Hur man är grunge i gymnasiet

Grunge startade på 1990-talet när band som Nirvana och Alice i kedjor blev stora. Unga vuxna som deltog i grunge rörelsen började klä sig i vardagliga, Seattle-inspirerade kläder och omfamna en ny attityd av bristande överensstämmelse. Om du är intresserad av grunge kultur, det finns många sätt att anta grunge stil i mellanskolan.

Steg

Metod 1 av 3:
Anta en grunge attityd
  1. Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 1
1. Lyssna på grunge musik. Om du vill vara grunge, spendera lite tid att bekanta dig med olika grunge band. Du bör lyssna på välkända grungeband som startade grunge rörelsen i början av 90-talet. Du kan lyssna på grunge musik på konton som Spotify, eller köpa grunge album av iTunes.
  • Nirvana, Pearl Jam, Alice i kedjor, Sound Garden, Stone Temple Pilots, och andra är alla ikoniska grunge band. Försök att lyssna på dem på fritiden för att få en känsla av grunge musik.
  • Var uppmärksam på texterna. Många grungeartister sjunger om icke-överensstämmelse och sociala frågor. Dessa saker är viktiga aspekter av grunge attityd och livsstil. Förutom att lyssna på banden kan du läsa texterna online för att försöka få en känsla av vad olika låtar betyder.
  • Du bör också lära dig lite om artisterna bakom sången. Läser intervjuer eller titta på dem på nätet kan ge dig en känsla av åsikter och filosofi i samband med grunge kultur. Du kan också få en känsla av grunge stil genom att observera hur människor agerar och beter sig.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 2
    2. Var dig själv. En viktig aspekt av grunge kultur är tanken på nonconformity. Människor som är förknippade med grunge kulturen bryr sig inte om vad andra tycker. Om du vill vara grunge, bör du sträva efter att vara dig själv. Det kan dock vara svårt att vara icke-överensstämmande i gymnasiet. Cliques är en viktig del av din genomsnittliga mellanskola, så du måste ta ansträngningar för att vara en individ.
  • Hitta vänner som är äkta. Välj personer som du verkligen gillar, och du känner dig snäll och stödjande. Dessa typer av människor är mer benägna att låta dig vara dig själv, och kommer inte att förvänta dig att följa vissa stilar eller trender att vara coola.
  • Tala högre. Om du känner att dina vänner börjar bli en klick, peka ut det här på ett lugnt och respektfullt sätt. Du behöver inte vara oförskämd, men det kan vara till hjälp att påpeka att du känner mig exklusive människor på grund av skillnad är skadlig.
  • Ibland kan du känna att du vill ändra. Det är ok. Du kanske vill arbeta med att föra upp dina betyg eller ha en bättre utsikt. Det är normalt att ändra din stil, åsikter och övertygelser när du är ung. Känner inte att en önskan att förändras är mot grunge / icke-konformistiska attityd. Så länge du byter själv, och inte att tillträffa en grupp, tänker du fortfarande på dig själv och därmed anta en grunge kultur.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 3
    3. Bryr sig om politiska frågor. En hel del grunge kultur handlar om att utmana status quo. Sociala rörelser som feminism, miljö och andra politiska idéer är ofta oroande i grunge kultur. Tillbringa lite tid på att utbilda dig om sociala problem och bilda dina egna åsikter om du vill vara grunge.
  • Börja titta på nyheterna. Att titta på nyheterna med dina föräldrar kan hjälpa till att exponera dig för många frågor som händer i världen just nu. Försök att formulera åsikter om saker som könsfrågor, LGBT-rättigheter, miljön och andra frågor som dominerar politisk diskurs.
  • Läs opinionstycken online. Opinionsstycken och polemik skrivs ofta med målet att utbilda en annan person, samtidigt som man försöker påverka sina tankar. Läser mycket av opinionsstycken, från motsatta sidor, kan hjälpa dig att se flera sidor av ett problem, så att du kan ha en informerad åsikt av din egen.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 4
    4. Undvik negativa aspekter av grunge kultur. Medan grunge kultur kan vara kul att emulera i mellanskolan, kom ihåg att det finns några negativa aspekter av grunge kultur. Social alienation, sorg och depression är ofta aspekter av grunge sånger och grunge tankegång. Medan det är normalt att känna en viss mängd angst och alienation som en tonåring, om du känner dig deprimerad eller alienerad under en lång tid, bör du prata med någon. Det är viktigt att söka hjälp om du känner dig ledsen. Du kan vara grunge utan att behöva känna sig alienerad eller ensam.
  • Metod 2 av 3:
    Anta grunge stil
    1. Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 5
    1. Ställ inte ditt hår för mycket. Grunge hår är vanligtvis något rörigt och un-styled. Annat än grundläggande tvätt och konditionering behöver ditt hår inte mycket extra om du vill ha ett grungeutseende. Mycket av tiden, grunge hår ser ut som om du bara kom ur sängen. Undvik att borsta eller styla ditt hår för mycket. Låt det helt enkelt falla där det faller och oroa dig inte.
    • Oroa dig inte för att få ditt hår klippt för ofta. Det är okej om ditt hår ser lite shaggy från tid till annan. Faktum är att det här kan få ditt hår att se lite mer grunge.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 6
    2. Välj rätt smink. Som hår behöver grunge smink inte mycket arbete. Du bör undvika sparkly, färgglada nyanser av ögonskugga och eyeliner. Istället, gå till mörkare nyanser som svarta, gråar och bruna. Du behöver inte heller mycket grund eller rodna. Du vill ha ett mer naturligt utseende. Vissa kvinnor gillar en djupare nyans av läppstift, som en ljusröd, så det här är något du kan lägga till i din grunge garderob.
  • Vissa människor i grunge kultur kan måla sina naglar. Som med ögonskugga bör naglar målas mörkare färger som svart.
  • Bild med titeln vara grunge i mellanskolan Steg 7
    3. Välj Flannel Outfits. Flannel outfits är en häftklammer av en grunge garderob. Lager upp på flannel knapp upp skjortor, som du kan bära över en t-shirt. Om du är en tjej, sök efter flannelljolar. Om du vill vara grunge borde du ha en hel del flanell i din garderob.
  • Grunge tröjor behöver inte vara nya, snygga eller dyra. Faktum är att äldre kläder emulerar grunge stilen mer. Överväg att köpa skjortor på en begagnad butik.
  • Flannel tröjor är ett populärt, något tidlöst garderobsalternativ. Du kan se om dina föräldrar eller morföräldrar har några gamla flanellkläder. Du kan också låna från äldre syskon.
  • Bildbeteckningen är grunge i gymnasiet steg 8
    4. Välj rätt skor. När du monterar din grunge garderob, se till att du väljer rätt skor. Generellt föredras större och clunkierskor. Gå till stora stövlar, som kamp stövlar, chuck taylors och doc martens. Eftersom grunge stil ofta är icke-glamorösa, kan enkla sneakers eller tennisskor vara ett bra alternativ också.
  • Som med kläder behöver grunge skor inte vara glänsande eller nya. Du kan fortsätta ha samma par skor tills du nästan har slitit ut dem.
  • Men var försiktig. Det kan vara farligt att bära skor med stora hål i dem, eftersom fötterna inte kommer att skyddas när du går ute eller genom din skolparkering. Känn dig fri att bära äldre skor, men se till att du får en ersättare om du hamnar med hål.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 9
    5. Gå till leggings, jeans och shorts. Det finns en mängd olika typer av byxor du kan bära om du vill vara grunge. Leggings är ett populärt val, särskilt för tjejer. Du kan bära rippade, mönsterstrålar under dina leggings eller med en kjol. Baggy jeans eller byxor är också populära i grunge scenen. Denim eller läder shorts är ett annat bra val.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 10
    6. Klä i mörka färger. Grunge tenderar att vara tonad. När du väljer din garderob, gå Fordark färger. Gråar, bruna, svarta och mörka gröna är lämpliga val för att ge av grunge persona.
  • Som med flannelskjortor är det en bra idé att söka mörka kläder på en sparsamhetsbutik. Äldre kläder är särskilt montering för grunge stil.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 11
    7. Laga dina kläder. Layering är en viktig aspekt av grunge stil. Du kan bära en t-shirt under en flanellknapp upp. Du kan bära en kjol med leggings under. Var inte rädd för att använda kontrasterande mönster eller färger.En liten otillbörlig när det gäller Layering ger också av grunge stilen.
  • Många mer fashionabla kläder är slitna i lager. Om du vill vara grunge är lager bra men undviker trendigare, ljusare skiktad outfits.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 12
    8. Prova Band T-shirts. Band T-shirts är en annan klassisk aspekt av grunge stilen. Försök med en t-shirt som annonserar ett band du gillar. Du kan vanligtvis hitta band t-shirts på köpcentret, men du kan också köpa dem online. Om du går till en konsert, kommer band ofta att sälja t-shirts efter att konserten släpper ut.
  • Kom ihåg att äldre kläder är bättre. Vissa bandskjortor, sålda på butiker i köpcentret, kostar så mycket som $ 20. Dessa är inte särskilt passande med grunge kulturen.
  • Vintage kan vara något passande med grunge. Om dina föräldrar är i musik, fråga dem om de har några gamla band-t-shirts. En gammal nirvana skjorta från 90-talet kan verkligen hjälpa dig att se grunge.
  • Överväg att shoppa på sparsamhetsbutiker som goodwill och platons garderob för billiga, vintage skjortor.
  • Bild med titeln var grunge i gymnasiet steg 13
    9. Välj rätt tillbehör. Om du vill vara grunge behöver du vissa tillbehör. Följande är vissa tillbehör som ofta är förknippade med grunge stilen:
  • Fickkedjor
  • Spikar
  • Stift
  • Metallic Zippers
  • Stora handväskor
  • Runda solglasögon
  • Huvuddukar
  • Metod 3 av 3:
    Att vara grunge i skolan
    1. Bild med titeln vara grunge i mellanskolan steg 14
    1. Granska din skoles klädkod. Innan du försöker vara grunge i skolan, se till att du granska din skolas klädkod. Dressing Grunge kan vara kul, men du vill inte hamna i trubbel över din nya stil.
    • Oftast är saker som plånbokskedjor förbjuds av skolor. De kan betraktas som vapen i vissa skolor. Om din skola har en nolltoleranspolitik för vapen, kan en kedja landa dig i trubbel.
    • Se till att några t-shirts du inte har något språk på dem. Ibland kan bandnamn vara sexuellt suggestiva och kan landa dig i trubbel om du bär dem i skolan.
    • Vissa typer av smycken eller tillbehör kan inte heller tillåtas i din skola. Läs över klädkodspolicyn i din skolas handbok noga innan du lägger till några smycken till din outfit.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 15
    2. Titta upp policyer på bärväskor. Så många grunge barn bär stora handväskor, se till att dessa är tillåtna i din skola. Många skolor har politik som förbjuder dig från att bära en handväska till klassen. Du kan också vara skyldig att hålla plånböcker eller handväskor i din skåp under skoltiden. Lärare och skolans tjänstemän oroar sig för att eleverna bär saker som vapen eller alkohol i handväskor, så se till att granska policyen först innan du lägger till en grunge handväska till din garderob.
  • Bild med titeln vara grunge i gymnasiet steg 16
    3. Kontrollera hörlursreglerna. Många skolor tillåter inte eleverna att lyssna på hörlurar under klassen. Var noga med att granska hörlurspolicyen i din skola. Som så mycket av grunge kulturen kretsar kring musik, kan du bli frestad att lyssna på musik mellan klasser och bära en hörlurar och iPod eller MP3-spelare med dig i skolan. Du vill se till att detta är tillåtet först.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande