Hur man gör det bra i en intervju med en modelleringsbyrå

Om du har blivit inbjuden till en intervju med en modelleringsbyrå, grattis! Gör det bra i intervjun och du är på väg till en potentiellt framgångsrik karriär.

Steg

  1. Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 1
1. Se till att du har alla detaljer klart i ditt huvud. Se till att du är klar på adressen till byrån och vad du behöver göra när du kommer dit. Se till att du vet vad du behöver ta med - en befintlig portfölj kommer troligen att vara hög på listan - eller om du behöver bära något specifikt.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 2
    2. Ta extra speciell vård av ditt utseende i slutet av intervjun. Håll dig med din hudvårdsrutin, hårvårdsrutin, titta på din kost och hålla naglarna snyggt och städat.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 3
    3. Övningsmodellering! Du kommer förmodligen att bli ombedd att gå och utgöra lite i intervjun så att du borde träna. Även om du kan få det perfekt, kommer övningen åtminstone att göra dig mer självsäker och förtroende hjälper dig! Ett av de bästa sätten att träna är att titta på catwalk-videor och sedan träna framför spegeln.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 4
    4. Natten före intervjun, få dina kläder ihop och se till att de är snygga och städa. Om du inte har fått några instruktioner om kläder, välja att se bra ut. Det är en intervju försök att se ditt bästa ut. Klackar är hjälpsamma - många tjejer tycker det är mycket lättare att modellera i klackar än i lägenheter.Om du inte är van vid att ha på sig klackar, försök kittenklackar.
  • Bildbetaget gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 5
    5. Anländer till byrån lite innan du förväntas. Bära agentens nummer på dig så att du kan ringa dem om du tror att du kanske är sen.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med en modelleringsbyrå Steg 6
    6. Var beredd på oväntade frågor. Vissa modelleringsbyråers intervjuare kan fråga dig knepiga frågor för att testa din flexibilitet. Frågor är vanligtvis om dina ambitioner och självuppfattning. Det kan innehålla: Vad älskar du mest om dig själv? Det som gör att du sticker ut från andra kandidater? Var ser du dig själv om ett år? 5 år? Var beredd att svara på dem.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 7
    7. Lyssna noga på vad agenten säger och läser något de ger dig noggrant. Sluta uppmärksamma och du kanske saknar något viktigt.
  • Bild med titeln gör det bra i en intervju med ett modelleringsorgan Steg 8
    8. Intervjuer brukar vara ungefär tjugo minuter och nio gånger av tio, kommer du att få veta om agenten är intresserad i slutet. Du kommer nog att få en av tre reaktioner -
  • Du kommer att accepteras på byråns böcker. Beroende på tillståndet för din portfölj kan du bli inbjuden att göra en portföljskott snart. Du kommer också att bli ombedd att underteckna kontraktet, som kan skickas till ett senare datum eller du kan bli ombedd att underteckna den på plats. Och kom ihåg att fira!
  • Du kommer att bli ombedd att komma tillbaka vid ett senare tillfälle när du har gjort något annat - som i, klippa ditt hår, förbättrade din modelleringsteknik eller förlorat lite vikt. Det här är inte en fullständig avslag, så bli inte för avskräckt, men du måste göra lite arbete om du vill skriva med den här agenten. Du kommer antingen att få ett datum för en annan intervju eller du kan bli ombedd att ringa tillbaka senare.
  • Du kommer att avvisas. Var inte för hårt på dig själv - du har vidare än alla tjejer som tänker på att skicka in applikationer men kyckling ut, och sedan ännu längre än de som hade sina applikationer vände sig innan de ens hade en intervju!! Förutom vilken, tar det bara en bra ombud att starta din karriär så kanske du borde försöka någon annan. Glöm inte att bära några smycken för att se vackra och ta med ett kort fall eller en handväska.Om du har flätat hår eller vridet hår borde du sätta ditt hår i en bulle. Se till att intervjunaren ser att du är stressad eller upprörd eller något annat. Ta inte med något annat eller någon annan. Du bör ta med en anteckningsblock och en penna. Lycka till vid din intervju.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Precis som med att skicka bilder till byråer, bör du vara försiktig med precis vad som är i din portfölj. Om de bilder du har är av ganska låg standard kan det vara tillrådligt att du inte tar med en portfölj alls. Att se dåliga bilder av dig kan föreslå om agenten som du inte fotograferar bra och du kan hitta din intervju med ett näsdyk. Om du förklarar för det agent som du inte har modellerat innan så du inte har några bilder, kommer majoriteten att förstå.
  • Byråer är upptagna platser. De kommer inte att bjuda in dig för en intervju om de inte underhållande idén om att underteckna dig. Så slappna av!
  • Rep i vänner och familj för att hjälpa dig att träna om du kan.
  • Var dig själv! Skratta åt dina misstag, de vill ha en riktig person, inte en perfekt. Och när du gör ett misstag, säg inte, "Åh, dang det!" Det är precis som att gå in i ett rum och säga, "Jag har en näsa på mitt ansikte!"
  • Var inte för sassy eller meningsfull!
  • Se till att du stöter på som vänlig och uppriktig. Ett sätt att göra detta är genom kraften att le. Genom att le detta speglar en vänlig disposition som anses av många som en mycket stark kvalitet att ha.
  • Varningar

    Vänd inte bara upp till en modelleringsbyrå utan en intervju. Modelleringsbyråer är mycket upptagna platser och de har inte tid att släppa allt bara för dig. Det enda undantaget till detta är om byrån har ett öppet samtal och även då bör du kontrollera vilka exakta detaljerna om det öppna samtalet, vissa öppna samtal kräver att du registrerar ditt intresse innan du dyker upp.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande