Hur man exorcise ditt hus eller bostad

Andlig närvaro i ditt hem, om det inträffar alls, är en sällsynt förekomst som vanligtvis är lugnare än Hollywood leder dig att tänka. Vissa människor tror att andar och demoner orsakar störningar och rädsla i ditt hem, även om de också erkänner att påstådda andar är i allmänhet ofarliga och lätt avlägsnas. Om du, efter noggrann inspektion, är fortfarande övertygad om att ditt hus har ett oönskat psykiskt eller andligt bagage, vet att du har alternativ.

Steg

Metod 1 av 3:
Att veta när en exorcism behövs
  1. Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 1
1. Håll ett öga ut för typiskt paranormalt beteende i ditt hus. Det finns många olika tecken och idéer bakom andar, och bestämmer om ditt hem har en är ofta det svåraste att göra, eftersom tecknen kan vara förvirrande och motstridiga. Det som är viktigt att komma ihåg är att mycket, väldigt få hus är alla besatta, och ännu färre besöks av "ondska" andar, i motsats till vad Hollywood verkar tänka. Se upp för:
  • Rör sig eller försvinner och återkommer ägodelar, särskilt liknande föremål eller samma objekt.
  • Elektronik som slår på och av på egen hand.
  • Okända fotspår, dörrar / fönsteröppning och stängning, konstiga ljud eller röster.
  • En känsla som du är inte ensam någonsin, ofta kombinerad med frossa och plötslig rädsla eller panik.
  • Specifika eller återkommande mardrömmar, särskilt de som verkar rikta dig att göra något.
  • Extremt heta eller kalla utrymmen i huset, ofta begränsad till små områden.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 2
    2. Utesluta de uppenbara orsakerna till "andlig" Noises och frågor först. Detta är det enda sättet att hålla din sinnesro om saker blir lite konstiga. Var vetenskaplig här, systematiskt undersöka eller utforska där okända ljud eller lampor visas. Oavsett vad du tror är en stor dos av skepticism hälsosam här. Behovet av exorcisms är sällsynta - och det finns nästan alltid vanliga förklaringar för de flesta "oförklarligt" fenomen.
  • Hus, oavsett hur gammal, allt "bosätta sig" över tid. Bitarna skift och stön, brädor flytta och rör vissla och bang. Äldre hus gör det hela tiden, och det här är källan till de flesta ljud.
  • Konstiga luktar och luktar kommer vanligen från läckage eller fångad fukt någonstans, särskilt efter regn eller översvämningar.
  • Öppna fönster, rengöring och vanlig dålig kommunikation är orsaken till de flesta saknade föremål, inte andar.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostad Steg 3
    3. Ta en ärlig bedömning av dina egna hälso- och stressnivåer. Ingen vill få veta "Det är allt i huvudet," Men det är därför du bara måste vara ärlig med dig själv när du bestämmer om det är en ande eller inte. Om du redan är stressad, inte sover bra, har problem med att äta, eller känna sig i allmänhet under vädret, är du mer benägna att se och känna saker som är vanliga. Låt inte oro för en ande förstöra din mentala och fysiska hälsa - fortsätt ta hand om dig själv och spendera lite tid. Om andarna bleknar bort, var de troligen resultatet av en överarbetad, överdriven hjärna och kropp.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 4
    4. Ignorera de påstådda andarna så mycket som möjligt, inte ens ge dem en passande tanke. Vad händer om du trycker på andan ur ditt sinne, eftersom vi ofta bara ser "tecken" av spöken och demoner när vi letar efter dem? Påminn dig själv hur sällsynta dessa andar verkligen är och att allt du är orolig för är sannolikt en vanlig förekomst eller buller. Försök att låta tanken om en anda lätthet av ditt sinne. Om saker fortfarande händer eller förekommer snabbare kan du ha ett problem att undersöka. Oftare än inte, dock "sprit" kommer att försvinna så snart du slutar tänka på dem.
  • Om det finns andar, behöver de i allmänhet och mata av din uppmärksamhet, som vill göra sig kända. Ignorera dem i allmänhet håller dem i kontroll om de faktiskt är närvarande.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 5
    5. Ha en religiös ledare, medium eller psykisk undersöka huset om du fortfarande är osäker. Om du är under mycket känslomässig och psykisk stress på grund av en uppfattad anda, öppna upp till dina andliga ledare och fråga sin åsikt och råd. Du kanske vill överväga att bjuda in ett psykiskt / medium till ditt hem till "ta en titt" och avgöra om du behöver extra hjälp.Ofta är alla husbehov en snabb energi clearing med en smuding pinne eller lite rökelse.
  • Metod 2 av 3:
    Utföra en hemsuglig rengöring
    1. Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostad Steg 6
    1. Skydda dig själv genom att ha religiösa eller andliga talismans nära dig. Från Star of David till västafrikanska gris, Nästan alla kulturer har föremål och kläder som används för att skydda bäraren från andliga attacker. Se till att du väljer något du faktiskt har tro på. Det finns inte mycket att ha på sig något om du inte tror på det alls, eftersom det är avskuren av någon användning eller makt.
    • Att hålla flera av dessa föremål i huset kan också hjälpa till att avvärja sprit, som korsar ovanför dörren eller helgedomen till välvilliga gudar och sprit.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostad Steg 7
    2. Be sig fast att lämna, undvika ilska eller rädsla. Detta är den vanligaste praxisen, och bör upprepas ofta, speciellt under en rengöring eller exorcism. Anledningen till att undvika rädsla eller ilska är två gånger: det behåller både din lugn (och därmed effektivt) och förhindrar andan, om den är där, från att bestämma dig ett hot mot dess säkerhet.
  • Testa de latinska riterna, lika bra: "Ecce Crucis Signum, Fugiant Phantasmata Cuncta."(Översätt som: "Se kryssrens emblem - låt alla specters fly").
  • Låt Anden vet att du menar det ingen skada, men den fysiska världen "är inte deras plats längre." Försäkra dem om att andevärlden väntar på dem och de kommer att vara säkrare där.
  • Kom ihåg att andlig besittning är inte nödvändigtvis "ondska." De flesta andar är helt enkelt förlorade, förvirrade, eller fortfarande klamrar sig på livet och kommer att lämna när de är frågade.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostad Steg 8
    3
    Ljus en Sage Smudge Stick, bär runt huset och vinkar i enurs-rörelse. Dessa pinnar har använts i århundraden av shamaner och religiösa ledare och är ett av de få verktyg som används av många olika tron. Det finns även några vetenskapliga bevis på att smetspinnar främjar mentalt välbefinnande och känslor av lugn och nöje, och praktiken är allmänt van vid att både skydda och bekämpa andar. När du smutsar ett hus, spricker du ett fönster och ta dig tid - låt röken lugna dig och rummet, rikta dem för att fylla rummet.
  • Smuddspinnar är helt enkelt långa buntar av salviablad och stammar bundna ihop i en stav av sorter, tänd sedan i slutet. Du kan också krossa den torkade salvia i en liten skål och ljusa det här istället, som bär det runt för att smita huset.
  • Vissa kulturer använder ceder i stället för salvia, men båda kan också användas.
  • Låt röken fylla rummet, speciellt några rum där paranormal aktivitet känns.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 9
    4. Sprid lite heligt vatten runt huset. Du kan få heligt vatten i de flesta katolska kyrkor, men det hjälper om du är en praktiserande medlem av tron. Stänk det i hörnen av rum, vid dörr- och fönsterramar, och alla områden där du upplever den mest fysiska paranormala aktiviteten.
  • Du kan fortfarande få heligt vatten på många kyrkor. Ring framåt för att se till att de välsignar vatten där.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 10
    5. Ring på din tros bön eller använd gemensamma religiösa böner mot andar. Det finns så många olika böner att avvärja ondska eftersom det finns tron, så du borde välja den som talar mest djupt till dig. Underskatta inte denna anslutning - om en bön känns användbar och kraftfull, använd den. Vissa vanliga böner inkluderar:
  • Herrens bön
  • Archangel Michael`s Bön av skydd
  • Serenity bönen
  • Personliga mantra frågar andarna att lämna
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 11
    6. Lämna ut kosher salt eller rå ris, två ämnen trodde att driva bort andar och skadliga energier. Om du gör det måste du lämna ett fönster eller dörr, eftersom Anden behöver ett sätt att fly i rummet. Om du utför böner eller fortsätter att be andan att lämna, upprepa dessa ritualer när du sprider saltet eller riset.
  • Kom ihåg att din övertygelse när du gör det är viktigt - om du är rädd eller halvhjärtad, kommer du inte att se några resultat.
  • Metod 3 av 3:
    Arbeta med en professionell
    1. Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 12
    1. Prata med ledare i din tro eller andlig övning, eller söka andliga medier eller psykiker som utför exorcisms. Den viktigaste kvaliteten på en exorcist, i vilken övning som helst, är någon som känner dig bekväm och säker. När du har en bra känsla om någon, kommer det att obligationer och förtroende gör det mycket lättare att lösa dina problem. Detta förtroende är viktigt.
    • Englands kyrka, några katolska grupper, ande eller trohelare, och medier är alla bra ställen att börja ställa frågor.
    • Prata med 2-3 grupper, om möjligt, men vet att de sorters grupper som är villiga att utföra exorcisms är sällsynta.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 13
    2. Förstå att bara några få tros, sektioner och grupper kommer att utföra exorcisms eller andliga rengöringar. Som ett andligt, religiöst och / eller psykiskt fenomen behöver du råd och vägledning av en andlig, religiös och / eller psykisk ledare om du fortfarande inte kan ta bort andarna. Problemet är att inte alla trosor och praxis tror på andlig besittning, eller har system på plats för att hantera dem. Medan du ska arbeta inom ditt eget trossystem när det är möjligt, vet du att du kan möta styvt avslag från mer konservativa ledare.
  • De flesta grupper kommer att vilja komma göra en snabb utredning av huset innan den genomgår någon form av exorcism. Detta är ett bra sätt att lugna din rädsla om du är osäker om det finns en ande eller inte.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 14
    3. Använd länsrekorden, lokala papper och grannar för att bestämma eventuella orsaker till besittning. Det kan vara lätt att se om du upptäcker ett mord som ägde rum i ditt vardagsrum, men orsakerna till andlig besittning kan också vara mycket mer nyanserade, från långglömda tragedier till dödsfall som grep en själ innan de var ganska redo att gå. Liksom alla motståndare kommer du och din professionella att bli bättre beredda att kämpa om du vet vad exakt du är emot.
  • Att veta orsaken till en besittning kan också hjälpa dig att bestämma vilken typ av professionell att ringa, som du kan hantera religiösa eller sekulära andar, beroende på dina övertygelser.
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 15
    4. Bestämma så mycket du kan om andens beteende för att hjälpa den professionella. Observera allt du kan av värde, och behåll en liten logg över allt det paranormala beteendet du upplever för att hjälpa till att noggrant slåss mot det psykiska intrånget. Detta inkluderar inte bara de fysiska detaljerna - Oftast kan du känna eller känna av en personlighet genom sina handlingar också.
  • Känner de sig illvilliga eller onda? Känner du dig i fara eller bara störd?
  • Vilka rum eller föremål graverar andan mot? Är det placerade de ignorerar?
  • Vad tog ut andens närvaro? När var det först märkte?
  • Bild med titeln Exorcise ditt hus eller bostadssteg 16
    5. Kom ihåg att din mentala styrka är nyckellänkningen i någon exorcism. I slutet av dagen beror kraften i de flesta andar på den kraft som du ger dem. Rädsla, särskilt långvarig, ständig oro och rädsla, matar rätt in i sin hand, vilket ger dem mycket mer närvaro och makt över dig än någon som med rätta ignorerar sina skrik för uppmärksamhet. Du är lika viktig i den här ekvationen som Anden är, någon professionell du ringer. Håll skarp och lugn och dina problem kommer snart att lösa sig.
  • Tips

    Var stark: Sprit kan matas av svaga viljade människor, så var stark.Hävdar dig själv mot en ande kan vara besvärlig, men stå din mark, även om du inte köper den.Spöken var en gång människor, så de svarar på en person som gör ett ställning.
  • Ofta är allt du behöver är en symbol för att rensa energin eller välsigna hemmet.Försök hänga ett kors över ytterdörren, brinnande vit salvia från en fläckpinne, eller sätta havsalt i de fyra hörnen av huset.
  • Varningar

    En ande som har ditt hus är nästan alltid den sista förklaringen du bör falla på. Låt dig inte bli upparbetad innan du tittar på allt.
  • Du kan flytta in i ett hus som redan är hemsökt. Oftast kommer andarna att förbli, men negativa enheter som demoner är mindre förutsägbara. Sprit och negativa enheter kan också följa dig till ett nytt hus, även om det här är mycket sällsynt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande