Hur man väljer en klassificering av klassen

Beslutar vad du ska bära på din klassåterförening kan vara kul. Innan du bestämmer dig för en outfit, ta hänsyn till väderprognosen, där evenemanget hålls, vilken tid på dagen återföreningen kommer att äga rum. När du har räknat ut dessa logistiska parametrar väljer du en outfit som gör att du känner dig fantastisk och bekväm samtidigt.

Steg

Metod 1 av 2:
Dressing på lämpligt sätt
  1. Bild med titeln Välj ett klass Reunion Outfit Steg 1
1. Överväga tidpunkten för evenemanget. När händelsen händer kommer att påverka den outfit du väljer att bära. En kvällsförunion kan bjuda in en cocktailklänning, medan en avslappnad sundress och sandaler kan vara mer lämpliga för en återförening i sen eftermiddag.
  • Bild med titeln Välj ett CLASS Reunion Outfit Steg 2
    2. Tänk på platsen. Innan du väljer en outfit för din klassåterförening, bör du överväga var evenemanget hålls. En återförening på den lokala puben kan låna sig till en mer avslappnad outfit, som jeans och en knapp ner skjorta. En återförening på en fin restaurang kan dock betyda en snyggare, mer raffinerad getup.
  • Bild med titeln Välj ett klass Reunion Outfit Steg 3
    3. Glöm inte att kontrollera vädret. Se till att du tittar på väderprognosen innan du väljer en outfit att bära på din klassåterförening. Detta hjälper dig att planera en outfit som är lämplig för klimatet och säsongen. Du skulle inte, till exempel vilja ha fastnat med en tre stycksdräkt i trippelsiffrigt väder.
  • Metod 2 av 2:
    Ser ditt bästa ut
    1. Bild med titeln Välj en klassificeringsutrymme i klass 4
    1. Bära något där du känner dig bekväm. Om du vill ha kul och projicera ditt bästa jag på en klassåterförening, är det viktigt att känna dig bekväm i din klädsel. Välj en outfit som får dig att må bra samtidigt som du håller dig bekväm.
  • Bild med titeln Välj ett klassificeringsutrymme i klass 5
    2. Välj en outfit som får dig att vara attraktiv. Du vill se och känna ditt bästa på en högskoleförening. Bär en outfit som får dig att vara attraktiv är viktig. Om du känner dig frumpig i jeans och en fin topp, men varm i en klänning eller kostym, gå till klänningen eller kostym.
  • Bild med titeln Välj en Klass Reunion Outfit Steg 6
    3. Hålla fast vid vad du vet. En högskoleåterförening är vanligtvis inte den bästa platsen för att prova ett nytt utseende. Istället, håll dig till dina försökt och sanna modehackar. Till exempel, donering av ett nytt par stilettos på en utomhusåterförening kanske inte är den bästa idén om du inte normalt bär klackar.
  • Bild med titeln Välj ett CLASS Reunion Outfit Steg 7
    4. Gå till en ålders lämplig outfit. Det är viktigt att din outfit speglar din ålder och stadium av livet. En outfit som är lämpligt för en 20-något som deltar i deras 10-åriga återförening kan vara tvivelaktigt för någon som deltar i 30 års återförening. Försök inte se ut som ditt yngre själv - visa alla som du har blivit.
  • Bild med titeln Välj en klassure-outfit Steg 8
    5. Bära en affärs casual outfit. Om du vill se ihop på ett elegant, modernt sätt, försök ha en affärsslutande outfit till din högskoleåterförening. Tänk på en skräddarsydd blazer med mager byxor eller kjol. En sportrock och slacks är ett enkelt, men ändå raffinerat val.
  • Bild med titeln Välj ett CLASS Reunion Outfit Steg 9
    6. Gå för mörk denim. Parning mörk denim med en fin blus, en sportrock eller en blazer kan resultera i en raffinerad, men avslappnad look efter din klassmöte. Lägg till ett par fina skor och några roliga tillbehör, och du kommer att vara redo att umgås med dina gamla klasskamrater medan du ser snygg och avslappnad.
  • Bild med titeln Välj en klass Reunion Outfit Steg 10
    7. Glöm inte att accessorize. Du kan uppför ante på en enkel outfit med tillbehör. Prova att para en enkel klänning med en designer handväska eller fina arvsmycken. För ett diskret, maskulin, lägg till ett enkelt kedjearmband eller halsband.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande