Hur man blir en alfa-manlig

Alfa män är utföringsformen av maskulinitet. De är killarna som alltid verkar vara ledare för förpackningen, som projicerar avslappnad auktoritet i någon situation. Om du vill ses som en alfa-man, försök att emulera de egenskaper du ser i andra naturliga ledare, som deras hållning och mannerisms.

Steg

Metod 1 av 4:
Ser ditt bästa ut
  1. Bildbeteckningen blir en alfa-manlig steg 1
1. Håll din hygien oklanderlig. Du vill stanna och lukta rent. Dusch dagligen, använd deodorant och bära rena kläder.
  • Undvik stark Köln. En överväldigande lukt kan göra människor obekväma och kan förvärra hälsoförhållanden som astma. Du vill ha en stark personlighet, inte en stark lukt.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 2
    2. Klä sig väl. Försök att se bättre ut än killarna runt dig så att du sticker ut. Till exempel slitage mönster, collared skjortor, fina byxor och möjligen en slips. Använd inte skjortor som annonserar ett varumärke eller ditt favoritband - du vill annonsera dig själv. Läsa Hur klä sig väl som en kille För mer förslag.
  • Dressing väl betyder inte att det är klart att klä upp sig, nödvändigtvis. Dina kläder ska passa dig bra, borde vara bekvämt, och borde vara lämpligt för situationen. Kom ihåg-kläder är fönsterklädsel. Om du utsätter förtroende och styrka, och befäl respekten av din närvaro, kommer dina kläder att vara sekundära.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Step 3
    3. Gå med i ett gym och bli passform. Att stanna i form kommer inte att göra dig en alfa-man-som måste komma från insidan - men det kommer att hjälpa till med din hälsa och välbefinnande. Det skickar också en annan signal: Mannen som tar hand om sig själv kan ta hand om andra också.
  • Bildbeteckningen blir en alfa-manlig steg 4
    4. Projektförtroende genom ditt kroppsspråk. Det sätt du bär dig själv talar volymer till dem runt dig, utan att du ens gör ett ljud. Din hållning, dina handbehåll, din hållning - allt skickar signaler till dem omkring dig om din plats i världen. Du vill att de signaler är starka och självsäkra, inte skyddande och små. Här är några exempel på självsäkert kroppsspråk:
  • Stå eller sitta upp rakt. Inte sluch. Visa din fulla höjd i närvaro av vuxna.
  • Stepte fingrarna. Tryck fingertopparna i båda händerna ihop, med palmer separerade. Ett högre tornprojekt förtroende, så länge du inte rör din mun med fingertopparna.
  • Lägg händerna bakom ryggen. Denna hållning föreslår öppenhet och självförtroende.
  • Göra ögonkontakt (om det är kulturellt lämpligt). Titta på den person du pratar med. För att undvika att stirra, försök att flytta blicken från ett öga till det andra, sedan till munnen. Kortfattat titta bort från tid till annan.
  • Sätt dina händer i fickan, med tummen ut. Detta signalerar förtroende, och kanske lite cockiness.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Step 5
    5. Var inte rädd för att fylla i rummet med din närvaro. Stå med stark hållning, använd expansiva gester och se avslappnad och bekväm i din omgivning. Ser Hur man ser till nytta För fler tips om att titta helt tillfreds i någon situation.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Step 6
    6. Ge det praktiken. Om du inte brukar se eller känna dig självsäker, kan det ta lite tid att justera. Det här är normalt. Arbeta med att bygga vana av förtroende. Om du glider upp, kom ihåg att imorgon är en ny dag. Det blir lättare med övning.
  • Prova makt poserar före en utmaning för att hjälpa dig att känna dig starkare. Om du behöver en privat plats, gå till toaletten.
  • Påminna dig om något du gjorde bra i det förflutna, och ta ett ögonblick att vara stolt över dig själv.
  • Metod 2 av 4:
    Arbetar på dig själv
    1. Bild med titeln Bli en alfa-manlig steg 7
    1. Utveckla nya färdigheter. Genom att lära sig nya färdigheter och utveckla nya förmågor, håller du ditt sinne och kropp skarp och i form. Det hjälper dig att utveckla en väl avrundad färdighetsuppsättning som gör dig till go-to-killen när människor har frågor. Bli en man, inte bara stil, men av substans genom att studera saker som intresserar dig och blir bekant och praktiserat i varje idiom. Lära sig Hur man lådor, Bygg en skjul, gå på dina händer, gör en rundhus spark, överleva i skogen, eller vinna en gatukamp. Utveckla ditt sinne genom att lära sig om arkitektur, konst och musik.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Step 8
    2. Var säker i vem du är. Utvärdera alla aspekter av vem du är och acceptera det. Försök aldrig gömma dig eller ändra dig bara för att behaga andra. Istället, var den bästa versionen av vem du redan är.
  • Kapitalisera på vad som gör dig annorlunda. Är du geeky? Var den bästa geek du kan vara. I en manuell rullstol? Det betyder att du får en arm träning varje dag. Är du gay? Vara en självsäker gay man. Låt inte andra människor få dig att känna dig dålig om vem du är.
  • Du kommer sannolikt att inse att du har några brister, som inte hävdar dig tillräckligt bra eller är dömande ibland. Säg till dig själv "Vi har alla brister. Det gör mig inte en dålig person. Jag jobbar med det, och jag blir en bättre man."
  • En säker man släpper inte smala definitioner av maskulinitet som begränsar honom. En osäker man kan känna att han måste vara 100% maskulin hela tiden. Men en självsäker man är inte rädd för att bära rosa, baka kakor, gråta om han behöver, spela tefest med en liten tjej eller göra andra "feminin" saker om det är vad han vill. Om andra tycker att det är unmanly... Det är deras problem. Han vet redan att han är en man.
  • Bild med titeln Bli en alfa-manlig steg 9
    3. Ta hand om ditt ansvar. En alfa-man är inte en slacker, och han låter inte andra människor känna att de måste ta hand om sina uppgifter. Dra din vikt hemma, i gruppprojekt, med sysslor och med andra ansvar i livet. Säg inte "någon annan kommer att ta hand om det." Ta initiativ.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 10
    4. Var självsäker. Detta kan inte överdrivas. Om du tycker mycket om dig själv och tror otvivelaktigt i dina egna förmågor, kommer både män och kvinnor att svara på dig. Förvirra inte förtroende med arrogans. Förtroende visar tyst inre styrka, säkerhet och tillförlitlighet. Arrogans är bara låg självkänsla vänd utåt, och uppfattningen människor kommer att ha är det för en ihålig, osäker man, den mycket antitesen av alfa-hanen.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Steg 11
    5. Hitta några bra förebilder. En bra förebild är självsäker, kapabel, respektfull och snäll mot andra. Leta efter personer som har egenskaper du beundrar och tittar på hur de agerar i olika situationer.
  • Titta på hur de pratar, hur de står och hur de agerar. Alpha Males tenderar att ha en rak hållning och gå med lätthet och förtroende.
  • Titta på hur de ser ut. Deras hår, deras kläder. Alpha Males är intresserade av Mäns mode och de vet hur man använder det för att göra sig mer attraktiva.
  • Metod 3 av 4:
    Interagera med andra
    1. Bildtiteln blir en alfa-manlig steg 12
    1
    Lyssna. Alpha Male, den sanna ledaren, spenderar mer tid att lyssna än att tala. Lyssna aktivt och uppmärksamt, och människor kommer att svara. Ju mer du lyssnar utan dom, desto fler människor kommer att öppna upp till dig, och kan till och med berätta saker som de aldrig berättar för någon. Detta beror på att de litar på dig inledningsvis - ett viktigt drag i alfa-hanen.
    • Antag att alla har något intressant att lära dig. En stor man lär alltid nya saker och stärka sina färdigheter.
    • Validera människors känslor När de öppnar upp till dig. Detta hjälper dem att känna sig mer positivt, och känns som om de hade rätt att konfigurera i dig. Det är ett bra sätt att visa medkänsla-ett viktigt drag för någon ledare.
  • Bild med titeln Bli en Alpha Male Steg 13
    2. Behandla människor bra, även om de inte har något att erbjuda dig. Var respektfull när man pratar med barn, äldre, hemlösa och funktionshindrade (oavsett om de är lika kapabla som någon annan eller inte). En svag man suger upp till människor som kan hjälpa honom och ignorerar eller är oförskämd för människor som inte kan. En riktigt bra man behandlar människor "Nedan" honom som jämställdhet och tror att alla förtjänar respekt och värdighet.
  • Vägra att diskriminera. Släpp av några fördomar du har mot kvinnor, människor av färg, religiösa minoriteter, funktionshindrade, fattiga människor, överviktiga människor och människor från andra marginaliserade grupper.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 14
    3. Bemyndiga andra människor. Medan en osäker man kan riva andra människor, vill en självsäker man dela sina färdigheter och förtroende med andra människor, för att hjälpa dem att vara deras allra bästa. Han uppmuntrar dem och firar sina framgångar.
  • En stor man kan mentorera vissa människor och stolta över sina framgångar.
  • Bildbetaget blir en alfa-manlig steg 15
    4. Använd humor till din fördel. Det betyder inte att du är rummets clown, men att du borde kunna le med äkta nöje, att skratta åt dig själv, till och med att lekfullt skratta åt andra utan att se sarkastisk eller spiteful.
  • Ett bra skämt kan döda en spänd situation ibland.
  • När du retar andra, var uppmärksam på sina osäkerheter. Bara reta om något som du vet att den andra personen inte är osäker på. Till exempel, om din syster älskar att vara kort, är det okej att reta henne om hur liten hon är. Men om hon känner sig osäker på det, bör du välja något annat för att reta henne om.
  • Bild med titeln Bli en alfa-manlig steg 16
    5. Visa din uppskattning för andras ansträngningar. Låt dem veta att du märker det hårda arbetet och det goda arbetet som de gör. Tacka dem när de gör något för dig och komplimanger dem på ett projekt som de arbetade hårt på.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 17
    6. Var ärlig. Vissa känner att Alpha Males kommer att ljuga och fuska för att få vad de vill, men det gäller bara för män som är något annat än alfa män. Om du tycker att du måste lura någon att tro att du är värt sin tid och energi, är det faktiskt bevis på att du inte är.Se till att du tjänar allt du får med Anta en policy för radikal ärlighet. Var exakt vem du är hela tiden - alla andra kan ta dig eller lämna dig.
  • Göm inte dina intentioner. Låt folk veta vad du vill ha.
  • Känna skillnaden mellan att vara ärlig och vara en ärlig jerk. Ibland, en artig avböjning (som "Jag tror att den blå klänningen passade dig bättre") är bättre än brutal ärlighet (som "Du ser ful ut i det").
  • Sträva efter att vara värdiga andra människors förtroende. En genomsnittlig, amoral eller bigoted kille är inte en bra ledare.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 18
    7. Visa empati. En stor man bryr sig om andra människor, och han är villig att visa den. Han tar tid att lyssna på och överväga sina perspektiv, och han hjälper ofta människor ut när de är på en hård plats.
  • Bildbeteckningen blir en alfa-manlig steg 19
    8. Framför allt, vara ledare. Det betyder inte bara att ta hand om en situation, men gör det bra. Börja i din omedelbara omgivning av Att vara ledande på arbetsplatsen, hjälpa ditt lag att utföra, eller ens hävdar dig själv som din hunds packledare.Öva Den typ av ledare som folk kommer att vilja följa-Och inte bara den första som frivilligt för jobbet.
  • Metod 4 av 4:
    Dating med förtroende
    1. Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 20
    1. Lära sig hur flört. Att veta hur man ska förfalska en romantisk förbindelse är avgörande för att ses som en alfa-man. Att vara säker, uppnås och attraktiv betyder inte nödvändigtvis att du har det som krävs för att interagera med en potentiell kompis, men ger dig en stor fördel.
    • Om du vill bevisa att du daterar material till någon du är "vänner" med, läs upp Hur man undviker vänzonen.
    • Gör dina avsikter klara. Antag inte att människor kan läsa ditt sinne. De behöver veta att du är intresserad.
    • Arbeta med att läsa tecknen att någon är intresserad. Om din flirta fungerar, kommer den andra personen att vända sig mot dig, le och skratta, använda öppet kroppsspråk och vara väldigt konversation. Om personen inte är intresserad, kommer de att vända sig bort, se obekväma eller uttråkad, använd stängt kroppsspråk och inte prata mycket.
  • Bilden med titeln Bli en alfa-manlig steg 21
    2. Ta avslag i strid. Förfölja någon som redan har sagt till dig "Nej" får dig att se desperat, och det gör den andra personen obekväma eller nervösa. Avlägsna samtalet, ge personen ett leende så att de vet att du inte kommer att gnälla om sitt beslut och gå vidare till någon som är en bättre match.
  • Tänk på att det finns många anledningar att någon kan vända dig ner. Kanske ser de redan någon, kanske de inte känner sig redo för ett förhållande just nu, kanske är de inte kompatibla (e.g. en lesbisk), eller kanske har de en viss typ som inte passar dig. Det är ok. Du skulle inte datera bara någon som på gatan, för att du har en typ. Andra människor har typer också.
  • Curb några känslor av rättighet. En mindre man kan klaga på att kvinnor inte ger honom en chans. Men en stor man vet att ingen är skyldig honom någonting, och han kan gå vidare. Att bli avskräckt från tid till annan är normal. Men det är ingen ursäkt för att vara oförskämd.
  • Bildbetatled blir ett alfa-manligt steg 22
    3. Visa tillgivenhet till din partner. Låt aldrig din betydande andra tvivel hur mycket du bryr dig om dem. Hitta sätt att visa dem att du bryr dig: röra dem, göra saker för dem, spendera tid med dem, vilket ger dem komplimanger, etcetera. Visa dem hur mycket du värderar dem och vill ha dem i ditt liv.
  • Bildbetatled blir en alfa-manlig steg 23
    4. Vara villig att vara sårbar. Det tar styrka att avslöja dina inre känslor och prata om dina kampar. Detta ger din partner möjlighet att hjälpa dig och visa dig hur mycket de bryr sig.
  • Bildbetatled blir ett alfa-manligt steg 24
    5. Behandla din partner med värdighet och respekt. Visa dem att de är viktiga för dig, och du känner att de förtjänar det yttersta respekten. Detta är viktigt om du vill att de ska känna att de har tur att vara med dig. Visa hur mycket de är viktiga för dig.
  • Tips

    Fixera inte på kvinnor. Om du investerar din tid för att förbättra dig själv, kommer beundrare att svärma till dig som ett resultat.
  • Öva att vara din egen ledare. Arbeta på din hållning hemma, även när ingen tittar. Sitta lång i din stol, agera med beslutsamhet, och läs en bok om något som intresserar dig istället för att titta på tv.
  • Vara fokuserad. Ingen är född ledare, de tjänar respekten som är inneboende i positionen. Att bli en Alpha-man tar tid för att utveckla förtroende, poise och kunskap. Ha det förtroende som du kommer att uppnå ditt mål, och att uppnå ditt mål kommer redan att vara i sikte!
  • Bara fokusera på dina styrkor och förbättra dina svagheter. Män blir övertygade om tid. Alla är en blandning av alfa och beta beroende på valet av expertis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande