Hur man klär punk

Dressing punk har funnits i årtionden, även om utseendet håller morphing och utvecklar olika stilar av stil. Om du vill klä punk, handlar det om att hitta en titt som är anti-materialistisk, kantig, och fortfarande du. Du fick musikspelet redan, rätt?

Steg

Del 1 av 3:
Rockar kläderna
  1. Bild med titeln klänning punk steg 1
1. Välj din stil. Punk startade efter andra världskriget, men tog verkligen av på 70-talet. Eftersom det har funnits ett tag, är det gått igenom olika faser och stilvridningar och modifieringar. När normen var långt hår på 70-talet gick punkar kort. Punk tjejer på 80-talet gick mer maskulin för att bekämpa det mer feminina utseendet på 70-talet. Och då är det glam punk, pop punk och hardcore punk, bara för att nämna några variationer. Så vad är du?
  • Glam Punk betyder ljusa färger, glitter, spandex, läder, leopardtryck, neons och satin. Tänk David Bowie. Metallisk jumpsuit? Säker!
  • Pop Punk kan hittas vid hett ämne. Skinny Jeans, Band Tees, Pyramid Stud Belts, Skater Styles och Armbands. Det är som punk och hipster hade en bebis tillsammans.
  • Hardcore punk är motsatsen till vad det låter som. Det gynnar enkla kläder som är säkra till mosh in. En vanlig t-shirt och baggy arbetsbyxor är idealiska, eschewing det utarbetade mode av andra typer av punk, vilket inte riktigt är meningsfullt i första hand.
  • Oavsett vilken stil av punk-samtal till dig (och det finns många fler än vad som anges här), är det alla defiantly anti-materialistiska. Ingen version av den punk sättet i livet passar normen eller grottorna i det vanliga. Om det inte är trendigt är det bra. Om det gör din mamma furrow hennes panna, är det bra. Om de coola barnen inte skulle fångas döda med det, är det bra.
  • Bild med titeln klänning punk steg 2
    2. Behärska grunderna. Om du letar efter ett bra, no-frågor-frågade punk look, det finns några huvudträd som har stått emot tidstestet. Här är några idéer för att komma igång:
  • Typiskt maskulin utseende: svarta jeans (eller någon annan typ av jeans, verkligen), kula bälten och silver bälten, läderjackor / denimvästar (med alla dina bandplåster), läderpinnar och en enkel t-shirt. När det gäller skor, doc martens, konverserade eller militära skor.
  • Typiskt feminint utseende: svarta skinny jeans, leopardtryck eller mönstrade kjolar, kula och studbälten, bandtistor, läder någonting, mesh och rippat nät, och gärna kasta in lite rosa. Converse, doc martens och militärstil skor är bäst.
  • När det gäller band tees, vet att alla rockar en Ramones eller Clash Tee. Gör dig själv en tjänst och gå lite mindre vanlig punk som tyvärr är inte en oxymoron längre.
  • Bild med titeln klänning punk steg 3
    3. Stärka dina DIY-färdigheter. Kärna till punkbilden är anti-varumärke. Anti Big Stores, Anti-Capitalism. Och det enklaste sättet att hålla den till mannen? Gör jobbet själv. Rippa dina jeans, ta en svart markör till din t-shirt, vänd ledning till smycken, vad som helst. Om det är gjord av dig, kan du se till att ingen annan har det.
  • Om du saknar kreativitet, finns det fortfarande massor av sätt att visa din egen stil. Lägg till fläckar till varhelst, få experimentella med färgämnen och gå till stan med ett sax. Det behöver inte se bra ut. Det är faktiskt tanken. Ju mer inte-bra det ser ut, desto bättre. Vem visste inte att vara kreativ skulle någonsin komma till nytta?
  • Bild med titeln klänning punk steg 4
    4. Välj enkel och smutsig över ren och chic. Det är något som är bestämt oförskämd om punk look. Om din T-shirt har rynkor, inget problem. Om dina strumpor ser ut som din farfar bar dem, inga problem. Om allt du har på dig är en t-shirt och jeans och inget annat, inget problem. Det handlar inte om att försöka. Det handlar om att kasta på vad dina små händer som finns i garderoben i morse, inga bekymmer om det.
  • Det var en punkrörelse som svor med enkla kläder, helt enkelt för att det var bättre för moshing. Du skulle inte bära studs i gropen om du inte vill bli kastad för att oavsiktligt peka ut en främlingens öga. Så när det tvivlar, behåll det enkelt. Mode är en vanlig sak, ändå.
  • Bild med titeln klänning punk steg 5
    5. Blanda det. Om din mamma skulle gå av dig, kanske hon säger, "Du vet att skjortan inte matchar dessa byxor, rätt?" Bingo. Där satt den! Detta handlar inte egentligen om att slå ihop en sammanhängande outfit. Känn dig fri att skrika brittisk punk på din övre halv och keltisk punk på din lägre. Om någon frågar dig några frågor, fråga dem bara varför de är så oroliga för etiketter ändå.
  • Känn dig fri att blanda upp lager av formell ness också. En t-shirt och slips? Varför skulle du inte? En kjol och maskulin stövlar? Säker. Totalt sänghuvud, men en outfit du spenderade timmar på? Varför inte?
  • Någon kan helt rocka en tutu med kampstövlar. Spela upp din feminin sida genom att juxtapoing det med maskulina föremål. Fjäderörhängen och lastbyxor, fisknät och ett lös bandutslagsplats, det är bra.
  • Del 2 av 3:
    Accessorizing och hår
    1. Bild med titeln klänning punk steg 6
    1. Skäm inte bort från metall och andra texturer. Det är inget fel med att rocka ett par chinos med en mesh topp och en läderjacka. Ingenting. Låt inte någon berätta för dig. Heck, ditt bälte kan vara en metallkedja (faktiskt det var en framträdande sak på 80-talet). Ullstrumpor, läderstövlar, rippade nylonstrumpor? Ja tack.
    • De flesta av dina kläder kommer att vara bomull. Att verkligen ha en bit stick ut, det måste vara något annat. Det här är inte helt nödvändigt - trots allt är enkelt bra - men om du vill spika den delen av punk-utseendet som är iögonfallande, är det ett säkert sätt att gå om det.
  • Bild med titeln klänning punk steg 7
    2. Tänk svart förstärkt med ljusa färger. Om det finns en sak som alla vet (eller tänker) om punk look, är det det är mest svart. Och i allmänhet är detta sant. Men försök-och-sanna punkrockare är också inte rädda för att kasta i en liten färg. Och ljus färger på det. Tänk Neons - Blues, Pinks, Yellows, Apelsiner, Gröna - Och Silver Och Röd. Punk är så inte detsamma som att vara goth eller emo, och det här är en av anledningarna till att.
  • Bild med titeln klänning punk steg 8
    3. Kasta i olika influenser. Kom ihåg hur vi pratade om hur punk har gått igenom alla dessa övergångar? Betala dem hyllning! Gör din forskning - det finns ofta militära teman, blåkrage teman (arbetsstövlar och suspenders - att komma ner till punks rötter) och brittiska influenser. Så raid din engelska farbrors garderob. Han är bunden att ha något där inne.
  • Kroppspiercingar, glitter, gummi, vinyl, kilter, tatueringar - de har alla en plats på spektrumet av punk. Bowler hattar, studded armband, den anarki symbol, rakade huvuden eller långt hår, punk har sett allt.
  • Bild med titeln klänning punk steg 9
    Bild med titeln klänning punk steg 9
    4. Gör vad du vill med ditt hår. Allvarligt. Vissa människor kommer att berätta att du måste dyka det, men om du tar det för långt, kommer du att sluta bara berätta för alla, "Hej, titta på mig! Jag försöker så svårt att vara anti-conformist!" Så du kunde färga det, Men du kan också bära en mohawk, raka allt av, eller bara gör absolut ingenting för det alls. Det är helt upp till dig.
  • Inte svaret du letade efter? Tja, tänk på ditt hår som du tänker på dina kläder. Om de flesta inte skulle sporta det, är det förmodligen på pengarna. Så gå till det perm, raka i din hunds namn, färga bara delen av ditt vänstra örablått, vad som helst. Vem bryr sig om hur ditt hår ser ut, vet du?
  • Del 3 av 3:
    Få attityden
    1. Bild med titeln klänning punk steg 10
    1
    Lyssna på musiken. Älska det eller hata det (eftersom du är här, kommer du förmodligen mer i den första kategorin), det är fortfarande bra att känna till banden. Du skulle vara på den här sidan hela dagen om vi täckte dem alla, så här är några att komma igång: några exempel:
    • Sammandrabbningen
    • De utnyttjade
    • Mindre hot
    • Härsken
    • Destillarna
    • Stulna rullstolar
    • Operation Ivy
    • Olyckorna
    • Stela små fingrar
    • Bansheesna
    • Död kennedy
    • Var medveten om att om du rockar tee-tröja, kan någon komma upp till dig och säga, "Duuuuude, jag älskar de adicts! Vad tyckte du om Joker i förpackningen?" Och då kommer du att bli tvungen att antingen göra något och hoppas på det bästa, säg, "Omg, titta där borta!" och kör den andra riktningen, eller erkänna att du bara köpte t-tröjan eftersom du tyckte det var coolt. Så gör dig själv en tjänst och vara en del av scenen. Om du inte vet något om bandet och bara köpt det på grund av logotypen, gör du det fel.
  • Bild med titeln klänning punk steg 11
    2. Utveckla något till göra uppror mot. Allt du hatar i världen, rebell mot det. Detta är väldigt viktigare än kläderna. Du kan vara en sann original punk och inte ha alla coola kläder - kläderna betyder inte någonting, bara ett sätt att identifiera. Faktum är att vissa punk lifers svär det sättet är bara en distraktion.
  • Du behöver inte nödvändigtvis något att rebellera mot, men "polis" Vanligtvis fungerar i de flesta situationer. Mannen, etableringen, myndigheten i allmänhet. Angst är väldigt hemma här i punk mark.
  • Bild med titeln klänning punk steg 12
    3. Var uppmärksam på vad andra tycker om dig. Om du får en upphöjd ögonbryn eller två på grund av din tutu, fantastisk. Om familjen inte förstår varför du har en slips över din svarta flagga t-shirt, berätta för dem att gå till Wikipedia. Om din lärare är orolig går du igenom en skadlig fas, ja, bevisa henne fel genom att få ett A på nästa projekt. Vad de tycker kan tyckas att det är viktigt, men det i systemet med saker, det gör det inte. Det är verkligen i hjärtat av att vara punk.
  • Och inte ens uppmärksamma andra "punk-" entusiaster. Om de berättar ditt utseende är inte punk, får de inte det. Punk är inte något du kan lägga i en låda och säga att det här är eller inte är punk. Om du gillar det och någon annan, gör du det rätt. Gissa inte dig själv. I slutet av dagen, att klä punk, gå bara för det. Vad det än är, gå för det.
  • Tips

    Om du inte gillar hur du ser, ändra det. Om du inte gillar Mohawks, får du inte en, om du inte gillar läderjackor med spikar, bär inte en. Det handlar om att göra vad du vill, inte vad folk tänker på dig.
  • Lyssnar aldrig på några negativa kommentarer som tar dig ner. De säger bara att sopor eftersom deras livet suger och de är verkligen osäkra.
  • Hit några coola butiker och köpa en massa gamla kläder där och skära dem upp - gör det själv!
  • Lyssna, kärleksfull och levande musiken är det som är viktigt, framför allt. Du är antingen en punk eller du är inte.
  • Det finns ingen rätt eller fel sätt att klä punk. Det handlar mer om individen.
  • Oroa dig inte om vad du gör är punk. Det kommer att göra dig en poser.
  • Bara var dig själv -- viktigast!
  • Var trevlig mot andra! Ingenting är mer av en chock än när en grov och tumble person visar sig vara omtänksam och artig.
  • Om du råkar som något populärt, njut av det. Det finns en stor skillnad mellan att agera som något eftersom det är populärt och verkligen tycker om något, oavsett dess popularitet.
  • Varningar

    Flaunt eller skryta om någonting när det gäller att vara "punk-," Särskilt hur du klär dig.
  • Börja inte att klä på det här över natten! För det första ser du ut som en poser, och för det andra (om du inte vill chocka dem) kommer du att stoppa allas hjärta när de ser dig för första gången alla punkade upp!
  • Komma in i musiken först, om något.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande