långt. Du bör inte behöva ta vitamintillskott om du äter så här. Håll dig borta från kolsyrade drycker, även dietodor är skadliga med allt aspartam i dem. Håll dig också borta från milkshakes, och om du behöver något sött, få en smoothie. Dricka massor av vatten, det är det bästa för din hud och du kan få det nästan var som helst.
  • Bild med titeln vara en varm och passande tonårsflicka steg 3
    3. Utveckla din egen stil - oroa dig inte för att följa vissa trender (även om det är en följd är inte en dålig sak), bara bära vad du gillar och vad du känner dig själv. Försök inte att kopiera en viss bild, det kommer att få folk att tro att du är falsk och kommer att vara mycket pinsamt när du når 18 eller 19. Du kanske vill följa en viss kändis eller sångeres mode. När det gäller shopping, handla för din storlek och form. Se till att ditt hår och sminka matchar din stil och se till att du aldrig köper smutsiga saker. Se till att dina hårprodukter och smink kommer från varumärken du litar på och är etiska (jag.e. Testa inte på djur, skada miljön, skada dig eller komma från företag som använder dåliga metoder). Var säker och ha tro på ditt utseende. Var stolt och vågat med vad du bär, och du kommer att vända huvuden.
  • Bild med titeln vara en varm och passande tonårsflicka steg 4
    4
    Var din egen vän. Var glad, trevlig och hjälpsam. Om du blir ombedd att göra något runt huset eller i skolan, le och säga, "Jag skulle gärna." Om du behöver en hand, be om en. Le mycket - inte hela tiden, men du vill bli glad. Om någonsin något är lånat för dig, gör vad du behövde det för och returnerar det snabbt, eftersom det bygger enorma förtroende. Var en smickrare, och om du ska ge ett komplimang, låt det vara äkta, och med ett leende. Var inte vänner med alla, men var snäll mot alla. Om någon är meningsfullt för ditt ansikte, ta det på hakan. När de har slutat ha en go, le och borsta det - hotar dem, att vara oförskämd tillbaka till dem eller argumentera med dem bara skapar drama och får dig att se så illa ut som dem. Om du är cool och mogen, kommer människor att respektera det och kommer antingen att stå upp för dig när någon är meningsfull för dig, eller, om de är den som är hemskt, bli frustrerad och tillbaka. Om någon verkligen stör dig och inte lämna dig ensam, berätta för en lärare eller en förälder!
  • Bild med titeln vara en varm och passande tonårsflicka steg 5
    5. Bas inte på vad andra människor tycker om dig. Bara för att folk säger något om dig gör det inte sant! Vem bryr sig vad andra tror ändå? Hur du ser dig själv är mer än vad andra människor ser - låta hatarna få ner bara leder till depression, ångest, självbesession, stress och till och med utveckla ätstörningar och dysmorfia. Tonåringar kan vara väldigt hemskt mot varandra ibland och säger saker ur svartsjuka eller trots, och ibland är de bara ganska omogna. Lär dig att ignorera dem. Ditt värde är inte baserat på om pojkar gillar hur du ser eller hur många Facebook-vänner du har. Framträdanden och popularitet är inte allt - du kan vara en felfri, varm tjej och inte se ut som en supermodell eller ha en gazillion vänner!
  • Tips

    Om du försöker skumma fettet av din mage (delen ovanför bäckenet, typ av under magen-knappen?), övning! Den delen blir fet på grund av inaktivitet. Dieting kommer absolut ingenting för den delen. Var noga med att ordna en riktig träningsrutin.
  • Om du är te eller kaffe drinker, använd skummad eller halvskummad mjölk och inget socker.
  • Varningar

    Var dig själv. Du vill göra vänner baserat på din riktiga personlighet, inte något du drog ut ur din bakre ände och måste kämpa för att behålla.
  • Succumb inte till mediens åsikter. Kom ihåg att de betalas för att annonsera vissa produkter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande