Hur man tycker om att vara ensam som en tonårsflicka

Det händer det bästa av oss. En dag ser du runt hallarna i skolan, och allt du kan se är par. Hålla händer, smooching och titta så... Lycklig. Plötsligt inser du att (gasp!) du är singel! Du kanske känner dig upprörd, men känner igen att vara singel i dina tonåringar är helt normal, och faktiskt kommer med massor av fördelar som dina partnerskaps vänner kan sakna. Att vara singel ger dig tid att lära känna dig själv, utveckla starka relationer med vänner och familj, och gör de saker du vill göra. Låter ganska bra, rätt?

Steg

Del 1 av 3:
Acceptera dig själv
  1. Bild med titeln Be en tjej ut om du är en tjej Steg 9
1. Kom ihåg att det inte är något fel med att vara singel. Popkultur glorifierar relationer. Som en enda person kan du känna att du inte är normal, men inser att "normal" är annorlunda för alla, och att en betydande andel tonåringar aldrig dateras i gymnasiet. Plus, att vara i ett förhållande kommer med många komplikationer av sig själv. Det är inget fel med att vara singel som en tonåring, det kan faktiskt vara roligare!
  • Bildtiteln har ett långt och lyckligt förhållande Steg 9
    2. Rusa inte för att hitta ett förhållande. Om du är rädd för att vara singel, är du mer benägna att ange mindre än idealiska relationer bara för att du inte vill vara ensam. Men att vara singel är väldigt bättre än att vara i ett delförhållande, så bosätta sig inte.
  • Det finns ingen brådska - du har hela ditt liv att vara i ett engagerat förhållande. Om det händer i gymnasiet, bra. Om inte, det är också bra!
  • Vissa människor vill bara vara i engagerade relationer eftersom de är för rädda för att vara oberoende och lära känna sig själva.
  • Bild med titeln överleva utan en flickvän eller pojkvän steg 1
    3. Utforska dina intressen. Att vara i ett nära romantiskt förhållande kan göra det svårt att skilja din identitet från din partner. Använd din singleom för att prova nya aktiviteter som får dig inspirerad! Att utforska dina intressen kan hjälpa dig att utveckla en bättre känsla av själv, vilket kan leda till hälsosammare relationer på vägen.
  • Har du alltid älskat mode? Överväg att ta en sömnadsklass. Om du alltid har velat försöka hockey, gå med i din skolas lag.
  • Del 2 av 3:
    Berikande dig själv
    1. Bild med titeln Lita på din pojkvän Steg 17
    1. Spela fältet. Att vara singel betyder att du är fri att träffa olika människor, gå på datum och flörta med alla som fångar ditt öga. Njut av friheten i det enda livet!
    • Om du är intresserad av att möta potentiella romantiska intressen, se till att du tar initiativ och gör planer! Gå till fester, delta i skolevenemang och engagera sig i extracurriculars.
    • Naturligtvis kanske du inte känner som att träffa någon, och det är också bra! En av de många skönheterna att vara singel är att du kan lounge hemma på en fredagskväll med din hund och binge se din favorit show.
  • Bild med titeln Kope med din period på semester Steg 12
    2. Gör de saker du tycker om. Att ha en betydande annan tar mycket tid och ansträngning. Men att vara singel betyder att du kan fokusera all din energi på dig själv. I stället för att delta i dina betydande andras sportevenemang på helgerna, kan du göra exakt vad du vill göra.
  • Njut av att titta på din favorit rom-com unchallenged, eller spendera din weekendvolontärarbete för din favorit välgörenhet.
  • Gå till en vandring på ett infall, eller ha en mobilfri dag vid sjön.
  • Dra nytta av möjligheten att utforska nya erfarenheter och möjligheter.
  • Bild med titeln Tala smutsig till en kille steg 5
    3. Uppskatta din ensamhet. Att vara singel betyder att du kan spendera mer tid själv, laddas upp. Ta ett bad, läs en bok eller bara ligga på din säng som lyssnar på musik. Den här gången kan vara riktigt återställande, och kan ge din kreativitet också en ökning.
  • Bild med titeln Get Fit (Teenage Girls) Steg 1
    4. Fokusera på din hälsa. Här är några lovande nyheter: singel människor brukar träna mer än människor i relationer. Dra nytta av din fritid och ge din hälsa lite mer uppmärksamhet. Prova att laga nya hälsosamma recept, starta en vanlig träningsrutin och gå med i ett gym.
  • Del 3 av 3:
    Göra det mesta av relationer med vänner och familj
    1. Bild med titeln Kope med en humörig tonåring Steg 12
    1. Spendera mer tid med vänner och familj. Högskoleförhållanden är ofta tillfälliga, men relationer med vänner och familj kan vara en livstid. Tyvärr resulterar många romantiska relationer på mindre tid med vänner och familj. Att räkna ut hur du delar upp din tid mellan din partner och andra kära kan vara huvudvärk, men som en enda tjej, det är inte ditt problem!
    • Få en grupp vänner tillsammans för en tjej natt ute. Eller ännu bättre, värd en tjej natt på din plats, komplett med popcorn och dina favoritflickor. Försök att bjuda in både enskilda tjejer och tjejer som är i ett förhållande eftersom det är trevligt att ha aktiviteter som överlappar båda grupperna.
    • Föreslå roliga familjeutflykter, som en resa till stranden eller en vandring.
  • Bild med titeln koordinera disciplin bland vårdgivare steg 10
    2. Håll icke-ensamstående vänner ansvariga. Det är lätt att absorberas i ett förhållande. Om dina vänner har betydande andra, kan du känna dig lite försummad. Men de kanske inte ens inser att du känner det här sättet, så se till att du berättar för dem. Låt dem veta hur mycket du värdesätter din vänskap, och att det gör ont att känna att du inte spelar någon roll. Gör ditt bästa för att förbli lugnt och undvika anklagande språk.
  • Säg något som, "Hej, jag känner att du har spenderat mycket tid med Jack och har inte gjort ett försök att umgås med mig på ett tag. jag saknar dig."
  • Bild med titeln Acceptera din pojkvän
    3
    Skaffa nya vänner. Investera i nya vänskap kan vara väldigt givande, men det tar mycket tid. Lyckligtvis, som en enda tjej, kan du ha lite extra tid att göra nya vänner. Människor som är singel tenderar att ha större sociala nätverk av den anledningen. Nå ut till människor som intresserar dig eller vem du beundrar.
  • Försök att gå med i en klubb eller sportlag! Det är ett bra sätt att träffa likasinnade människor.
  • Bild med titeln Deal med någon som skriker på dig Steg 2
    4. Lär dig av dina vänner relationer. Att vara den enda i din vängrupp kan vara svårt ibland, men du har faktiskt en stor fördel: du kan lära av deras förhållande misstag! På det sättet, när du hittar någon du gillar, har du verktygen för att bygga ett starkt, hälsosamt förhållande.
  • Är din vän och hennes partner ständigt kämpar över små missförstånd? Du kommer att lära dig vikten av tydlig kommunikation till ett hälsosamt förhållande.
  • Tips

    Var bara dig själv. Ändra inte vem du är för någon!
  • Att vara i ett förhållande är inte automatiskt lika lycka. Du kan vara lika glad eller lyckligare, som en enda tjej!
  • Om en av dina vänner glödlar om deras förhållande infront av dig, stanna inte vänner med den här personen. Att göra det kan vara skadligt för din mentala hälsa och till och med sänka din självkänsla. Om någon av dina vänner gör det, avsluta vänskapen omedelbart.
  • Varningar

    Ändra inte dig själv för ett romantiskt intresse. Någonsin. Det är inte värt det.
  • Ignorera inte dina vänner bara för att de har betydande andra. I stället försök att vara glad för dem. Du skulle vilja att de ska vara glada för dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande