Hur man är säker under en skönhet i skönhet

Intervju avsnittet av en skönhet i en skönhet kan vara nerv-wracking, men det är också en bra tid att låta din publik lära känna dig. Genom att svara på frågor om dig själv och varför konkurrerar i paganten, kan du visa publiken varför du som individ förtjänar kronan över din tävling. Före intervjun, förbered dig noggrant genom att prata med tidigare sidledande deltagare, titta på band av tidigare bilder och formulera svar på potentiella frågor. När det är dags att göra din intervju, ta ett djupt andetag, gå in med ditt huvud hålls högt, och låt din publik veta vad som gör dig speciell som en tävlande.

Steg

Metod 1 av 3:
Förberedelse och övning
  1. Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 1
1. Titta på intervjuer från tidigare pagont. Det är svårt att vara säker på när du inte vet vad du kan förvänta dig från intervjuprocessen. Ett av de bästa sätten att förbereda dig är att titta på avsnittet Pageant intervju från de senaste åren. Det finns många inspelningar av stora skönhetssidor på webbsidor som YouTube eller Pageants webbplatser.
  • Du kan också försöka komma i kontakt med arrangörerna av sidan om du tävlar i en liten eller lokal sida och se om de kan ansluta till inspelningar.
  • Om du inte kan hitta bilder från din speciella sida, titta på intervjuer från liknande bilder för att se de typer av frågor som ställs till tävlingarna.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 2
    2. Prata med tidigare deltagare. Ingen vet vad intervjuprocessen är som bättre än människor som redan har gått igenom det. Kom i kontakt med tidigare tävlande, antingen genom kontakter som du kan ha eller genom att ansluta via e-post eller sociala medier. Fråga dem vad intervjuer var som för dem och begär råd.
  • Fråga den tidigare tävlande om det fanns något om den intervju som de inte förväntade sig, och fråga dem vad som händer bakom kulisserna.
  • Fråga tävlande om de ställdes några utmanande frågor, och vilka råd de skulle ge dig för att svara på svårare frågor.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 3
    3. Ta reda på intervjun för din sida. Varje sida är den intervjuade processen något annorlunda. Se till att du förstår exakt hur den iakt du konkurrerar i intervjun.
  • Se till att du vet längden på intervjun, liksom antalet frågor som vanligtvis är frågade.
  • Vet också vilken tid intervjun är och hur intervjuprocessen passar in med resten av dagen.
  • Slutligen, se till att du förstår dömningssystemet i intervjun. Många skönhetssidor har en panel av domare som bedömer dina svar baserat på flera kriterier. Se om det finns en kopia av en rubrik eller scorecard som domare kommer att använda som du kan visa för att förbereda oss för intervjun.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget 4
    4. Granska ditt pappersarbete. Många pagontrar kräver att deras deltagare lämnar in pappersarbete för att tävla i den sida. Pappersarbetet är ofta den första resursen som domare vänder sig till vid formulering av frågor för enskilda tävlande. Domarna ritar information från pappersarbete och ställer frågor om vad tävlande skrev om sig själva.
  • Eftersom pappersarbete ofta används som ett verktyg för att formulera frågor, är det bra att granska vad du skrev. Detta kan ge dig en bra uppfattning om vilka frågor du kan bli ombedd att svara.
  • Till exempel, om du skrev att du älskar att arbeta med djur i din bio, kan du bli ombedd i din intervju vilka lagar eller regler du tror att det borde finnas på plats för att stoppa grymhet mot djur.
  • Om du skrev att du älskar att måla, kan du få en fråga om varför konsten är viktiga för samhället.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 5
    5. Gå upp till fart på aktuella händelser. Skönhetssidor är inte alla Glitz och Glamour: Tävlande måste bevisa att de är aktuella och kunniga om politik och aktuella händelser. Följ alla större historier i nyheterna, både nationellt och internationellt, liksom stora problem under det senaste decenniet. Att göra det kommer att få dig att känna dig mer förberedd och säker som du leder in i intervjun.
  • Se till att du känner till din åsikt om kontroversiella ämnen som pistolkontroll och nationell säkerhet.
  • Också informeras om lokala frågor och politiker, speciellt om du tävlar i en lokal sida.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 6
    6. Känn ditt varumärke. Tänk på vad som skiljer dig från din tävling. Bestäm vilka delar av din personlighet och talang du vill betona. Tänk sedan på hur du kan integrera dessa punkter till svar på vanliga sidled.
  • Till exempel kanske du är en sportig tjej som var en tomboy som växte upp. Betona hur sporten hjälpte dig att växa som en person och sträva efter att prata om hur kritiska sport och andra extracurriculars är i skolsystem.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 7
    7. Anställa en tränare. Många skönhetstävlingar anlitar en tränare för att förbereda dem för den iPage-intervjun. I stora tävlingar som Fröken Amerika har praktiskt taget alla deltagare en tränare. Även om du konkurrerar i en liten eller lokal tävling, kan en tränare vara en ovärderlig resurs som kan vara en komfortkälla.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 8
    8. Öva. Öva dina svar på vanliga intervjufrågor. Håll mock intervjuer med din tränare eller med en betrodd mentor. Även om det bara är träning, tala och hålla dig själv som du skulle för den verkliga intervjun. Öva kommer att göra den verkliga intervjun känner sig mer bekant och mindre läskigt.
  • Spela in dig själv svara på Mock Interview-frågor och granska sedan banden. Med varje övning runt gör du, försök att förbättra aspekterna av din prestation.
  • Metod 2 av 3:
    Acing intervjun
    1. Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 9
    1. Har ett självsäkert kroppsspråk. Positivt kroppsspråk gör inte bara dig självsäker, det kan också hjälpa dig att känna dig mer tillfreds. Stå upp rakt, håll hakan upp och tryck på axlarna tillbaka. Även när du går in i strålkastaren, om du håller dig själv med förtroende, kommer du också att känna den här delen.
    • Om du sitter under intervjun, sitta upp rakt i din stol eller till och med luta lite framåt. Om du lutar tillbaka, kommer du att se för avslappnad.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 10
    2. Leende. Även om du är nervös, kom ihåg att le under din intervju. När du först går in i rummet, ler och gör ögonkontakt med var och en av domarna. Gilla ditt kroppsspråk kan ett leende faktiskt få dig att känna dig lyckligare och mer självsäker.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget
    3. Ge ditt svar när du tittar på domarna. När du svarar på frågor, gör ögonkontakt med den person som frågade dig frågan och pratar med honom eller henne. Detta kommer att känna att det känns som om du har en konversation än att ge ett tal, och borde få dig att känna dig mer bekväm. Domaren kan till och med reagera genom att nicka eller le när du pratar, vilket är uppmuntrande gester som hjälper dig att känna dig mindre nervös.
  • Det kommer också att se dig mer personligt och naturligt om du pratar med domarna.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 12
    4. Var dig själv. Lägg inte press på dig själv genom att försöka agera som någon du inte är. Att vara äkta och verklig kommer att göra dig mer minnesvärd än att säga de saker du tycker att domarna vill höra. Försök fortfarande att visa dig i det bästa ljuset, men gör det på ett sätt som förblir sant mot dig själv.
  • Till exempel, om du frågar vad din favoritbok är men du är inte en stor läsare, ge ett svar som gör att du kan segue i ett ämne som intresserar dig mer. Till exempel kan du säga, "Jag älskar att läsa klassiska spelar som en gata som heter Desire eftersom teatern är en passion av mig. Jag ser lekar runt min stad när jag kan, och jag gillar särskilt musikalisk teater."
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 13
    5. Tänk på intervjun som en chans att dela dig själv. Du kan få mycket förtroende genom att flytta hur du tänker på intervjun. Istället för att tänka på det som en förhör eller ett sätt att döma dig, tänk på intervjun som ett sätt för domarna och publiken att lära dig mer om dig.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhetssamtal intervju steg 14
    6. Känn dig inte som du måste veta alla svaren. En av de vanligaste rädslan om intervjuer blir frågade något som du inte känner till svaret på. Kom ihåg att om du frågar din åsikt om ett ämne som du inte vet mycket om, är det inte i slutet av världen. Du kan fortfarande bilda ett svar som lämnar domarna imponerade, så länge ditt svar visar en intelligensnivå och tanke.
  • Till exempel, om domarna frågar dig om din åsikt om en konflikt eller krig, vet du inte så mycket om, prata om det i allmänhet genom att säga något som, "det är en bra fråga. Detta är ett ämne som jag fortfarande undersöker och lär dig om, och det är störande att höra om den förödelse som denna konflikt orsakar på den här delen av världen. Allt jag kan hoppas på är att varje sida av konflikten kan lägga undan sina skillnader och kompromissa med varandra för att stoppa våldscykeln."
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 15
    7. Dvullera inte den sista frågan. Även du känner att du botched en fråga, låt det inte komma till dig. Flytta på mentalt och ge hela din uppmärksamhet åt frågan till hands. Om du fortsätter att tänka på hur du förstörde eller kunde ha gjort bättre, kommer resten av din prestation att lida.
  • Om du mentalt går vidare och ger bra svar på resten av dina frågor är det troligt att ingen kommer att komma ihåg den fråga du förstörde.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 16
    8. Håll dina svar korta och söta. Det längsta svaret är inte nödvändigtvis det bästa svaret. Det faktum att några få kortfattade meningar är tillräckligt hjälper dig att hålla fokus och hålla dig lugn under hela din intervju.
  • Metod 3 av 3:
    Kämpande nerver
    1. Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 17
    1. Välj rätt outfit. Dressing till t kan ge dig ett enormt självförtroende. Välj en outfit som du vet att du ser bra ut och det är också bekvämt. Generellt, bära en outfit som är modernt men är inte alltför glamorös. Till exempel, ha en skräddarsydd blus och en kjol istället för en lågskuren kvällsklänning. Om du är osäker, klä som om du kommer till en arbetsintervju.
    • Använd inte något som en klänning med band som faller ner, eller extra höga klackar som du inte är bekväm att gå in. Du behöver inte ångest att ha en potentiell garderobsokap ovanpå dina nerver om sidan.
    • Se till att ditt hår och smink är också fultigt bevis. Använd inte eyeliner som smutsar eller lägger håret upp i en stil som inte är säker.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 18
    2. Komma dit i tid. Ingenting kan göra ditt hjärta att vara sen till något viktigt. Även om du mår bra om intervjun, om du kommer dit sent kan du känna sig förvirrad och ängslig, vilket kommer att påverka din prestation och dränera ditt självförtroende. Var noga med att ge dig tillräckligt med tid för att komma till intervjun, och även försöka anlända lite tidigt.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 19
    3. Försök att koppla av. Innan något nervväckande som en intervju är det vanligt att du kan tävla ur kontrollen. När du anländer och väntar på att gå på scenen, gör du något lugnande som att lyssna på musik eller göra meditativa övningar.
  • Bestäm vad som är mest avkopplande för dig. Vissa föredrar att hålla sig själva när det är nervösa, medan andra gillar distraktionen av att prata med andra.
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 20
    4. Ta djupa andetag. På några minuter före intervjun, försök att slappna av. Ta djupa, långsamma andetag, tänk på det faktum att du är grundligt förberedd för intervjun och har gjort allt du kan.
  • Du kan också försöka tänka positiva och bemyndiga tankar. Exempel på dessa är: "Denna intervju kommer att gå bra" och "Jag är en imponerande tävlande."
  • Bild med titeln vara säker under en skönhet i skönhetssteget Steg 21
    5. Jämför inte dig själv med tävlingen. Strax före din intervju kan du höra andra deltagare som intervjuar och svarar på frågor. Psch inte dig själv genom att jämföra dig med dem eller ifrågasätta din intervjuande strategi baserat på deras svar. Håll dig fokuserad på din plan och försök att hålla ett tydligt huvud.
  • Kom ihåg att alla deltagare brukar ställa olika frågor, så observera inte hur du skulle svara på en av deras frågor.
  • Tips

    Prova ditt bästa för att inte jämföra dig med tävlingen. Kom ihåg att du har dina egna unika styrkor och talanger.
  • Försök att träna på eller före intervjun dagen. Fysisk aktivitet är ett bra sätt att motverka ångest.
  • Skapa din egen unikahet. Ta alltid till förtroende.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande