Hur man går på en cykel

Drifting-också, även känd som skidning när du gör det på en cykel-är en teknik där du närmar dig ett hörn på din cykel med hög hastighet och flytta runt svängen när ditt bakdäck förlorar dragkraft med marken. För att framgångsrikt skida runt ett hörn, bör du luta sig in i turen när du går runt och skiftar din kroppsvikt framåt. Skidning på en cykel tar övning, men när du har hängt på det, kan du använda tekniken för att förbättra din hastighet och rida privata nedförsbacke med lätthet.

Steg

Metod 1 av 2:
Lära sig de grundläggande rörelserna
  1. Bild med titeln Drift på en cykel Steg 1
1. Pedal snabbt mot en tur. Ju snabbare du går när du kommer till svängen, desto lättare blir det att få ditt bakdäck att skidas. Ridning nedförsbacke mot en tur kan hjälpa dig att hämta hastighet.

Dricks: Tänk på att skidning kan förstöra spår, speciellt när de är våta. Undvik att skida på offentliga spår. Du kanske också vill frivilligt med din lokala Trail-Building Organization om du planerar att skidas.

  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 2
    2. Luta i riktning mot svängen när du når den. Skift din kroppsvikt i den riktning du vrider så din kropp och cykel är på ungefär en 45 graders vinkel från marken. Håll lutad när du går runt hörnet av svängen.
  • Till exempel, om du tar vänster vänd, luta din kropp till vänster.
  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 3
    3. Skift din vikt framåt när du går runt omgången. För att flytta din vikt, luta lite framåt över dina styr. Detta kommer att lätta belastningen på ditt bakdäck, som låter det skida av marken. När du går runt omgången, bör du börja känna din bakdäck skidning utåt. Tryck försiktigt på den bakre bromsen om du behöver hjälp med att få däcket att bryta lös.
  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 4
    4. Förläng din inuti foten så det svävar något över marken. Din insida fot är din fot som är närmast det inre hörnet av svängen. Fortsätt hålla din fot ut precis ovanför marken när du går runt omgången.
  • Till exempel, om du tar en höger sväng, skulle din högra fot vara din insida fot.
  • Om du känner att du skidar ur kontroll eller din cykel kommer att spinna ut, plantera din inuti fot på marken för att stabilisera dig själv.
  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 5
    5. Ta med din kropp och cykel upprätt igen när du fyller i turen. Detta kommer att hjälpa ditt bakdäck återfå dragkraft efter skidning. För att få dig själv upprätt på din cykel, sluta luta sig i svängen och dra din kroppsvikt upp.
  • Metod 2 av 2:
    Övning av skidning
    1. Bild med titeln Drift på en cykel Steg 6
    1. Öva skidning vid långsammare hastigheter först. Skidding är lättare när du går snabbare, men högre hastigheter kan öka dina chanser att torka ut. När du först börjar, blir tillvägagångssättet långsamt och arbetar med att luta sig in i svängen och skifta din vikt framåt. När du har fått rörelserna ner, öka gradvis din hastighet som går in i turen.
  • Bild med titeln Drift på ett cykelsteg 7
    2. Försök att skidning på en grusparkering innan du övar på ett spår. Använd kottar eller en annan markör för att ange var du ska vända på parkeringsplatsen. Då pedalen mot den platsen och försök att få ditt bakdäck att skida utåt när du går runt omgången. Att öva på en parkeringsplats är säkrare än att träna på en downhill-spår, och du behöver inte oroa dig för att skada spåret.

    Dricks: Kom ihåg, aldrig skid på ett offentligt spår eftersom det kommer att förstöra spåret för andra användare! Bara skid på ett spår om det är en privat som du äger.

  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 8
    3. Skid runt bred, rund varv när du börjar. Tunna, skarpa varv ger dig mindre utrymme för fel och mindre tid att skid, så de är inte bäst att träna på. Leta efter varv som är runda och breda så du har mer tid att arbeta på din blankett när du går runt dem.
  • Bild med titeln Drift på en cykel Steg 9
    4. Vara kvar. Skidding är ett avancerat cykelrörelse, och det kan ta mycket träning för att få ner det. Om du fortsätter att spinna ut eller ditt bakdäck är inte skidning utåt, försök att justera hur mycket du lutar in och skiftar din vikt framåt. Du kan även be någon att filma du öva så att du kan se vad din form ser ut. Håll övningen och så småningom kommer du dit!
  • Varningar

    Använd alltid en hjälm när du cyklar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande