Hur man blir mer maskulin när feminin

Uppfattningen av maskulinitet och femininitet beror nästan helt på kultur och kultur förändras ständigt. 1993, en kvinnlig U.S. Senator orsakade en omröring genom att ha på sig byxor att fungera! Ändå vill många människor av båda könen presentera sig som traditionellt maskulin. Det tar mer än byxor i de flesta delar av världen, men ändrar ditt utseende, vanor och tankegång kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm med dig själv och dina interaktioner med andra.

Steg

Del 1 av 3:
Anta en maskulin attityd
  1. Bild med titeln noteras steg 4
1
Projektförtroende. Det finns många bevis på att män tenderar att agera mer självsäker och självsäkrade än kvinnor, även när de har lika kvalifikationer. Om ett av dina mål ska tas mer allvarligt eller att beordra mer myndighet, gör det en prioritet att bekämpa självtvivel och onödigt passivt beteende. Vem som helst kan ta dessa steg, även människor som bestämmer sig för att hålla sig till ett mer feminint utseende:
  • Anta ett självsäkert kroppsspråk, inklusive raktbakad hållning, Ögonkontakt och armpositioner som lämnar kroppens framsida "öppna."
  • Acceptera komplimanger och sluta övertrakts. (Säga "Tack jag uppskattar det." istället för "Det är inget.")
  • Öva att be om vad du vill ha och erkänna dina egna förmågor. ("Ja, jag har erfarenhet av ____ men jag tar ut $ ___ för den här typen av arbete.")
  • Bild med titeln Ange mål Steg 5
    2
    Ta risker. Mycket som förtroende är riskupptagningen ofta förknippad med en maskulin attityd. Detta kan dyka upp som ett hänsynslöst beteende för sin egen skull, men en mer positiv aspekt är förmågan att driva dig själv för att göra smarta men skrämmande val. Undersök antagandena i ditt liv som håller dig tillbaka och tänker utanför lådan för sätt att bryta sig fritt. Är du bara i ditt jobb eftersom förändring skrämmer dig? Är ditt romantiska livslängd eftersom du är blygsam om att driva eller utveckla relationer? Ibland behöver du riskera djärva steg för att få var du vill.
  • Om du blir nervös om dagliga risker, börja vända mot din rädsla på mindre sätt. Till exempel, tryck dig själv för att prova något svårt i din hobby eller träning. Du kommer antingen att få förtroende genom att lyckas, eller öva hanteringsfel i ett sammanhang utan några större konsekvenser.
  • Bild med titeln inte skrämmas av andra tjejer Steg 14
    3. Vara tuff. I de flesta västerländska samhällen förväntas män ha tjocka skinn och hantera sig själva. Nästa gång du känner för att klaga på något, sluta och tänka. Om det bara är en mindre irritation, låt det gå utan att försöka söka sympati. Detta kan hjälpa dig mest i professionella sammanhang, där undvikande av våld och skvaller kan göra ditt arbetsliv mycket lättare.
  • Det är viktigt att inse den negativa sidan av detta kulturella tryck också. Amerikanska män är mycket mindre benägna än kvinnor att söka hjälp för allvarliga problem, särskilt de som är relaterade till känslomässig och psykisk hälsa. Detta gör det mycket svårare att återhämta sig, och ligger ironiskt nog en börda på sina vänner och familj som måste hantera den oupplöst orörelsen. Det är inte en dygd att låtsas att du kan hantera absolut allt utan hjälp.
  • Bild med titeln Naturligtvis mjukgör tvättstang 6
    4. Var självständig. Ta ansvar för din egen praktiska underhåll. Om du inte gör det här för att träffa andras förväntningar, betyder det att lära sig att döda dina egna strumpor, inte bara "manlig" Aktiviteter som att ändra ett däck.
  • Bild med titeln Ange meningsfulla mål Steg 4
    5. Ställ in mål och uppnå dem. Ambition och förtroende för dina mål är två egenskaper som ofta odlas mer hos män än hos kvinnor. Anta en mer "manlig" Attityd hjälper vissa människor att fokusera på sina mål och komma förbi det oroande scenen. Oavsett om det är en karriär, romantik eller en personlig prestation, ställ dina ögon på priset och hitta ett sätt att börja på vägen idag. Fråga de svåra frågorna, och arbeta så hårt som möjligt för att svara på dem tills du räknar ut dina mål och vet hur du når dem.
  • Det är okej för saker att inte gå på dig eller för att finna att nå dina mål är svårare än du förväntade dig. Reagera med lugn och bestämning.
  • Bild med titeln Var lugn Steg 21
    6. Känna igen hyper-maskulinitet. Hyper-Masculinity är försöket att belysa maskulin stereotyper så fullt som möjligt, även om de inte gynnar dig. Dessa stereotypa beteenden inkluderar extrem konkurrens (särskilt med andra maskulina personer), aggressiv strävan efter kön och söker konflikt eller dominans (särskilt över feminina personer). Denna livsstil gör det svårt att bilda nära relationer, eftersom det testar gränser och avvisar samarbete. Människor som agerar på hypermasculinvägar är mer benägna att fysiskt eller sexuellt missbruka sina partner. De kan också ta farliga risker för liten fördel, eller känna sig tvungen till beteenden de inte tycker om för att behålla sin bild.
  • Deltagande i sport och konkurrenskraftiga spel kan vara ett utmärkt sätt att släppa ditt inre "Alfa hane" I ett kontrollerat sammanhang.
  • Bild med titeln kommunicera effektivt steg 25
    7. Äga dina känslor. Vad gjorde Rafael Nadal strax efter att han vann 2013 U.S. Öppna? Han grät som en bebis. Betyder det att han inte är maskulin? Absolut inte. Tidigare generationer av män lioniserade den blank-faced cowboy, men det är allt vanligare för maskulina människor att uttrycka sina känslor. Människor av båda könen som gömmer sina känslor är mer benägna att ha olyckliga relationer, uppleva allvarlig ångest eller depression, och till och med utveckla stressrelaterade sjukdomar. Åtminstone, vara emotionellt öppen med närmaste vänner och familj i ditt liv. Även i professionella kontext, som uttrycker dina känslor utan flinching eller skämt, kan det stödja din maskulinitet genom att visa självförsäkring. Om du inte är i det skedet är det okej att sätta på ett stoiskt ansikte i allmänhet. Var bara inte rädd för att uttrycka känslor när det är viktigt.
  • Del 2 av 3:
    Använda rätt ord
    1. Bild med titeln vara mogen steg 16
    1. Tala om. Om du har något konstruktivt och användbart att säga, säg det. En maskulin konversationsstil kretsar kring påstående, och en vilja att rösta din åsikt även om du kan göra ett misstag.
    • Det finns en fula sida till denna delning: i blandade könsgrupper dominerar män vanligen diskussionen, och inser ofta inte att de avbryter kvinnor eller inte ger dem en chans att prata. Oavsett om du presenterar som en man eller en kvinna, försök att uppmärksamma denna dynamiska. Gruppen kan få mycket mer ut ur ett möte med ett mer kooperativt eller talande format, eller en social hangout som bryter in i små grupper.
  • Bild med titeln vara en tuff kille steg 2
    2. Överväga inte det - åtminstone inte högt. Att vara maskulin betyder att man vet exakt vad man ska göra - eller åtminstone så titta på det sättet. Att erkänna ett misstag eller osäkerhet kan leda hypermasculin, konkurrenskraftiga människor att värdera din åsikt mindre. Oavsett om du tycker att det här är friskt, är verkligheten att dölja chinksna i din rustning kan hjälpa dig att vinna en kamp när det räknas. Helst gör det på ett sätt som inte bulldoze över en bättre idé eller överlämna till en meningslös ropande match. Om det blir klart att ditt första beslut var fel val, föreslår nådigt en förändring utan att bo på ditt misstag eller överbelåtna.
  • Detta fungerar bäst i en debatt där du är den mest kunniga personen i rummet. Om någon försöker "utman" Du, som svarar i natur med en självsäker demonstration av din expertis är en snabbare väg till framgång än att försöka kompromissa med.
  • Bild med titeln vara rolig utan att berätta skämt Steg 8
    3. Spricka människor upp. Män tenderar att göra många fler skämt än kvinnor, även om det inte verkar vara en stor biologisk skillnad i "funnighet." I heterosexuell romantik tenderar kvinnor att hitta roliga män attraktiva, medan män som kvinnor som skrattar på sina skämt. Om du presenterar som manlig, vilket gör vittiga observationer (även om de ibland faller platt) kan hjälpa dig att ses som mer maskulin. Människor som presenterar som kvinnliga, tyvärr har en mycket svårare tid att anta den stereotypisk manlig stil, och kan få blandade reaktioner även när de gör samma skämt. Kvinnor som vill vara "en av killarna" kan försöka snurra upp humor, men framgången kan bero på hur traditionella sina vänners synpunkter är.
  • Bild med titeln Njut av att vara ensam Steg 2
    4. Var den person du vill vara. Alla har en blandning av maskulin och feminina egenskaper, för att inte tala om icke-könsgjorda egenskaper. Din maskulinitet kommer att skiftas i stil och kraftfullhet beroende på sammanhang, och det är bra. Innan du vänder varje konversation till en testosteronkonkurrens, kom ihåg flipsidan av maskulinitet: förtroendet att vara ärlig utan att låta rädsla för dom hålla dig tillbaka. Ibland behöver du ta av Indiana Jones hatt och mjukna lite:
  • Äga upp till dina misstag. Om du inte kan erkänna dina brister, kommer folk att karakterisera dig som den värsta maskulin stereotypen: någon som sålunda investerat i att ha sin väg att de hamnar emotionellt bräckliga och saboterar andras framgång.
  • Låt inte stolthet och förtroende korsa linjen i bragging. Ja, att visa sig för en förälskelse är en av de mest universella maskulina aktiviteterna, men det blir gammalt snabbt om du överdriver det.
  • Del 3 av 3:
    Ser mer maskulin
    1. Bild med titeln klä upp jeans steg 14
    1. Klä på ett mer maskulin. Att titta på delen är inte grundläggande för att ändra ditt inre beteende, men det har en stor inverkan på hur andra människor behandlar dig. På de flesta ställen i U.S., Ett maskulin utseende involverar vanligtvis neutrala eller mörkare toner, få om några tillbehör, ganska löst passande byxor och lutar mot robust eller avslappnad istället för kläder som ser noggrant utvalda eller dyra.
    • Det är omöjligt att lägga ner en maskulin stil för hela världen. Det finns länder där män bär färgglada klädnader och sociala grupper där en skräddarsydd kostym och silver manschettknappar är ett uttryck för manlig kraft. Observera din "manlig" vänner och fråga dem om du är inte säker på var du ska börja.
  • Bild med titeln Skär ett skäggsteg 2
    2. Har mer maskulin grooming vanor. Om du är manlig, är det ett uppenbart sätt att växa mer ansiktshår ett uppenbart sätt att visa mer maskulin. Fullare skägg eller scruff är i allmänhet mer maskulin än en noggrant trimmad stil, men som kläder varierar detta baserat på sammanhang. Människor av något kön kan anta en kortare, enklare frisyr, eller fråga en barberare att rekommendera ett mer maskulin utseende.
  • Även om du vill vara mer maskulin, bör du fortfarande ta hand om ditt hår och kropp genom att duscha ofta tillräckligt för att hålla sig ren, men inte så ofta att du inte ger av någon naturlig lukt.
  • Bild med titeln binda säkert steg 5
    3
    Gör en kvinnlig kroppsvisning manlig. Om du tilldelades kvinnlig vid födseln och vill presentera som man, kommer du sannolikt att behöva binda bröstet. Oavsett om du gör eller inte, baggy kläder som döljer dina kurvor kan göra stor skillnad. Använd inte Ace Wraps eftersom de kan skada dina revben. Använd inte tejp, eftersom det inte rör sig med din kropp och kan orsaka mer skada.
  • Använd endast ett professionellt bindemedel, undvik överkomprimering och lita på det endast för kortvarig användning. Bindning av bröstet kan felaktigt orsaka varaktig skada.
  • Bild med titeln vara en söt kille steg 12
    4. Ha maskulin swagger. Om du vill se ut som en man, adoptera maskulin kroppsspråk. Stå stolt och lång när du går in i ett rum och håller dina axlar ut. Gå snabbt och med syfte, och titta rakt framför dig, inte ner på golvet. Leda med dina axlar snarare än dina höfter. Var snabb att le och inte fidget, spela med dina händer eller brudga dig själv i allmänhet.
  • Ser ut som om du är glad att gå till vilken destination som ligger framför dig, även om det är din matteklass.
  • Le på människor, men slapp inte ett goofigt leende på ditt ansikte hela tiden. Bita inte din läpp eller squint med osäkerhet. I stället håll ett rakt ansikte med bara ett litet leende och håll ögonen öppna, redo för nästa utmaning framåt.
  • Bild med titeln Undvik gemensam skada som en ung idrottsman
    5. Få din kropp i ordning. Du behöver inte bli bodybuilder, men fysisk kondition går långt mot ett maskulin utseende. Slå upp gymmet några gånger i veckan, spela basket, gå springa för att förbättra din kardio, gå till en vandring, eller bara göra vad som gör dig lycklig och Förbättrar ditt fysiska tillstånd. Att vara maskulin betyder att vara i kontroll - och din kropp är en av de saker du vill ha kontroll över.
  • Pride i din kropp hjälper till med det grundläggande maskulina draget: Förtroende. Tänk på att nästan alla behöver arbeta på deras attityd För att uppnå detta, inte bara löpbandet.
  • Bild med titeln Hjälp Spara miljön Steg 48
    6. Bli fysisk. Det är rätt. Om du vill bli mer maskulin, få lite smuts på din kropp. Var inte rädd för att fixa din egen bil, klippa gräsmattan, måla ditt hus, eller gör några hushållssysslor eller fritidsaktiviteter som sätter lite smuts eller fett på din kropp. Inget av detta gör dig en man, men det kan vara det du letar efter om du gillar hands-on, praktisk användning av dina muskler som har bildat huvuddelen av "herrgård" För hela historien.
  • Bild med titeln vara äventyrlig steg 8
    7. Få några maskulin hobbyer. Om du vill agera mer maskulin, bör du ta på sig några mer maskulina hobbyer. Det kan vara snickeri, motorcykel ridning, ta hand om din bil eller lastbil, jakt, fiske eller sport. Detta är inte ett krav, men det är ett sätt att förstärka dina egna känslor av maskulinitet.
  • Tips

    Träna. Det betyder inte att du ska gå till gymmet och lyfta stora vikter varje dag, bara håll din vikt på en hälsosam nivå och kom ihåg att göra dina push-ups! Dra nytta av gymklassen.
  • Om du är kvinna och ha på sig en skoluniform, försök att dölja bröstet under polotalen. Bära jackor eller tröjor så mycket som möjligt. Bära pojkarna uniform och bära pojkiska skor.
  • Varningar

    Bind aldrig med Ace Bandage! De är speciellt utformade för att strama när du flyttar, vilket innebär att de hela dagen kommer att bli hårdare. Människor i det förflutna har lidit vridna rips och andningssvårigheter / vätska i sina lungor. Även om det bara är en dag, använd inte Ace Bandage.
  • Om du använder Neopren-bindemedlet, kom ihåg att sätta på en skjorta under den! Om du inte får du stora blåsor alla upp och ner på dina sidor, plus du luktar verkligen dåligt.
  • Bara för att du agerar så här betyder det inte att du måste glömma din personliga hygien, men du behöver inte spendera timmar på badrummet varje morgon. Dusch minst en gång om dagen. Även om pojkarna eller tjejerna kan lukta dåligt efter ett fotbollsspel, försök att inte lukta det dåliga. Bära deodorant och håll dig ren.
  • Detta kan vara en hård livsstil för någon tilldelad kvinna vid födseln. Människor av båda könen kan göra det roligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande